II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Dobra inaczej, Koso - cho no, walnij posta i będzie po sprawie. jak jest z vsync? Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Ja nawet nie zauważyłem, że go nie ma. Za to słabe tekstury jak z PS2, kilka razy złapałem. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Bartg: Oj był widoczny i to nawet bardzo, jak biegałem po markecie i była masa kreatur dookoła mnie to brak v-sync walił ostro po gałach, nawet pisalem wtedy na tu na forum czy to jest wina gry czy monitora bo tylko w deadzie takie coś widziałem. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Bartg: Oj był widoczny i to nawet bardzo, jak biegałem po markecie i była masa kreatur dookoła mnie to brak v-sync walił ostro po gałach, nawet pisalem wtedy na tu na forum czy to jest wina gry czy monitora bo tylko w deadzie takie coś widziałem. Stary zmien monitor na dobrego HDKA i przestan pisac (pipi)y ,masz slaby monitor i sie pienisz!! Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Jak demo pobrano tyle razy, to podejrzewam że pełna wersja sprzeda im się jak sierze bułeczki:D Boje się że nie sprzeda sie w takiej ilości, drewniane sterowanie odrzuci dużą część graczy od tego tytułu. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Ale coop na split/online wynagradza te drewniane sterowanie Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Ale co mam monitor do vsynca ? Nie bylo go i kropka, akurat na monitorach crt widac bylo najbardziej. Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 przeczytalem co to ten vsync ale i tak nie rozumie:) moze to ktos przetlumaczyc z naukowego "na nasze". btw czy wy tez mielisci cos takiego ze w demie takie niebieski kreski poziome byly na górnej krawędzi ekranu? Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Zamieszanie z tym całym v-sync.Premiera już za kilka dni,poczekam i posłucham opinii osób,które kupią w dniu premiery. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) cureman: Jak nie masz pojęcia o czymś to się na dany temat nie wypowiadaj bo straszne głupoty piszesz :-) CODENAME 47: Jak gra ma wyłączony v-sync to w niektórych momentach będziesz widział w grze efekt jakby ekran nie nadążał za obrazem i masz jakby takie przejścia w poziomie obrazu, np. dolna część obrazu przesuwa się szybciej od górnej. Na 15 gier na X360 jakie mam/miałem taki efekt widziałem we wspomnianym Dead Rising i Rise of the Argonauts. Bartg: Mam dobry monitor LCD, jak grałem na moim TV CRT 32" to właśnie efekt ten był słabiej zauważalny ze względu na to że te TV mają małą rozdzielczość i obraz nie jest taki ostry przez co takie kwiatki mimo, ze zauważalne to nie rzucają się tak w oczy. Edytowane 24 lutego 2009 przez donsterydo Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Ja mowilem o monitorze crt ( rozdzialka 720p ) a nie o TV Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 (edytowane) A w demce to już było??.Bo jak tak to dobrze bo u mnie RE5 wyglądał i chodził bardzo dobrze...W sensie na moim TV... Edytowane 25 lutego 2009 przez barcelona fan Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Było i jest. Nie jest to jakoś drastycznie uwypuklone ale tego typu kwiatki w pełnej wersji być nie powinno. Cytuj
carlos 0 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 W wersji preview którą ogrywali co niektórzy jakiś czas temu, nie było już problemów z v-sync, takich jak w demie. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 38/40 od Famitsu, 85/100 od Dengeki: http://www.nintendoeverything.com/?p=11237 Cover system? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 na to wygląda w pe pisali że jest cs ale tylko w niektórych miejscach i uproszczony Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Na moje oko,to taki gameplay'owy przerywnik. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 na to wygląda w pe pisali że jest cs ale tylko w niektórych miejscach i uproszczony W RE4 też był cover system, w momencie jak wieśniacy rzucali do nas laskami dynamitu.Można było się wtedy schować za takim małym kontenerkiem i strzelać zza tej osłony.Więc w sumie nie zdziwi mnie fakt, że w RE5 ten element bedzie częściej występował, szczególnie w tych czasach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Jak czarnuchy dostaną broń w swoje brudne łapska, wtedy występuje cover system. Co jest logiczne, bo chować się przed nieuzbrojonymi czarnuchami to zabawa dla 5cio latków. Jaram się tą grą. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 chłopaki to jak to będzie z tym v-sync bo zamówiłem już wersje na xboxa bo graficznie lepiej mi się podobał ale ten v-sync mnie rozwalił i zastanawiam się czy zlikwidują go w pełnej wersji gry? czy przypadkiem nie zmienić zamówienia na wersje ps3 bo tam grafika była troszeczkę gorsza jeśli chodzi o kolory ale za to nie występował mi tam ten denerwujący v-sync... Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Byłem negatywnie nastawiony do tej gry-na szczęście jest to już czas przeszły Przy pierwszym podejściu do dema nawet go nie skończyłem i powiedziałem sobie, że nie tkne pełnej wersji, ale po przeczytaniu recki w extrimie ściągnąłem dziś demo i przeszedłem dwa razy. I co? I czekam z wywieszonym jęzorem do 13 marca Niesamowite, że po takiej niechęci giera jednak mnie przekonała i wiem, że będę się bawić tak samo dobrze jak z czwartą częścią Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Raczej nie denerwujący v-sync,a jego brak ^_^ Mami nadzieję,ze będzie w pełnej wersji(oby nie kosztem tekstur,czy innych ozdobników) Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 pogralem w demo, wiecej 4 w nowej oprawie. Jak dla mnie bomba Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 Dla mnie tez, juz chu'j, ze seria stoi w miejscu troche, po 4 mialem niedosyt, wiec 5 wydaje mi sie swietna sprawa Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 a niech se stoi jesli ma stac na takim poziomie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi