Skocz do zawartości

Resident Evil 5

jiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ehhh ale w kolejnych zdaniach czy też postach (nie pamiętam) napisałem czemu tyle razy grałem. Specjalnie dla Ciebie napiszę jeszcze raz CO-OP ;].

Nie przepadam za multi, ale porządnego co-opa lubię a ten w RE5 jest dobry/bardzo dobry. Przechodziłem go ze znajomymi, kilka razy więc się nazbierało. I po raz kolejny raz napiszę, że gdyby nie co-op to bym drugi raz nie zagrał.

Oczywiście jeszcze jest drugi powód, mniej ważny ale ale ... calak. A ten wymagał kilkukrotnego przejścia do tego co-op więc masz gotową odpowiedź.

Edit: dzięki Psyko, o to właśnie chodzi.

Edit 2: Tak Mozi. Gdyby mi się podobał bardzooo RE5 to myślę, że 3-4 razy albo więcej bym go jeszcze zaliczył. Tym bardziej, że miałem propozycje na kolejne sesje w co-opa.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Ale pocisnęli z tym DLC Lost in Nightmares :D dwa rodzaje przeciwników i niecała godzina grania, cały chodzę :D dobrze że jest kilka Achivów i dodatkowy tryb Mercenaries z nowymi postaciami bo była by totalna załamka z mojej strony, mam na dzieje że drugie DLC będzie lepsze/dłuższe.

Edytowane przez matrix_dk
Opublikowano

wyjdą te DLC na płycie?? słyszałem że ponoć 16 marca ma wyjść płytka DVD właśnie z DLC- 2 scenariusze i te inne pierdoły.

Opublikowano

A kto powiedział, że tylko GOLD? Jak są promocję - to tak, w większości tylko dla goldów, ale jak chcesz coś kupić z Rynku po normalnej cenie to na silverze przecież też można. Chociaż nie jestem w 100% pewien, bo zawsze mam golda :P

Gość donsterydo
Opublikowano

To będą kody ? To @uj nie kupuję Gold Edition...

Opublikowano

Za mega hit gry nie uważam, ale napisałem trochę dłuższy tekst, w którym wymieniam co mi się w niej podobało a co mi zepsuło zabawę. Enjoy :) Niemniej jednak nadal będę bronił swojego stanowiska, że nie jest zła.

Dziwna zbieżność Twoich komentarzy z tym oto review
zmusiła mnie do obejrzenia go jeszcze raz. Trafne uwagi zapodajesz...niemal w tej samej kolejności co kolo w recenzji z YT. Niemniej jednak - niezły tekst.
Opublikowano

A fakt, widziałem to video kiedyś. Być może mi zostało w pamięci, teraz gdy to oglądam to faktycznie widzę podobieństwo. Niemniej jednak rzuca się to strasznie w oczy, bo teraz ogrywam ponownie RE4 na Wii i właśnie przez to porównanie, RE5 wypada w moich oczach nieco gorzej niż tuż po kupieniu :P Dziękuję za pozytywną opinię :)

Opublikowano

Primo niczym się nie "chwalę" tylko zaproponowałem przeczytanie. Secundo napisałem ją jak najbardziej sam, nie znajdziesz tam nic co by było tłumaczeniem czy skopiowaniem jakiegokolwiek tekstu. Widzę, że w obecnych czasach o plagiat można posądzić nawet jak ktoś wytknie czemuś ewidentne wady, które widzą wszyscy. Wszystko co napisałem o grze zostało już powiedziane w innych recenzjach a nawet w tym temacie na forum. A ja tylko opisałem co mnie osobiście najbardziej denerwowało. A może skoro ktoś już pisał o grafice, sterowaniu i podobieństwu do czwórki to powinienem napisać tylko i wyłącznie o menusach i pudełku oraz instrukcji? Tyle w temacie.

Opublikowano

Fajnie byłoby gdyby w nowym Residencie wróciły stare zombiaki, ale w takiej ilości jak w Zombie Shooter (oczywiście bez takich wynalazków jak zombiaki z bazookami). Przydałoby się też jakieś miasto, po ulicach którego trzeba by często się przemieszczać dokonując za każdym razem małej rzezi. We wcześniejszych częściach na filmikach były sceny z tłumami zombiaków, a w samej grze kończyło się na maksymalnie kilkunastu brzydalach jednocześnie.