Aramis 10 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) A da się komuś online kasę / treasures dać? Bo jak tak to jak kupię sobie golda jutro to mogę Ci Signap to co mam oddać bo mam już wszystkie bronie na maxa zupgradeowane i kasa mi już jest niepotrzebna. Mega dużo tego nie bedzie, ale zawsze te 250-300 tysięcy ulica nie chodzi . Ewentualnie mogę Ci dać jakiegoś na maxa dopalonego magnuma czy shotguna z kupą amunicji bo mi się niektóre guny dublują. No właśnie - AI robi wrażenie tylko pod jednym względem - masakryczna celność, wiec generalnie najlepiej się z nim gra na professionalu tak - jest się atakowanym przez Majini, to uciekamy do jakiegoś miejsca aby widzieć wszystkich agresorów (aby zaden dupek nagle nam za plecami nie wyskoczył) i tyle - CPU z jakaś zupradeowaną bronią zwykle sam wszystkich wykosi;]. Oszczednosć amunicji bo gośc prawie zawsze trafia. Tylko podczas walk z Bossami najlepiej mu zabrać broń bo wtedy to 'nadrabia' i traci te ammo które dzieki niemu wcześniej oszczędzilismy;p (są ofkoz wyjątki jak np Uroboros na statku). Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez Aramis Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tylko przedmioty ktore mozna przesuwac mozna sprzedac . Mam juz okolo 43 jajek (zepsutych bo sa droze ) wiec pomnozyc je bedzie latwo. Narazie zostawilem sobie bo nie spieszy mi sie z upgrejdami bo mam magnuma, karabin, bazookie i shootgun na maxa + infinite . Kiedy ten DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) E no jak masz magnuma z infinite to sam mozesz zrobic latwo bardzo duzo kasy:P. Pisałem o tym sposobie w temacjie z achievementami bodajze;]. Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez Aramis Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 pajaczek na veteranie z cpu:) masakra 60pociskow z granatnika:) acid/explosiv non stop na criticalu na zmiane raz ja raz cpu za tego latajacego bosa co walczy sie z nim na poczatku a potem ucieka sie przed nim po schodach da sie go rozwalic? dostaje sie cos za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak - kamyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Hmm, ucieka sie? Ja tam zawsze go rozwalalem heh... nie wiedzialem ze mozna uciec. Ow kamyk, ktory mozna zdobyc za jego ubicie, wart jest 10tys, takze warto. Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 czesio, na bossów lepiej wydać 10k na rpg zamiast sie na granatniki rozdrabniać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Co wy narzekanie na bota? Ukonczylem z nim cala gre na PRO, 99% rang ktore dostalem na levelach to jest A . Calak zrobiony - zostaly skarby. Ciekaw jestem jak wypada multi ktore ma byc w DLC. Latwa ale fajna gierka. Czas na easy to 2:44 Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 To teraz zagraj raz jeszcze. I daj znać jak sprawdza się jego inteligencja kiedy nie trzyma w łapie magnuma z infinite ammo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 A po co? Osiagniecie jest za skonczenie gry a nie za ukonczenie gry bez infinite ammo,itp. Wiadomo ze nie jest ono super ale majac ta giwerke w reku jest bardzo pomocno (moze nie bardzo ale czasami pomaga) wiekszy uzytek jest z RPG w naszych rekach Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 czesc ,wczoraj odpalilem ta gierke , ale odrzucilo mnie natychmiast,graficznie gra jest bardzo dobra, ale sterowanie jest po prostu z(pipi)ane totalnie ,godzine sie obraca postacia , nie zdazysz sie obrucic a juz cie maja zombiaki, jak gralem w totalne dno jakim bylo LEGENDARY to szalu szlo dostac jak postac ,nie mogla wskoczyc na 20 cm,do gory, a jak trafila na deske to nie mogla nawet na niom wejsc, w resident jest podobnie jak cos jest pod nogami to postac ma problemy,gralem w residenta 4 na ps2 i dziwi mnie ze zostawili dalej te zdupczone sterowanie,to tyle siamano Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Powiedzmy sobie szczerze - grac nie umiesz i tyle :> Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 sterowanie faktycznie archaiczne, ale idzie się szybko do niego przyzwyczaić. ogromna szkoda, że Capcom nie podrasowali tego na wzór Dead Space. w przypadku Inżyniera nie miałem ani azu powodu do narzekania, a grę ukończyłem dwukrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlus 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mogli chociaz pozwolic sie poruszac postaci przy celowaniu... ale da sie przyzwyczaic, jedyne co denerwuje to ten pseudo pomocnik/pomocniczka, przez nia co chwile musze powtarzac pewna lokacje gdzie koles lata z pila na 2 m kwadratowych (rafineria) a ta pipa nie potrafi biegac :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Chciałem dziś pobrać dodatek "Versus" a w sumie to multi ale, cały czas wyskakuje mi jakiś kod błędu i nie mogę pobrać. Udało się komuś? Jak pierwsze wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A po co? Osiagniecie jest za skonczenie gry a nie za ukonczenie gry bez infinite ammo,itp. Wiadomo ze nie jest ono super ale majac ta giwerke w reku jest bardzo pomocno (moze nie bardzo ale czasami pomaga) wiekszy uzytek jest z RPG w naszych rekach Faktem jest na pewno jedno - nie masz racji co do inteligencji bota. Ten jest strasznie durny, tylko, że grając z infinite ammo nie odczujesz jego głupoty tak bardzo jakbyś grał w "normalny" sposób. Spróbuj może jednak pograć z pół godziny na PRO, na którymś z ostatnich leveli, a zapewniam, że diametralnie zmienisz zdanie co do SI naszego konsolowego kumpla. Jak uda ci się pokonać takeigo Urobors Mkono bez infinita to masz ode mnie piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Mogli chociaz pozwolic sie poruszac postaci przy celowaniu... ale da sie przyzwyczaic, jedyne co denerwuje to ten pseudo pomocnik/pomocniczka, przez nia co chwile musze powtarzac pewna lokacje gdzie koles lata z pila na 2 m kwadratowych (rafineria) a ta pipa nie potrafi biegac :> Shotgunem w glowke, odejscie gdy przy nas jest juz chwile, 2-3 shoty, odbiegamy, itp i lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jest już DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 2 MB? WOW! Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja już mam, zaraz przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ta już normalnie działa Market przed chwilą ściągnąłem. No właśnie też miałem lekki szok niecałe 2 mb. Pewno multi jest już dawno na płytce a to co ściągamy to tylko taki pic na wodę, albo raczej na kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Ten dodatek to wielkie gówno. Capcom sobie robi chyba jaja z graczy. 400MP poszło w błoto - tak wygląda versus Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) ile za to sobie cenia ms? sa jakies dodatkowe postacie,mapy czy tylko tryby vs na tych starych smieciach:) juz widze 400mp za .""(pipi)"" zalosne Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ta już normalnie działa Market przed chwilą ściągnąłem. No właśnie też miałem lekki szok niecałe 2 mb. Pewno multi jest już dawno na płytce a to co ściągamy to tylko taki pic na wodę, albo raczej na kasę . Wtedy plik ważyłby 108KB. Niecałe 2MB, czyli wsadzili tam sam tryb i pewnie korzysta on z miejscówek z singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Hehe. Czesio mapy to mapki z Mercenaries postacie też, tylko właśnie nie wiem jak je odblokować. Kurde no muszę przyznać że, nie jest taki zły ten "multi" fakt że, raczej na krótką metę ale fun jak na razie jest. Obecnie męczę tryb Slayers i Survivors na teamowe ich wersje czekam do wieczora aż, kumple będą. Lagów nie ma tylko często gra przycina, spadek animacji drastyczny. Aha i coś dla maniaków( w tym dla mnie ) z opisów achivów wynika że, nie trzeba ich robić na rankingach chyba... A jeśli nawet to ustawka wypada bez problemu, hostujesz grę i a kumpel/kumple bez problemu mogą Cię znaleźć. To akurat sprawdzone-potwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi