Skocz do zawartości

Resident Evil 5

jiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam rozumiec ze gold to dodatki dlc? I jak to dziala on ma oddzielne achivy ktore beda pokazywane w profilu czy bedzie je mozna zdobyc na karte residen evil 5? To samo tyczy sie DA

Opublikowano

Hej siema,

mam pytanie jest może jakiś bonus jak się przejdzie mercenaries na wszystkich lev. na rangę SS ??

Ciekawi mnie czy to męczenie reza się opłaci.

Tnx i pozdro

Opublikowano (edytowane)

Z tego o wiem to :

-lost in nightmares (dodatek do kampani, czytaj w kwietniowym psx) 400MP

-darmowa paczka figurek

-desperate escape (też dodatek kampanii) 400MP

-dwie paczki ciuszków 160MP każda

-i za 960 MP wszystko w bundle packu

Edytowane przez Pawełek 93
Opublikowano

No i jeszcze Versus czyli Mercenaries, ale dodatkowo strzelamy też do innych graczy. Do czterech playerów, kazdy sam, albo w teamach.

Płacimy za coś co już jest w podstawce.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwóch dodatkowych godzin grania (oba dodatki). W Lost in Nightmares kilku przeciwników na krzyż i rozwiązywania zagadek w starym residentowym stylu. Natomiast Desperate Escape to już ten sam schemat, co RE5, czyli masa strzelania. No i bonusem są też dodatkowe postaci w mercenaries np Barry.

Warto brać, jeśli jeszcze się nie grało w RE5. Natomiast fanom też powinno się spodobać, chociaż dodatki mogły być dłuższe.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A ktoś wie jak to jest z Mercenaries Reunion mam RE5 Gold Edition kupilem nówke i ten dodatek wypiardziela mnie do DashBoarda i pokazuje ze plyta jest porysowana wszystko inne mi chodzi plyta nie ma rys wiec nie bardzo wiem o co biega przeinstalowalem i dalej to samo ma ktosw jakies pomysly

???? Juz sobie poradzilem wystarczy figurki darmowe skasowac.

Edytowane przez Dark Star
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Właśnie skończyłem podstawowy scenariusz.. w 2 seriach przy konsoli, pierw 9 godzin, a następnego dnia 2. Nie sądziłem, że mnie tak przyciągnie ;) Może dlatego, że mam konsolę od 2 tygodni i miałem chcice na granie.. ale mimo wszystko tytuł konkretny.

Edytowane przez Dico
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W rozdziale 2-1 jest duzo skarbow, podobnie w 4-1, oraz rozdzial 5-1 ktory przechodzi sie w gora 5 minut (sa w nim tylko Lickery i boss, a za jaszczury sa w miare wartosciowe skarby).

Oczywiscie najprotszy sposob to trik ze zgnilymi jajami.