Gość MasterShake Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 http://www.gamikaze.pl/ImageProvider.ashx?...amp;back=000000 no tutaj to jak re4 wyglada jak nie gorzej Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/41048.html Holy Jezus! coś pięknego! Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Kolejne 20 screenów z gry. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) Ja po dzisiejszym trailerku z TGS sobie odpuszczam bo wyraźnie widać że to będzie gniot i nic już całkowicie nie pozostało z dobrej serii RE, to już żaden Survival Horror a zwykły shooter TPP, grafa jest sztuczna w szczególności twarz postaci(wygląda jakby mieli wstrzyknięty botox i RE4 z podbita roździałką wyglądałby lepiej czyli bardziej naturalnie) w szczególności Wesker który nigdy wcześniej nie wyglądał tak tragicznie (jakby kurde opalał się przez bite 2 doby). Po Silent Hill Homecoming czas na RE któy powróci do Horroru klasy B( o ile wogóle dalej można go nazywać w jakimkolwiek stopniu horrorem skoro nawet RE4 nie miał nic przerażającego) Edytowane 9 października 2008 przez chrno-x Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Wszystko ladnie ,ale IMO za duzo tu strzelania (jak ktos juz napisal wczesniej-prawie jak Gearsy),mi to troche nie pasuje ,bo RE to juz nie horror Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Bez obrazy ale RE zawsze miał w sobie więcej ze strzelania i survival niż horroru Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Nie przesadzaj ,bo kiedys grajac w RE czulem strach,teraz ten strach rowna sie zero Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) Mały byłeś. Ale masz racje. W RE4 mielismy jescze efekt zaszczucia, ktory tutaj jest wyeliminowany przez coop Edytowane 9 października 2008 przez komar737 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Nie przesadzaj ,bo kiedys grajac w RE czulem strach,teraz ten strach rowna sie zero O kurde, grasz już w RE5? Skąd dorwałeś tak szybko, jesteś szybszy niż torrenty. Pochwal się więcej wrażeniami, jedno już napisałeś, że nie odczuwasz strachu. Tylko spoiluj fabułę. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Ogladam horrory i gram w horrory,bo je hocham. Nie odpuscilem zadnej grze z tego gatunku,wiec domyslasz sie ,ze gralem tez w RE4 i widzialem w jaka strone ta seria poszla. Nie trzeba byc inteligetnym ,aby po obejrzeniu filmikow w sieci z RE5 zobaczyc,ze jest to samo co w RE4 czyli zero strachu ,a multum strzelania. Jesli chodzi o strach i chcesz juz na sile ustawic teraz RE5 w tym gatunku to postaw go na szarym koncu za wszystkimi innymi,bo na nic innego nie zasluguje. Nie mowie ,ze to bedzie gniot,bo widac ludzia pasuje teraz taka formula,ale o horror ktorym juz RE5 nie jest. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 15 minutowy gameplay: http://www.gamersyde.com/news_7199_en.html Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Ogladam horrory i gram w horrory,bo je hocham. Nie odpuscilem zadnej grze z tego gatunku,wiec domyslasz sie ,ze gralem tez w RE4 i widzialem w jaka strone ta seria poszla. Nie trzeba byc inteligetnym ,aby po obejrzeniu filmikow w sieci z RE5 zobaczyc,ze jest to samo co w RE4 czyli zero strachu ,a multum strzelania. Jesli chodzi o strach i chcesz juz na sile ustawic teraz RE5 w tym gatunku to postaw go na szarym koncu za wszystkimi innymi,bo na nic innego nie zasluguje. Nie mowie ,ze to bedzie gniot,bo widac ludzia pasuje teraz taka formula,ale o horror ktorym juz RE5 nie jest. Zgadzam się w 100%, kiedyś grając w RE to człowiek miał pełne pory i przez całą noc nie spał bo nasłuchiwał że coś mu w pokoju skrzypi. Od RE4 to całkowicie znikło, fakt miał mocny klimat zaszczucia, ale nie było dosłownie nic co mogło by tam przestraszyć, w RE5 jest jeszcze gorzej i widać to po filmikach(nawet po tym gameplayu), pure shooter and nothing more. Sprawdzić na pewno się sprawdzi jak wyjdzie w marcu ale nie zamierzam go oceniać z gatunku survival horror'ów tylko shooter TPP tak samo jak RE4. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Czasem mnie przestraszył ten koleś z piłą mechaniczną, kiedy pojawiał mi się niewiadomo skąd i od tyłu obcinał mi głowę piłą mechaniczną ;D Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 demo RE5 i DLC http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43888 Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Edycja kolekcjonerska Demo już w grudniu? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pozostaje tylko nadzieja że demo wyjdzie poza Japonię. Do premiery gry jeszcze 4 miesiące, i chyba już teraz można powiedziec ze sprzeda sie lepiej aniżeli chciałby Capcom, czyli w dwóch milionach egzemplarzy. Zajaranie na świecie jest duże No i wychodzi w świetnym momencie... Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Jak grałem w RE4 to bałem się tylko dlatego że sterowanie było "zwalone" tzn, jak pojawił się zombiak to wiedziałem że nie dam rady uciekać i strzelać jednocześnie To podnosiło adrenalinę ;] Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 (edytowane) Ciekawe czy Europa dostanie wersje Demo. Miejmy nadzieje, ze dzisiaj sie pojawi takze u nas - oby, oby. Edytowane 4 grudnia 2008 przez saptis Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 (edytowane) Jest już demo dla posiadaczy golda na japońskim koncie. Neogaf: 1. Go here: http://www.passport.net/ 2. Sign up a new account, Click "No, sign me up for a free MSN Hotmail e-mail address" 3. Pick JAPAN for your country Pick Tokyo-to as your Prefecture 150-2345 for your zipcode 4. Keep going, and then have it set you up with a @hotmail.com address. 5. Go to your 360, and create a new profile. Log in using your hotmail address on your 360, and it should set it to Japan. 6. If this is less than your 4th trial account you get gold free, So select "I don't want a gold membership and it will prompt you for a free 1 month trial. 7. Use the phone number 03-3377-8919 when prompted Edytowane 5 grudnia 2008 przez Hela Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 (edytowane) To teraz pytanie, jak założyć japońskie konto?... EDIT// No dzięki, już założyłem, nawet adesu nie musiałem podawać Teraz weź znajdź to demo, same krzaki tam są. Edytowane 5 grudnia 2008 przez Dark AlexX Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 pobieram! tylko niecale 500 mega zajmuje Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Możesz napisać jak je tam znalazłeś? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 no ikonki sa takie same wszedzie, zobacz sobie jak to wyglada na polskiej wersji, zapamietaj i tyle pokombinuj, nie jest trudno Cytuj
Orange 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 włącz sobie "game demos" z Guide Buttona tam jest dalej po angielsku Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 A jest juz oficjalna data wydania ? Wiem ze Marzec, ale ktory ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi