Andżej 2 268 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Dac mu ja. Chyba ze ma wylaczona opcje w special features. Edytowane 11 kwietnia 2009 przez komar737 Cytuj
shinu 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 tylko mowie tutaj o co opie na jednej konsoli. Nie mogę dać drugiemu graczowi broni Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 dolaczam sie do pytania. chce pograc z laska w coop'a na jednej konsoli, ustawilem infinite amo, odpalam gre, jest cacy. drugi gracz sie dolacza i zonk - tylko ja mam infinite kolejna sprawa jest taka, ze wybieram dla Shevy inny stroj. jak odpalam gre to widze ze jest w innym stroju, ale jak dolacza drugi player Sheva pojawia sie w tradycyjnym stroju. any sugestions? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 sugestion:) 2 gracz musi miec oblokowane na profilu stroje i ammo maybe:) Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 cala gre od poczatku po sam koniec przeszlimy razem w coop na jednej konsoli, ale faktycznie moze opale gre z drugiego profilu. dam znac czy zadzialalo. a przeszukujac forum tarfilem na cos, wiec podziele sie moim zabawnym doswiadczeniem. chciałem się spytać czy ktoś też miał taki dziwny problem... otóż w chapterze 6-3 w finałowej walce (ostatni już etap) w pewnym momencie Chris spada w dół, a Sheva ma biec górą i tak sobie biegnie aż nagle się zawala podłoże i trzeba naparzać w niebieski przycisk na padzie i co najśmieszniejsze nie możemy z kolesiem tego zrobić, on wczoraj próbował chyba z godzinę, ja pół i nikt z nas nie dał sobie rady, aż palce mnie po tym bolały, naparzałem najszybciej jak umiem ale nic to nie dało, bo Sheva po pewnym czasie i tak spadała, a dusiłem chyba z minutę ten przycisk ;o O co tu chodzi? :| Bez jaj, że przez godzinę nie wykombinowaliście co tam trzeba zrobić Najpierw musicie strzelać do Weskera, aż mu wielka macka wyrośnie i wskoczy na górę. Z resztą po to dawałem link do poradnika, żeby nie było takich głupich pytań nie ma co sie smiac. mialem podobnie. gralem wczoraj z panna w coop'a. poczatek robilismy dobrze, ale ciagle spadala kiedy ja ostrzeliwalem Weskera gdy szedl w jej strone, a ona miala sie podciagnac. ciagle spadala w dol. sadzilem, ze robimy cos nie tak i kminilismy dalej. po wielu probach poszukalem poradnika. okazalo sie, ze wszystko robimy jak trzeba. o co kman? zamienilismy sie na pady kiedy trzeba bylo naparzac w X. haha, okazalo, sie ze panna nie potrafi tak szybko walic w przycisk i dlatego spadala. przeszlismy za drugim podejsciem po zamianie. a na koniec statystyka - ilosc zgonow? 38 - ma sie to zaciecie Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Jak to jest z tym infinite ammo? Kiedy to moge miec? W jakie bronie warto inwestowac w upgrade? Mowie o pierwszym przejsciu gry. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 ja na starcie pakowałem w pistola, w sumie to możesz upować dowolną spluwę infinite możesz wykupić po skończeniu gry i wymaksowaniu danej klamki Cytuj
patras 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 wie ktos kogo trzeba uratoeac zeby zdobyc trofeoum? chodzi o ta blondynke?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 O taka laske przy Weskerze - trzeba jej zdjac (stanik ) takie urzadzenie ale gdy ona stoi bedac przytrzymywana przez Shive/ciebie. Chyba oto ci chodzi. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 no dobra rozkminilem wlasny problem (z mala podpowiedzia Czesia - thx). troche tutaj Capcom nawalilo. jest coop i cacy, tylko dlaczego nie ma normalnego menu (takiego jakie jest np. w trybie Mercenaries?) zeby uruchomic od razu gre na dwoch graczy? jakis chory bezsens, musze odpalic gre solo, poczekac az sie zaladuje i zapisze stan, po czym dolacza sie drugi gracz (tez pare klikniec - potwierdzenien, wybor miejsca save'a) i wtedy wyrzuca nas do lobby. nie kumam. a teraz do rzeczy. zeby drugim playerem (split screen) uzywac infinite amo i strojow trzeba kupic/aktywaowac te rzeczy na profilu drugiego gracza. idzie to tak: - wlaczasz konsole i odpalasz profil gracza ktory gral jako 2P - odpalasz RE5 i wchodzisz w Bonus Features - kupujesz stroje, bronie i co tam chcesz - w menu Special Settings ustawiasz stroj, amo itp. - wylaczasz konsole (najlepiej) i odpalasz gre playerem 1 i dolaczasz player 2 - tadam! tylko czemu to takie utrudnione? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Sam jestem tego dziwny w demu bylo do wyboru 1 gracz lub coop online/offline a tutaj nic. Sam stracilem 5 min nim doszedlem czemu nie ma coopa... Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 jiloo, invite można już dać jak masz pierwsze menu ekwipunku Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 ale chodzi o offline na splitskrinie Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 to niby inaczej się zaczyna? czy po prostu drugi gracz nie może się dołączyć wtedy? coś mi tu śmierdzi Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 (edytowane) nie wiem czy mozna wyslac invite graczowi ktory jest zalogowany na tej samej konsoli. obadam jak dosiade do gry. -- E D I T -- dziala tylko tak jak opisywalem wyzej. nie ma innej opcji. dziwnie to rozwiazali. Edytowane 14 kwietnia 2009 przez jiloo Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Jak odpalic co-op bo ja nie ogarniam tego =o Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Logujesz sie na 2 pady, wybierasz etap, czekasz az minie SAVING i dajes start z pada nr 2 - ew poczytaj instrukcje Cytuj
radiz 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Mam lamerskie pytanie, jak się szybko ładuje broń? Bo nie bawi mnie naciskanie igreka. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 leżą notki w grze na temat sterowania, można zobaczyć w opcjach kontrolera, można przeczytać w książeczce dodawanej do oryginalnej gry. Ludzie są zbyt leniwy, ale na casual i tak narzekają. Co do gry. Mam końcówkę i bawię się przednio, szkoda jeno że przez całą grę szwenda się za nami Sheva. Wolę samotne wojaże w tego typu grach. Cytuj
radiz 0 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Dokładnie jestem zbyt leniwy, przepraszam. LT+A Dzięki wielkie dla tego Pana, widać że równy gość bo jest fanem Bubblesa. Cytuj
[InSaNe] 2 495 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Ta pseudo partnerka glupota bije na glowe wiekszosc pomagierow w grach... Ona jest glupsza niz typ w Army of Two, a to juz wielki wyczyn <_< Kooperacja tez nijaka, bo Ktos musi grac ta panienka, a lewy uklad HUDu troche przeszkadza. Ogolnie moim zdaniem strasznie niedopracowany element gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi