Skocz do zawartości

Resident Evil 5

liquid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczyłem urywkami,

moment kiedy Chris podbiega do działka na łodzi i strzela do tego bydlaka

:o :mellow::huh::unsure: Nie wiem czy to jest podrasowane jakoś, czy coś ale zmiażdżyło mnie to pod względem grafy.

Opublikowano
A ja odradzam ogladanie - za duzo spoilerow :/ tylko sobie czlowiek zabawe psuje...

Moze i za duzo, ale znowu wrocila mi ochota na ten tytul. Demko mnie strasznie odrzucilo(pewnie to przez akurat te 2 lokacje) a po tym trailerze wrecz nie moge sie doczekac..

Opublikowano

Heh to ja mam calkiem odwrotnie...demkiem sie zachwycilem - co-op power...klimat, afryka, rewelacja...a ten trailer to dla mnie przestepstwo...:/ mega psucie niespodzianek

Opublikowano

Ok filmik fajny. Ale co ten j*bany Capcom wyprawia.

Po co w tej grze kolejny Del Lago i El Gigante. Nawet jeśli wyglądają superowo. Czy oni naprawdę nie mają więcej pomysłów.

Opublikowano

To właśnie dzięki temu tematowi zostałem rozdziewiczony 'ostrzeżeniem' więc nie wypowiem się ponad to co już deklarowałem i wiernie broniłem wcześniej. RE5 dobry jest i basta, a wszystkich twierdzących inaczej niechaj na wpół umarty truchlak pochłonie łapskiem zgangreniałym. :D

A wszelkie pretensję o 'archaiczne' sterowanie proszę kierować pod adresem Shigeru Miyamoto po zagraniu w full wypas wersję.

Bo to ten pan był zagorzałym uzurpatorem niezmienionej formuły, tak samo jak prosił o pozostawienie nazwy BioHazard za czasów wydania pierwszej z serii tejże gry na Starym Lądzie. Co nie przeszło i poleciały tuzy niczym ze 'Szklanej Pułapki', czyli odtąd znany Resident Evil.

Pewne rzeczy warto - pewne pewnie nie warto zmieniać. Kto na tym wyjdzie najlepiej, okazuje się, że raczej wcześniej niż później się dowiemy po czasie.

O so chosi? Zapytacie?

O to, że nie warto dzielić skóry na żywym niedźwiedziu i lepiej dać szansę tytułowi zaistnieć niż go zsyłać na Sybir po 'średniej jakości' demku. Szanujmy się :P

Opublikowano
nowy trailer oglądać w HD

trailer super tylko

1-albo te demko to na prawdę stary build albo działają tu jakieś magiczne moce bo cutsceny na filmikach wyglądają z 3 razy lepiej niż sam gameplay.

2-za dużo w nim pokazują

3-RE5 to będzie nie tylko RE4 w HD jeśli chodzi o mechanikę rozgrywki i sterowanie ale również jeśli chodzi o walki z bossami...piepszone nieroby z Capcomu,serio nie potrafili nic nowego wymyśleć tylko kalki bossów z czwórki :/

Opublikowano
To właśnie dzięki temu tematowi zostałem rozdziewiczony 'ostrzeżeniem' więc nie wypowiem się ponad to co już deklarowałem i wiernie broniłem wcześniej. RE5 dobry jest i basta, a wszystkich twierdzących inaczej niechaj na wpół umarty truchlak pochłonie łapskiem zgangreniałym. :D

Ja się całkowicie zgadam. Gra jest świetna i może jest jakimś ulepszonym RE4 no ale co-operacja z dziewczyną zmienia postać rzeczy. Ja nie mogę się doczekać i to co najważniejsze i najbardziej podoba mi się w ekipie CAPAOMU to to, że nie zrezygnowali ze strzelania z miejsca. Tak zawsze było w RE, od wieków i dlaczego mieliby to zmieniać? dzięki temu można poczuć, że jest to RE dzięki czemu poziom trudności wzrasta i dodaje więcej emocji i strachu, a JAK :D

Opublikowano

A wszelkie pretensję o 'archaiczne' sterowanie proszę kierować pod adresem Shigeru Miyamoto po zagraniu w full wypas wersję.

Bo to ten pan był zagorzałym uzurpatorem niezmienionej formuły, tak samo jak prosił o pozostawienie nazwy BioHazard za czasów wydania pierwszej z serii tejże gry na Starym Lądzie. Co nie przeszło i poleciały tuzy niczym ze 'Szklanej Pułapki', czyli odtąd znany Resident Evil.

Pewne rzeczy warto - pewne pewnie nie warto zmieniać. Kto na tym wyjdzie najlepiej, okazuje się, że raczej wcześniej niż później się dowiemy po czasie.

O so chosi? Zapytacie?

O to, że nie warto dzielić skóry na żywym niedźwiedziu i lepiej dać szansę tytułowi zaistnieć niż go zsyłać na Sybir po 'średniej jakości' demku. Szanujmy się :P

Ekhm....Shigeru Miyamoto jest odpowiedzialny za sterowanie w Residencie i pozostawienie nazwy Biohazard ?

Czyżby macki "Nintendo" sięgały az tak daleko ? ;)

Gość mevek
Opublikowano

jezeli nawet, to nie koniec swiata.

na pewno jest na us albo azji.

Opublikowano

Ja tam nie śledzę tematu jakoś bardzo ale na grę się zamierzam. Niepokoi mnie tylko jedna rzecz. Irracjonalnie zrobiony split na multi. WTF? Oni mają zamiar zostawić tak podcięty ekran??

Opublikowano

Właśnie chodziło mi o format. Bo sam co-op jest świetny (wnioskując z demka) ale faktycznie jak zobaczyłem te czarne niewykorzystane pole na początku to mi się słabo zrobiło. Mogli by po prostu rozciągnąć na cały ekran i wsio.

Gość mevek
Opublikowano

nie moge sie polaczyc z kumplem z listy znajomych :/ w zwiazku z tym mam pyatanie.. czy jest podzial na regiony: "usa,eu i azje ??

byc moze to jest powodem?