Fisiu 4 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Mnie się marzy RE2 w HD, mmm... Duży przeskok poziomu trudności jest pomiędzy veteran z profesjonalny? I czy wpadnie achiev za grę na profesjonalnym (o ile takowy jest) jeżeli włącze cheat na nieskończoną amunicję? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 nieskończona amunicja to nie jest cheat. acziwa spokojnie zdobędziesz z infinite ammo... ja tak zdobyłem. przyznam, że grałem na pro ale w co-op i mój partner miał bazuczkę z nieskończona amunicją, więc wszelkie grubasy i inne bossy to była kwestia max 2 rakiet. poza bossem w 6-2 gdzie potrzeba minimum 3 rakiet. w zasadzie jedynym problemem były masy przeciwników nadciągające z różnych stron. Majini na pro są dużo szybsi, bardzo krótko celują i strzelają celnie. 9/10 strzałów powoduje stan bliski śmierci, na uratowanie partnera chyba nawet 2 sekund nie ma. także trzeba naprawdę kooperować, trzymać się blisko siebie i nie dać się zajść od tyłu. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 No masz racje granie z kompem na Pro to tragedia chociaz w planszy gdzie walczysz z giganto to latwiej jest samemu niz z kims w co-pie. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Dziś sprawiłem sobie zabaweczkę Jak mały chłopiec zafundowałem sobie figurkę Chrisa... heh. http://img20.imageshack.us/img20/1660/s7301089.jpg http://img31.imageshack.us/img31/1619/s7301092.jpg Cytuj
szymen 2 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Mi to tak jakos do jakieogs action-mana pasuje (bardziej podobny i ten styl;);P Jestes pewien ze cie nie wykiwali? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) W rzeczywistości wygląda to lepiej W sumie to czego się spodziewać po takiej cenie. A Krzysiu jest do siebie podobny... Może nie po ryju, ale po stroju i osprzęcie. http://www.youtube.com/watch?v=uFmoIxq3VRs...feature=related Mi tam się podoba, IMO z tej serii fajnie wyszedł Executioner Majini, ten wielki bydlak. http://www.allegro.pl/item635457609_reside...ione_18_cm.html Edytowane 16 maja 2009 przez .:marioo:. Cytuj
Sig 395 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Da się jakoś łączyć skarby ? Tak jak to miało miejsce w RE 4 ? Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Typ, który rozmieszczał te całe emblemy, w wolnych chwilach pewnie molestuje małe koty i sika ludziom do kawy. A tak ogólnie, gra mi się w to jak we większość "japończyków", typowy love/hate relationship. Grafa, wygrzew, muzyka i unlockables stawiają namiocik, z kolei sterowanie i dialogi sprawiają, że mam ochotę włożyć sobie palec w oko i pogrzebać w mózgu. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 xD Rodzyn Mnie tam się gra podobała, a emblematu żadnego nie znalazłem... :E Cytuj
milekp 78 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Ja podzielam zdanie Sasori'ego co do tej gry - całą "miodność" zabiło mi sterowanie (mimo, że się w końcu przyzwyczaiłem) i wybiło mi z głowy drugie przejście (choć z gatlingiem i nieskończoną amunicją byłoby łatwiej). Co do emblematów - chyba tylko dwa mogą sprawić trudność w odnalezieniu (w piątym czy szóstym akcie - jeden na "nadbudówce statku, drugi w kontenerze, do którego granat trzeba wrzucić). Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 hyhyhy grunt to pozytywne nastawienie przed grą. tak się rodzą tłuste tytuły : D Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 REwelacyjna sprzedaż hitu Capcom [...]Dwa miesiące temu na półkach sklepowych wylądowała piąta część flagowej serii Capcomu - RESIDENT EVIL. Jesteś ciekawy, jak się sprzedało afrykańskie safari z zombiakami w tle?[...] źródło: konsolowisko.pl Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 zaiste interesujące... ale jak najbardziej logiczne. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Ma ktoś dobry sposób na walkę z Weskerem i Jill???bo ten głupi bot(czarnula)biega jak idiotka i dostaje wciry od Jill ,a ja walcząc z Weskerem nie zdążam do niej dobiec. Gram na veteranie. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 blondasa bardzo łatwo i szybko można się pozbyć sposobem 'na rakietę w łapie' istotne jest to, by nie widział on Chirsa, bo wtedy nie unika rakiet tylko je łapie. jak już ją ma w garści to w max 2-3 sek trzeba pocelować w tą rakietę. jeśli wybuchnie w jego łapach, to automatycznie się wycofuje (na dowolnym poziomie trudności) i pozostaje tylko konfrontacja z blondyną. tą natomiast trzeba męczyć X aż ją Sheva chwyci i strzelić kilka razy (po razie na każdy chwyt) w talizman, aż zacznie mocno iskrzyć, po czym zdjąć. szczerze mówiąc nie mam jakichś szczególnych wskazówek na walkę z tą lafiryndą... może poza tym, żeby schować się pod balkon, na który ona wskoczyła. Cytuj
Gość Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Na youtube wszystko ładnie jest pokazane jak....... rozłożyc..;p Cytuj
Sig 395 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 Dziś sprawiłem sobie zabaweczkę Jak mały chłopiec zafundowałem sobie figurkę Chrisa... heh. http://img20.imageshack.us/img20/1660/s7301089.jpg http://img31.imageshack.us/img31/1619/s7301092.jpg O shit ;d ale crap , wygląda jak jakiś action man za 20 zł ^_^ Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 28 maja 2009 Opublikowano 28 maja 2009 fajny tylko twarz jakas niemrawa ;=/ Cytuj
[InSaNe] 2 490 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Przeszedlem gre na Veteranie, teraz mam w planach wziac sie za Professional. Jednak slyszalem, ze przejscie ponizej 5 godzin na easy umozliwia korzystanie ze spluw z nieograniczona amunicja, a te znaaacznie ulatwiaja rozgrywke na najwyzszym poziomie trudnosci ;] Czy latwo sie zmiescic w limicie 5 godzin na easy (amateur)? Czy caly czas praktycznie trzeba zapierniczac nie zatrzymujac sie praktycznie wcale, co by walczyc z przeciwnikami? Czy mozna sobie pozwolic na eksploracje? Aktualnie jestem w chapterze 4.2 na easy i sredio wychodzi mi ok. 18 minut na chapter. Nie chcialbym przekroczyc tego limitu, stad moje pytanie ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Mozesz pobijac czasy etapow - jesli ktoras zajela ci 2h mozesz poprawic czas na 40min i potem z tych 8h odejmnie sie 1,20h. Nie trzeba za 1 razem. Jesli wiesz gdzie isc, masz inf do jakiegos karabinku to poprostu rush, kill, rush, kill,itp Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Bzdury, bzdury słyszałeś . Za przejście gry poniżej 5 godzin obojętnie na jakim poziomie dostajesz rocket launcher z nieskończoną ilością amunicji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi