Hipolos 23 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Mam problem a nie mam czasu szukać , jak pokonać tego kolesia na końcu w tym hangarze ? Cytuj
Czoperrr 5 111 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Zgaś światła a następnie strzelaj w niego z wyrzutni rakiet. Gdy chwyci rakietę strzel w nią z innej broni, powtarzaj aż do skutku. Cytuj
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Najwyzszy poziom trudnosci jest do odblokowania po jej przejsciu ta? Ciezki jest? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 tak, trzeba przejść grę. nie wiem czy jednak czy najłatwiejszy odblokowuje poziom Professional. sam tryb Pro nie jest trudny, pod warunkiem że gra się co-op oraz z nielimitowaną rakietą i magnumem. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Jak się ma rakietę i najlepsze magnum dla pomocnika z nieskończoną amunicją, to PRO i tak jest łatwiejsze, niż pierwsze przejście gry na dowolnym poziomie trudności. Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Tylko veteran odblokowuje pro. Ale jest sposób na to wystarczy że, dołączysz do osoby która gra na pro i tobie też automatycznie się odblokowuje. Cytuj
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Ok, przejscie na Veteranie umozliwia zdobycie tych broni z infinity ammo, tak? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 aby uzyskać infinite ammo trzeba zrobić wszystkie apgrejdy dla danej broni. nieskończona rakieta jest za przejście wszystkich poziomów z oceną S. Cytuj
Bzduras 12 479 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Wrong, rakieta jest za przejście gry poniżej chyba 5 godzin. Za chaptery an S możesz sobie kupić figurkę Alberta potrzebną do aczika "They're ACTION Figures". Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Zeby przejsc na Pro bez udreki starczy magnum z nieskonczonym ammo, mozna olac niekonczone rakiety? Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Starczy-można. RPG przyda się tylko na bossów to raptem kilka naboi które można kupić lub znaleźć. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 (edytowane) ta nieskonczone ammo i dobry partner na livie to podstawa do skonczenia prof. ale walka z jiil to katorga nie moge jej przejsc ktos ma ochote sie pomenczyc ?????? Juz sobie poradzilem PRO skonczony. Edytowane 8 września 2009 przez Dark Star Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 3 września 2009 Opublikowano 3 września 2009 Zgaś światła a następnie strzelaj w niego z wyrzutni rakiet. Gdy chwyci rakietę strzel w nią z innej broni, powtarzaj aż do skutku. Dzięki Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Rozpoczalem gre na Veteranie, jedyna trudnosc to debilne AI i ginaca Sheva. Graficznie ladnie, ale fizyka to dno, sznur z praniem stanowi bariere nie do przejscia, same czarnuch albo odlatuja jak szmaty po strzale shotguna, albo maja chwilowego stuna po strzalach z innych broni, ktorych mocy wogole nie czuc. Fabularnie zapewne dno, bo dialogi jakich do tej pory uswiadczylem sa zalosne, no ale to RE. Mam nadzieje, ze gameplay chociaz stoi wysoko, ale po Dead Space RE5 jak na razie jawi mi sie zdeka mialko, o taka gra na 8+. Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 (edytowane) Jak grasz na coop'ie (choćby na split'cie) to gra nabiera zupełnie nowych barw.Nie ma się co przyczepiać do fizyki, dialogów etc...Skończyłem ją z bracholem na wszystkich poziomach trudności, ze wszystkimi znajdźkami i brońmi na FULL, a niewiele gier mnie na tyle przyciągnęło.Resident'a uważam za jedną z najlepszych gier na X360. Edytowane 12 września 2009 przez haloogen Cytuj
Bzduras 12 479 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 No i amen, to samo chciałem napisać. Jedyna różnica to ta, że ja nie grałem z bratem Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 ta nieskonczone ammo i dobry partner na livie to podstawa do skonczenia prof. ale walka z jiil to katorga nie moge jej przejsc ktos ma ochote sie pomenczyc ?????? Juz sobie poradzilem PRO skonczony. Eee tam...skończyłem Professional bez co-opa i jakoś nie było większych zgrzytów. Pierwsza walka z Weskerem i Jill dała mi do wiwatu, ale poza tym było przyjemnie. Nieskończone ammo ułatwia sprawę nieziemsko. Cytuj
XM. 10 871 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Ja przeszedlem PRO w drugiej kolejnosci , zaraz po przejsciu Veteran ,bez infinity ammo i CPU shevy i wcale jakos ciezko nie bylo .Fakt , jeden cios i masz dead'a ,starcie z z lickerami przed walką z Weskerem i Jill mocno popsulo mi psychike, glupia partnerka i ciągłe przeszkadzanie podczas walki troche utrudnialy rozgrywke ,ale nie mozna jakos tego trybu nazwac wysoce wykoksanym i nie do przejscia. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Capcom psuje marke IMO, jestem w polowie i dla mnie to tylko gra dobra, niech zrobia zwrot ku RE2, a nie bawia sie w biegajacych mutali, hiszpanskie wioski i dzika afryke. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Marzy mi się Resident Evil 2 z grafiką i systemem gry znanym dziś. Leon w stroju RPD znowu na komisariacie. To by było coś. Cytuj
Gość Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 (edytowane) Dokladnie. Juz nie chodzi o remake, ale o calkiem nowa historie w stylistyce RE2. Edytowane 12 września 2009 przez Gość Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 (edytowane) Marzy mi się Resident Evil 2 z grafiką i systemem gry znanym dziś. Leon w stroju RPD znowu na komisariacie. To by było coś. Oczywiście z coop'em.Leon i Claire ehhh...aż się rozmażyłem Edytowane 12 września 2009 przez haloogen Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Też macie wrażenie że gdyby główni bohaterowie mieli inaczej na imie i zamiast roślinek były by zwykłe apteczki to byśmy grali w mega dobrą strzelankę ale nie miała by Ona nic wspólnego z Residentem??? 1 Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 Też macie wrażenie że gdyby główni bohaterowie mieli inaczej na imie i zamiast roślinek były by zwykłe apteczki to byśmy grali w mega dobrą strzelankę ale nie miała by Ona nic wspólnego z Residentem??? Tak tak i jeszcze raz tak. Zresztą nie raz było tu to wspominane. Podobno RE6 ma być powrotem do korzeni i ukłonem w stronę fanów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi