TheBesTia 11 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Fajna data premiery - piątek 13-ego Cytuj
_tomek 2 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Właśnie widziałem ten filmik z walki z bossem (pewnie ktoś go tu puszczał, nie wiem), i muszę przyznać, że bardzo to odbiega od tego, co chciałbym mieć w nowym RE. Bardziej to jest Gears of War 3, niż następca świetnych Residentów. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jak zabic tego dziada z pila???? Cytuj
zolwik777 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Normalnie, nie ma jakiegoś specjalnego sposobu. Strzelaj i bij gdy masz okazję, uciekaj gdy jest blisko. W miarę możliwości możesz próbować używać beczek z ropą. Granaty sprawdzają się też całkiem nieźle. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Będzie hit. pograłem trochę w co-op (pozdro ShtaS) i jest elegancko. czuć klimacik zaszczucia, a i Afryka fajnie pasuje do wyrzynki. Dla mnie must have Może co-op przez sieć jest ok, ale na splicie... porażka... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jak zabic tego dziada z pila???? Strzelasz mu w oko ze snajpy, podbiegasz i piącha w ryło. Powtarzać do skutku Cytuj
popiol 16 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Mam nagrane demko na CD, dziś chciałem sobie zagrać, a tu się okazuje, że demo "wygasło", koleś sprawdzał i też tak ma Pierwszy raz się z takim czymś spotykam... Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Zmien date na konsoli Mialem tak z demkiem Ping Pong-a. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 COOP na splita daje rade ale podzielenie beznadzieje jak w Halo 3 (wolne miejsce...) - reszta to caly RE4 czyli dobrze. Grafika b. dobra - wyrazne textury,itp. Ciekaw jestem nowego sterowania bo to tak srednio sie sprawdza Cytuj
tomi playzone 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów ! Ja wiem ,że ten temat byl juz poruszany ale....trochę sie spoźnilem w temacie demka grywalnego Resident evil 5 i mimo informacji na forum nijak nie moge sobie poradzic by to "cudo" przetestowac. <_< Nie moge znaleść go pod linkami np. mediafile (usuneli czy co ?) , zalogowalem sie na japonskim koncie xbox live zciagnolem demo Biohazard i...dalej nic bo pokazuje ,że konsola ma inny region a przeciez niektorzy pisali ,że tak zrobili i dziala więc juz nic nie kapuje? Czyzby nagle zaregionowali te demko na japonskim xbox live ? Blagam pomocy !!!! Z gory wielkie dzieki !!! Pozdro Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Idealna gra do gry wieczorkami z moją dziewczyną =] Czekam niecierpliwie. Dla mnie must have =] Cytuj
Dziabong 1 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 IMO do sterowania się można w każdej grze przyzwyczaić ( vide nowy Alone ) więc o to się najmniej boję , co mnie najbardziej zraziło w demku to AI przeciwnicy to jakaś porażka , niby chwile biegną po czym się zatrzymują by pomalutku do Ciebie podejść i atakować pojedynczo trochę to śmiesznie wygląda . To tego co 2 "zombiak" jest taki sam , chłopaki mogli się trochę postarać . Nastepnie strefy postrzału niby istnieją przeciwnik reaguję jak dostanie w nogę głowę itp , co z tego skoro po za krwią tryskającą po postrezale nic się z nimi nie dzieję po za HS gdzie główka pęka czyli wszystko to co mieliśmy na ps2 w RE4 , chyba jednak dobrze ktoś powiedział że to RE4 w HD , gra niestety póki co zawodzi. Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 No dla mnie wypas, ale mogli by sporo poprawić. Sterwoanie to całkowita padaka, brak możliwości uchylania się też. Mała różnorodność przeciwników. ALE grafika niesamowita (najlepsza jaką widziałem lajtowo, ale szkoda że z patentami typu znikające ciałą), świetny gameplay, klimacik. Ja łyknę jak wyjdzie. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 grudnia 2008 Opublikowano 14 grudnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów ! Ja wiem ,że ten temat byl juz poruszany ale....trochę sie spoźnilem w temacie demka grywalnego Resident evil 5 i mimo informacji na forum nijak nie moge sobie poradzic by to "cudo" przetestowac. <_< Nie moge znaleść go pod linkami np. mediafile (usuneli czy co ?) , zalogowalem sie na japonskim koncie xbox live zciagnolem demo Biohazard i...dalej nic bo pokazuje ,że konsola ma inny region a przeciez niektorzy pisali ,że tak zrobili i dziala więc juz nic nie kapuje? Czyzby nagle zaregionowali te demko na japonskim xbox live ? Blagam pomocy !!!! Z gory wielkie dzieki !!! Pozdro Wystarczy, ze sie wylogujesz i zagrasz na jakims profilu offline Miałem ten sam problem, ale wylogowanie z Live! pomogło Edytowane 14 grudnia 2008 przez Ferris71 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 IMO do sterowania się można w każdej grze przyzwyczaić ( vide nowy Alone ) więc o to się najmniej boję , co mnie najbardziej zraziło w demku to AI przeciwnicy to jakaś porażka , niby chwile biegną po czym się zatrzymują by pomalutku do Ciebie podejść i atakować pojedynczo trochę to śmiesznie wygląda . To tego co 2 "zombiak" jest taki sam , chłopaki mogli się trochę postarać . Nastepnie strefy postrzału niby istnieją przeciwnik reaguję jak dostanie w nogę głowę itp , co z tego skoro po za krwią tryskającą po postrezale nic się z nimi nie dzieję po za HS gdzie główka pęka czyli wszystko to co mieliśmy na ps2 w RE4 , chyba jednak dobrze ktoś powiedział że to RE4 w HD , gra niestety póki co zawodzi. zagrasz na najwyższym poziomie, to będą do ciebie podbiegać, na odległość metra, czy może nawet w biegu będa cie atakować. tak przynajmniej było w RE4. Cytuj
tomi playzone 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów ! Ja wiem ,że ten temat byl juz poruszany ale....trochę sie spoźnilem w temacie demka grywalnego Resident evil 5 i mimo informacji na forum nijak nie moge sobie poradzic by to "cudo" przetestowac. <_< Nie moge znaleść go pod linkami np. mediafile (usuneli czy co ?) , zalogowalem sie na japonskim koncie xbox live zciagnolem demo Biohazard i...dalej nic bo pokazuje ,że konsola ma inny region a przeciez niektorzy pisali ,że tak zrobili i dziala więc juz nic nie kapuje? Czyzby nagle zaregionowali te demko na japonskim xbox live ? Blagam pomocy !!!! Z gory wielkie dzieki !!! Pozdro Wystarczy, ze sie wylogujesz i zagrasz na jakims profilu offline Miałem ten sam problem, ale wylogowanie z Live! pomogło Dzieki za pomoc ale zrobilem jak napisales i nic ..ciagle ten sam cholerny komunikat mi wyskakuje: "kod regionu plyty jest niezgodny z konsolą ".zmienialem ustawienia regionalne, wylogowywalem sie, gralem offline na 2 roznych loginach i za karzdym razem to samo przy prubie odpalenia Residenta 5 ktory widnieje w mojej bibliotece gier ! Nie wiem moze jeszcze cos robie nie tak ? Moze jestes w stanie cos jeszcze podpowiedziec..... Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 nie gralem w re4. tzn pogralem chwile ale mi nie podeszlo wlasnie wymeczylem z kumplem demko na splicie masakra , bardzo mi sie podoba, co-op fajnie sie sprawuje, split jest tak podzielony zeby bylo widac caly obraz, nie tak jak w GOW gdzie masz w pionie uciety obraz imo dobre rozwiazanie, jak masz spore LCD to wszystko ladnie bedzie widac no ale zauwazylem spadki framerate na splicie dla mnie must have Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Bez rewelki Wszystko już był w RE 4 Co-op spoko .. Ale brakuje czegoś nowego , innowacyjnego ..! Cytuj
Lem 87 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Nowe (stare?) screeny http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=345633 Niektore wygladaja bardzo, ale to bardzo dobrze inne zas wygladaja do du*y. Fajne sa modele krokodylkow i naszego bohatera, natomiast niektore teksturki wygladaja wrecz strasznie... woda tez nienajlepsza, a tak dokladnie przygladajac sie screenom wydaje mi sie, ze interakcja z nia tez nie bedzie na poziomie GoW 2 czy tez Res2. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Tak czytam wasze niektóre posty i wydaje mi się, że wy będziecie macać kapucyna patrząc na grafikę? To Crysis na PC od tego jest - RE to inna klasa. Pograjcie w starsze Residenty, świetne gry, a grafika IMO nie odstrasza. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) Mam nadzieje, ze beda momenty gry, w ktorych Sheva nie bedzie nam towarzyszyc..... i mam nadzieje, ze bedzie to chociaz 1/3 calosci, bo jesli nie to zle sie to odbije na klimacie i nie tylko tej gry z mojego punktu widzenia. Edytowane 16 grudnia 2008 przez komar737 Cytuj
Micuś 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Raczej Sheva będzie non-stop bo to co-op. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Patrzcie jaki pomysł - http://allegro.pl/item509017641_resident_e...is_wysylka.html ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi