Fuji 1 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Mam rozumiec ze gold to dodatki dlc? I jak to dziala on ma oddzielne achivy ktore beda pokazywane w profilu czy bedzie je mozna zdobyc na karte residen evil 5? To samo tyczy sie DA Cytuj
Gość Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Pewnie na karte RE 5 tak jak w przypadku Epizodow i GTA IV. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Hej siema, mam pytanie jest może jakiś bonus jak się przejdzie mercenaries na wszystkich lev. na rangę SS ?? Ciekawi mnie czy to męczenie reza się opłaci. Tnx i pozdro Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 (edytowane) Możecie mi napisać listę wszystkich DLC do RE5? oraz co one wnoszą. Edytowane 30 marca 2010 przez Dabman Cytuj
Pawełek 93 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Z tego o wiem to : -lost in nightmares (dodatek do kampani, czytaj w kwietniowym psx) 400MP -darmowa paczka figurek -desperate escape (też dodatek kampanii) 400MP -dwie paczki ciuszków 160MP każda -i za 960 MP wszystko w bundle packu Edytowane 2 kwietnia 2010 przez Pawełek 93 Cytuj
Square 8 570 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 No i jeszcze Versus czyli Mercenaries, ale dodatkowo strzelamy też do innych graczy. Do czterech playerów, kazdy sam, albo w teamach. Płacimy za coś co już jest w podstawce. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 maja 2010 Opublikowano 22 maja 2010 Dwóch dodatkowych godzin grania (oba dodatki). W Lost in Nightmares kilku przeciwników na krzyż i rozwiązywania zagadek w starym residentowym stylu. Natomiast Desperate Escape to już ten sam schemat, co RE5, czyli masa strzelania. No i bonusem są też dodatkowe postaci w mercenaries np Barry. Warto brać, jeśli jeszcze się nie grało w RE5. Natomiast fanom też powinno się spodobać, chociaż dodatki mogły być dłuższe. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 (edytowane) A ktoś wie jak to jest z Mercenaries Reunion mam RE5 Gold Edition kupilem nówke i ten dodatek wypiardziela mnie do DashBoarda i pokazuje ze plyta jest porysowana wszystko inne mi chodzi plyta nie ma rys wiec nie bardzo wiem o co biega przeinstalowalem i dalej to samo ma ktosw jakies pomysly ???? Juz sobie poradzilem wystarczy figurki darmowe skasowac. Edytowane 17 czerwca 2010 przez Dark Star Cytuj
Dico 0 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Właśnie skończyłem podstawowy scenariusz.. w 2 seriach przy konsoli, pierw 9 godzin, a następnego dnia 2. Nie sądziłem, że mnie tak przyciągnie Może dlatego, że mam konsolę od 2 tygodni i miałem chcice na granie.. ale mimo wszystko tytuł konkretny. Edytowane 22 sierpnia 2010 przez Dico Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 w którym miejscu najlepiej nabijać hajs? Czytałem różne opinie i filmiki ale każdy ma inny patent, niech jakiś veteran tej gry się wypowie w tej kwestii. Cytuj
Square 8 570 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 W rozdziale 2-1 jest duzo skarbow, podobnie w 4-1, oraz rozdzial 5-1 ktory przechodzi sie w gora 5 minut (sa w nim tylko Lickery i boss, a za jaszczury sa w miare wartosciowe skarby). Oczywiscie najprotszy sposob to trik ze zgnilymi jajami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi