Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Jasne ze nikt sie nie obsra ze stachu. Ale klimat jak najbardziej zalezy od natezenia swiatla. Lepsza bylaby np wioska a la 30 days of night. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 A mnie bokiem wychodzą ciemności itd. Zresztą to jest demko, dam łeb odciąć, że w późniejszej fazie będzie nocy i ciemności aż nadto i też będą narzekania. "jeee tak fajnie słonecznie było a dalej to mogiła i egipskie ciemności, żenua." Serio. Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Nie chodz tez o sama kolorystyke panie kapitanie. Niggerzy, chaty z odpadkow i tony piachu to tez nie moja bajka. Dlatego doskonale rozumiem PomezZa gdy pisze o braku klimatu. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 A ja tylko powiem, że murzyny to nie zombie, nawet gdzieś na trailerach Krzychu mówi, że "zachowują się jak ci Ganado, o których mówił Leon", czy jakoś tak. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Radze zapoznac sie ze znaczeniem slowa zombie. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Wiesz, RE kojarzy mi się z zombie... że tak powiem, brooksowskim - wiesz, trupy z cmentarzy wychodzą i zjadają mózgi. W RE5 takich zombie nie ma, są tylko te haitiańskie fake'i Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 To nie zombie w senso stricte tego slowa znaczeniu, tylko zarazeni wirusem czarnoskorzy, taki ciemnoskory odpowiednik ganados. Maja takie same feature'y, jak np ekspodujace z korpusu macki po dekapitacji delikwenta. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Potocznie ich tak nazywam. Wisi mi to równo kogo będę pozbawiał głowy. Ideologii się nie doszukuję. Ostra wyrzynka, coop, sekretsy i w 4 literach narzekaczy. Edytowane 8 lutego 2009 przez il capitano Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Ideologia nie ma z tym nic wspolnego, trzeba rozgraniczyc tylko pare rzeczy. Nie mowisz na stol, ze jest krzeslem, prawda? Edytowane 8 lutego 2009 przez Gość Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 zombie robi tak - Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Łeeeeeeeeeeeee a te z RE5 tak - Mughauahue -! sXdcDj j b rawr!!rAWr!! Muebuashuaeh! RAWerha WARH!RrrwaWH!R ... strzelanie boli ale i tak gre kupie Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Ideologia nie ma z tym nic wspolnego, trzeba rozgraniczyc tylko pare rzeczy. Nie mowisz na stol, ze jest krzeslem, prawda? To zostawmy to recenzentom. Ja się będę bawił a ty rozgraniczaj. Nie mam czasu na pierdoły. Wiem, że full mnie zabawi, to wszystko. Forget about it. Edytowane 8 lutego 2009 przez il capitano Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Gameplay napewno bedzie robil, ale stylistycznie gra mnie nie grzeje. KoBik strasznie mentorski sie zrobiles ;] Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 A mi sie RE kojarzy z wirusem, ktory zniewala ludzi w taki czy inny sposob (zombie, mutacje, czy kontrola nad wiesniakami w RE 4). Mi klimat RE5 bardzo lezy, akcja rozgrywa sie w afryce, bo to wlasnie na czarnym ladzie przede wszystkim lamane sa prawa czlowieka, dlatego tez wlasnie w afryce latwo jest przeprowadzic eksperymenty z bronia biologiczna, jaka na pewno jest wirus. Przez to fabula RE w koncu zyskala na autentycznosci - bo ta z RE4 byla tak glupia, ze az groteskowa. A w 5ce licze wlasnie na cos bardziej rzeczywistego, bardziej na serio (tak wiem o ja glupi - resident evil na serio ). Poza archaizmami w sterowaniu demo wywarlo na mnie bardzo dobre wrazenie, zwlaszcza w co-opie. Grafika tez jest bardzo dobra. Mam tez taka mala szpiegowska teorie, ze demo ktore wyladowalo na LIVE i PSNie to dokladnie to samo demo, ktore bylo prezentowane w zeszle wakacje na przeroznych targach. Dlatego smie twierdzic ze gra w finalnej wersji bedzie duzo bardziej dopracowana od tego co zobaczylismy w demku ( w koncu cos musza robic do marca). A jak by sie okazalo ze pod naciskiem graczy CAPCOM wprowadzi do gry bieganie ze strzelaniem i przeladowywaniem to bylo by juz cudownie - coco jumbo i do przodu . Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) II część: http://www.gametrailers.com/player/45470.html Edytowane 12 lutego 2009 przez Slupek88 Cytuj
Michas 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 świetny filmik , część pierwsza też niezła no i czekamy na część trzecią Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Dwójka była za(pipi)ista. Aż się stęskniłem za tymi zagadkami. Wtedy jak się znajdowało jakiś kryształ to wiedziało się że to element jakiejś zagadki... Teraz jak się znajduje kryształ, to wiadomo że jedyna rzecz do jakiej można go wykorzystać to sprzedaż... A za zarobione pieniądze kupuje się lepszą pukawkę, żeby lepiej wieśniaków zabijać ;pppppppppp Cytuj
Reno 4 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Rzeczywiście,trochę boli praktycznie całkowita rezygnacja z elementów logicznych.Już w RE4 było to odczuwalne,a w RE5 pewnie będzie tego jeszcze mniej... Cytuj
JAM1 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Moim zdaniem zagadki typu: aby przejśc przez drzwi musisz strzelić w jakaś linke która trzyma coś ciężkiego co spowoduje rozwalenie ściany; są wporządku, co innego jeśli trzeba będzie szukać kluczy albo przestawiać jakieś meble aby odnaleźć ukryte przejścia - takie rzeczy mnie wkurzają. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Nowy trailer http://www.gamersyde.com/news_7543_en.html Zauważyłem dzisiaj że cena w Ultimie skoczyła ze 199zł na 219zł. Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Zagatki może i będą tylko nie skomplikowane bo tera bardziej postawili na Coo-oop więc się można spodziewać zagatek typu jedna osoba idzie przełożyć wajchę żeby druga przeszła ,to już było widać w demku w drugiej planszy gdy laska miała otworzyć drzwi swojemu kompanowi, podejrzewam że tak będą wyglądały zagatki. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 @Drecio - zagatki,jakie gatki? Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 No może faktycznie przesadziłem z tymi drzwiami jako zagatkę.D Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Gadżety Resident Evil 5 http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=750 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Za(pipi)iscie mnie rozwala jak niektorzy reklamuja tutaj swoje stronki pod przykrywa newsow, stronki oczywiscie nie warte uwagi. Gra fajna, za miesiac premeira, napewno kupie. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) Po obejrzeniu ostatniego trailera mój kandydat do gry roku.Nie Killzone 2,ale właśnie RE5. Jesli komuś nie pasuje sterowanie,to po prostu nie lubie gier typu survival horror,bo to klasyka.Co by nie mówić wybór trudny,bo za rogiem czycha Mafia II. Edytowane 15 lutego 2009 przez Pawlo_PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi