kAos 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 a jak wygląda sprawa braku v-sync w pełnej wersji jest to już wyeliminowane ? bo zastanawiam się nad wersja PS3 lub xbox360? Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 ............ta gra ma jedna wielka wade jest zbyt jasno Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 to zmniejsz sobie jasność Ponawiam wyzej zadane pytanie - jak jest z tym V-sync'iem w pełnej grze?? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 A ciemności na LCD to też za(pipi)iste nie są. (pipi)a zamiast podziwiać grafę właśnie za to że COŚ widać, to nie - narzekanie i szukanie minusów na chama. Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 to zmniejsz sobie jasność Ej chodzi mi o to ze gra sie dzieje w dzien ,jasne lokacje ,zero horroru ,zwykla strzelanka plus krew. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Musiałbym mieć znowu 10 lat, żeby bać się horrorów :f Cytuj
Świrol 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Jasno? Skandal, pisze zazalenie do Capcom, nastepna czesc ma miec akcje w kopalni (najlepiej Wieliczka) i zeby po 5 min. padla bateria od latarki. A na powaznie dzisiejsza mlodziez ma za duzo w bupie i tyle, wyszukiwanie na sile wad gry to lekka przesada. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Tryb Mercenaries potwierdzony. Tym razem do wyboru jest, aż 10 postaci, można grać samemu albo w co-opie- http://i44.tinypic.com/2vwcvb8.jpg Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Wg recenzji w nowym neo+ nie ma tearingu ekranu. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ej chodzi mi o to ze gra sie dzieje w dzien ,jasne lokacje ,zero horroru ,zwykla strzelanka plus krew. gra w sporej części jest "jasna" (dzień), ale przecież mamy też inne lokacje takie jak kopalnia, bagna czy opuszczona wioska (ale nocą) , więc wcale nie przez cała grę jest "jasno" Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Wg recenzji w nowym neo+ nie ma tearingu ekranu. możesz napisać jaka ocena , wady i zalety dostał w N+? Cytuj
kAos 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 ponawiam zapytanie jak ten V-SYNC w pelnej wersji.... ??? jest czy go nie mam tak jak w demie ?? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 cureman jakie jasno, może i jest jasno, ale tak ma być w tej grze, ustaw sobie dobrze ustawienia gammy w opcjach gry tak jak Capcom zaleca, albo sobie obniż albo włącz na tv dynamiczny kontrast na większy i już, a nie psioczysz, że za jasno. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Ktoś orientuje się gdzie w Polsce można nabyć już grę ? Cytuj
Bartg 5 525 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 możesz napisać jaka ocena , wady i zalety dostał w N+? ocena 8.9, + coop, bryzgajace jucha headshoty, efektowna oprawa; -instalacja na ps3, archaizmy, dziwny split Cytuj
zaqwsx 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Przeszedlem cala gierke w 1 dzien praktycznie , wciagnela mnie masakrycznie giera ogolnie rządzi , ale grajac na normalu wszystkie bossy przechodzilem praktycznie za pierwszym razem wiec cos nie tak , jedynie z ostatnim sie meczylem 2 godziny. Mialem hujowa sytuacje bo wystrzelalem w niego wszystkie bronie i nakupowalem wszystko za cala kase i mi sie niechcaco zasejfowalo jak zginalem... Jak powtarzalem mialem juz tylko pistolet i kilka strzalow ze snajpy .... po 2 godzinach wkoncu udalo mi sie go przejsc z jakims japoncem(wlasciwie ja mu glownie tylko zycie odnawialem ghe ghe).... Chyba najlepsza gierka w jaka mi bylo dane grac(grafa,grywalnosc) na xboxie 360, obok stawim bioshocka potem dlugooo nic. Edytowane 7 marca 2009 przez zaqwsx Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 - ile zajmuje gra w COOP grajac normalnie i na normalu? - co jest w sklepiku? - czy za kazde nowe przejscie gry dodaje cos nam sie cos w sklepiku - bo chyba re4 tak bylo? - cover jest z kazdej broni? - ile jest takich kawalkow ze sie rozdzielamy i trzeba druga osobe defendowac (jak w demie gdy dajemy "nozke") Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 ocena 8.9, + coop, bryzgajace jucha headshoty, efektowna oprawa; -instalacja na ps3, archaizmy, dziwny split Nie rozumiem co maja do splita... przeciez tworcy oddali dwie panoramy wiec wtf? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ponawiam pytanie, jak kupować teraz to tylko z zagranicy, bo w PL nigdzie nie dostanę tak? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ktoś orientuje się gdzie w Polsce można nabyć już grę ? Ponawiam pytanie, jak kupować teraz to tylko z zagranicy, bo w PL nigdzie nie dostanę tak? :closedeyes: Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 On się pyta o to, czy TERAZ można kupić grę w Polsce, a w Europie RE5 ma premierę dopiero 13 marca... Mam pytanie co do tego "potwierdzonego" Mercenaries - on będzie dostępny od początku w grze, czy dopiero zostanie dodany jako darmowy DLC? Bo tak się zastanawiam - gra wyszła już w Japonii, więc jak można potwierdzać obecność jakiegoś trybu, jeśli grają w niego już Japończycy? No chyba, że tamtejsza wersja trybu Mercenaries nie ma... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Mercenaries jest dostępny po przejściu gry, na youtube masz pełno filmików. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 To jak jest z tym Vsync na X360? Tak jak w demie jest? Cytuj
zaqwsx 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 jak mi powiesz co to jest vsync to ci odpowiem chodzi o celowanie ? jesli tak to jak w demie. Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ej chodzi mi o to ze gra sie dzieje w dzien ,jasne lokacje ,zero horroru ,zwykla strzelanka plus krew. Nie podoba się?To wypie... A tak na poważnie, jeśli nie przypada Ci do gustu RE5 to poczekaj sobie o RE6, twórcy zapowiedzieli juz inne podejście niż w 4 i 5.Początek RE4 też dział się w dzień, więc o co chodzi, jestem pewnien, że bedą też ciemniejsze/mroczniejsze miejscówki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi