Słupek 2 142 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 (edytowane) Ehhh ale w kolejnych zdaniach czy też postach (nie pamiętam) napisałem czemu tyle razy grałem. Specjalnie dla Ciebie napiszę jeszcze raz CO-OP ;]. Nie przepadam za multi, ale porządnego co-opa lubię a ten w RE5 jest dobry/bardzo dobry. Przechodziłem go ze znajomymi, kilka razy więc się nazbierało. I po raz kolejny raz napiszę, że gdyby nie co-op to bym drugi raz nie zagrał. Oczywiście jeszcze jest drugi powód, mniej ważny ale ale ... calak. A ten wymagał kilkukrotnego przejścia do tego co-op więc masz gotową odpowiedź. Edit: dzięki Psyko, o to właśnie chodzi. Edit 2: Tak Mozi. Gdyby mi się podobał bardzooo RE5 to myślę, że 3-4 razy albo więcej bym go jeszcze zaliczył. Tym bardziej, że miałem propozycje na kolejne sesje w co-opa. Edytowane 16 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Cos mi się zdaje, że jak ludzie pograją w Lost in Nightmares to znowu bedą tu tylko narzekania, tym razem, że za krótko, bo to tylko na godzinę Ale nawet strasznie:) Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 (edytowane) Ale pocisnęli z tym DLC Lost in Nightmares dwa rodzaje przeciwników i niecała godzina grania, cały chodzę dobrze że jest kilka Achivów i dodatkowy tryb Mercenaries z nowymi postaciami bo była by totalna załamka z mojej strony, mam na dzieje że drugie DLC będzie lepsze/dłuższe. Edytowane 17 lutego 2010 przez matrix_dk Cytuj
deek 0 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 wyjdą te DLC na płycie?? słyszałem że ponoć 16 marca ma wyjść płytka DVD właśnie z DLC- 2 scenariusze i te inne pierdoły. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 w przypadku Xbox360 będą kody do pobrania DLC. Cytuj
deek 0 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 czyli jeśli nie mam LIve to nici z grania w nowe scenariusze? Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Tak nie pograsz, musisz obejść się smakiem. LIVE GOLD to podstawa do pobierania wszelakiego DLC. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 A kto powiedział, że tylko GOLD? Jak są promocję - to tak, w większości tylko dla goldów, ale jak chcesz coś kupić z Rynku po normalnej cenie to na silverze przecież też można. Chociaż nie jestem w 100% pewien, bo zawsze mam golda Cytuj
Mani 685 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Koledze chyba chodziło o to, że aby pobrać DLC to konsola musi być podpięta do LIVE. DLC można kupowac mając konto GOLD/SILVER. Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 Jakie wrazenia dotyczace tego dodatku? Gral ktos? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 To będą kody ? To @uj nie kupuję Gold Edition... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 25 lutego 2010 Opublikowano 25 lutego 2010 IMO trochę słabo, max 1h i aż dwóch przeciwników. Bonusy trochę ratują ten dodatek. Cytuj
dzesiino 2 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Witam mam pytanko , czy skarby zdobyte w re5 się sprzedaje ? , czy zostawia sobie bo w czasie gry mogą sie przydać ? lub do czego one są nam potrzebne ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 sprzedawaj wszystko, co się świeci. raz zebrane i tak zachowują się w pamięci w postaci półprzezroczystych w skrzyni. do acziwa nie musisz Cytuj
Antares 20 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Za mega hit gry nie uważam, ale napisałem trochę dłuższy tekst, w którym wymieniam co mi się w niej podobało a co mi zepsuło zabawę. Enjoy Niemniej jednak nadal będę bronił swojego stanowiska, że nie jest zła. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 IMO trochę słabo, max 1h i aż dwóch przeciwników. Bonusy trochę ratują ten dodatek. A są tam chociaż jakieś ciekawe zagadki/pułapki, czy pod tym względem jest jak w podstawce (czyli biednie)? Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 2 marca 2010 Opublikowano 2 marca 2010 Za mega hit gry nie uważam, ale napisałem trochę dłuższy tekst, w którym wymieniam co mi się w niej podobało a co mi zepsuło zabawę. Enjoy Niemniej jednak nadal będę bronił swojego stanowiska, że nie jest zła. Dziwna zbieżność Twoich komentarzy z tym oto review zmusiła mnie do obejrzenia go jeszcze raz. Trafne uwagi zapodajesz...niemal w tej samej kolejności co kolo w recenzji z YT. Niemniej jednak - niezły tekst. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 A fakt, widziałem to video kiedyś. Być może mi zostało w pamięci, teraz gdy to oglądam to faktycznie widzę podobieństwo. Niemniej jednak rzuca się to strasznie w oczy, bo teraz ogrywam ponownie RE4 na Wii i właśnie przez to porównanie, RE5 wypada w moich oczach nieco gorzej niż tuż po kupieniu Dziękuję za pozytywną opinię Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Nie zrozumiałeś. Raczej chodzi o to że chwalisz sie recenzją której defkato sam nie napisałes. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 3 marca 2010 Opublikowano 3 marca 2010 Primo niczym się nie "chwalę" tylko zaproponowałem przeczytanie. Secundo napisałem ją jak najbardziej sam, nie znajdziesz tam nic co by było tłumaczeniem czy skopiowaniem jakiegokolwiek tekstu. Widzę, że w obecnych czasach o plagiat można posądzić nawet jak ktoś wytknie czemuś ewidentne wady, które widzą wszyscy. Wszystko co napisałem o grze zostało już powiedziane w innych recenzjach a nawet w tym temacie na forum. A ja tylko opisałem co mnie osobiście najbardziej denerwowało. A może skoro ktoś już pisał o grafice, sterowaniu i podobieństwu do czwórki to powinienem napisać tylko i wyłącznie o menusach i pudełku oraz instrukcji? Tyle w temacie. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Jest już drugi dodatek - miejmy nadzieje ze będzie lepiej niż przy 1 :> Cytuj
Les777 124 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Fajnie byłoby gdyby w nowym Residencie wróciły stare zombiaki, ale w takiej ilości jak w Zombie Shooter (oczywiście bez takich wynalazków jak zombiaki z bazookami). Przydałoby się też jakieś miasto, po ulicach którego trzeba by często się przemieszczać dokonując za każdym razem małej rzezi. We wcześniejszych częściach na filmikach były sceny z tłumami zombiaków, a w samej grze kończyło się na maksymalnie kilkunastu brzydalach jednocześnie. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 No taki ekstremalna krzyżówka Left 4 Dead z Dead Rising byłaby ciekawa. Dodać do tego dobrą fabułę, zagadki i pewnie wszyscy byliby zadowoleni. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 Też chętnie bym zobaczył powrót do korzeni. RE5 to bardzo dobra gra, ale to już nie jest Resident Evil taki jak kiedyś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi