nemesis1 2 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Nie wiem czy taki system ma jakiś sens. Przeciwnicy są dosyć szybcy więc w krótkim czasie nas dopadną i trzeba będzie spierdzielać zza osłony, a poza tym nie są tak dobże uzbrojeni żeby się kryć. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 Może panowie tasako/widłaki nie, ale tamten pan z kuszą np już tak.... . Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 A jak szybko on ładuje bełty do kuszy, trafi cieze dwa razy i będiesz mniał jóż na karku załą zgraje napaleńców. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Podobno mają się pojawić przeciwnicy z ostrą amunicją. W przypadku wymiany ognia, cover system w RE5 ma sens. Ciekawe jak to rozwiązali. Cytuj
nemesis1 2 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Jeśli mają być to rzeczywiście ma to sens. I też jestem ciekaw jak to rozwiązali? Mam nadzieję że tego nie spierdzielą. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Czy w poprawiono ten tryb splitscreen? W recenzji w PE napisane jest, że nadal są czarne pasy. Czy zostało coś zmienione w stosunku do wersji demo? Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Koło 13 marca Ci ktoś odpowie rkBrain . Ja bym nie liczył na jakieś większe zmiany w stosunku do dema. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 mam pytanie jak chce grac w kooperacji online to w większości połączeń wyskakuje mi error 80711008 lub 80022b19 czy u was też takie błędy występowały? Orientujecie się czego te błędy dotyczą... Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Też mi wyskakiwały te błędy, gdy chciałem dołączyć do czyjejś gry. Raz na średnio 10 razy udawało się połączyć, ale było warto bo wtedy mamy okazję pograć Shevą. Trochę grając nią wkurza, że jest leworęczna, przynajmniej mnie bo jestem praworęczny. No ale chociaż możemy robić kilka rzeczy, których Chris nie może. Jak ja zakładałem grę to momentalnie ktoś dołączał i nie było żadnych problemów z połączeniem. Miejmy nadzieję, że te błędy nie będą występować w pełnej wersji. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) u mnie taki błąd nie ma miejsca w versji Japan, czy to zakladam pokoj czy tylko sie dolaczam, ale za to jest inny szkatul! nie moge grac ze znajomymi z listu kontaktow nie laczy sie z serverem lipa_jednym_ slowem Edytowane 1 marca 2009 przez mevek Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 mam pytanie jak chce grac w kooperacji online to w większości połączeń wyskakuje mi error 80711008 lub 80022b19 czy u was też takie błędy występowały? Orientujecie się czego te błędy dotyczą... podobno dotyczy to ilości osób na friend powyżej 75 o ile dobrze pamietam, w pełnej pewnie nie bedzie prob. ktoś wcześniej też o tym pisał Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=F9rTtk0kRas...feature=related Jak na razie wszyscy bossowie OK. Szczególnie afrykański gigant Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Cholera, nadal się waham nad kupnem tego RE5 . Z jednej strony ładna oprawa, przyjemnie się wyżyna zombie, a z drugiej to brak strzelania pod czas biegu i jakoś nigdy nie byłem przekonany do RE . Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Ja na pewno kupie RE5 i mam nadzieje, ze co-op w pelnej wersji mnie nie zawiedzie... ba licze ze zaskoczy mnie jakimis fajnymi motywami. Chocby bardzo podobalo mi sie w demku jak Sheva przeskakiwala z pomoca Chrisa do drugiego budynku i mozna bylo jej pomoc strzelajac ze snajpy. Na bank kupię wersje limitowana jezeli bedzie dostepna i po cichu licze na jakas promocje w klimatach Killzone'a 2 w empiku (druga gra za 1zl) Cytuj
J.D 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Widzieliście to Uruboros Boss ? normalnie jak w RE4 <_< Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Spoiler Alert !!!! happy end jak zwykle Edytowane 5 marca 2009 przez wiiboxstation Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Premiera Resident Evil 5 w japonii [+info] http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=816 Edytowane 5 marca 2009 przez Dark AlexX Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 RE5 Japan's first day sales - PS3 4:1 360 http://www.gamezine.co.uk/news/formats/xbo...036;1275160.htm Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 To akurat normalne i nie ma sie czym podniecac w koncu w japoni prawie wogole nie ma Xbox'ow...w USA wyniki beda miazdzace na kozysc 360ki A ja sie nadal waham ktora wersje wybrac czy PS3 czy X360...nawet Koso w recenzji w PSX Extreme wspomnial ze wersja na Xa wyglada lepiej Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=F9rTtk0kRas...feature=related Jak na razie wszyscy bossowie OK. Szczególnie afrykański gigant Widzieliście to Uruboros Boss ? normalnie jak w RE4 <_< Ja przestaje oglądać i czytać jakiekolwiek informacje na temat tej gry. Spece od marketingu popełnili niewybaczalny błąd pozwalając na taki wysyp materiałów. Na youtube można obejrzeć prawie całą historię. Tylko zakończenia brakuje. A potem zacznie się jazgot, że gra jest przewidywalna a fabuła nie zaskakuje. Śmiech na sali. Trzeba być niezłym idiotą, żeby obejrzeć te wszystkie materiały. Tym bardziej, że Capcom starał się napisać nieco ambitniejszą fabułę. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Czy ktoś ma jakies info na temat promocji resident evil 5 może znowu dadzą jakiś film na blu ray lub grę za 1 grosz Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja przestaje oglądać i czytać jakiekolwiek informacje na temat tej gry. Spece od marketingu popełnili niewybaczalny błąd pozwalając na taki wysyp materiałów. Na youtube można obejrzeć prawie całą historię. Tylko zakończenia brakuje. A potem zacznie się jazgot, że gra jest przewidywalna a fabuła nie zaskakuje. Śmiech na sali. Trzeba być niezłym idiotą, żeby obejrzeć te wszystkie materiały. Tym bardziej, że Capcom starał się napisać nieco ambitniejszą fabułę. Zakończenie jest już na youtubie .Po drugie ostatnio to nagminne,że przed premierą można zobaczyć całą grę w internecie.I to nie wina przecieków tylko celowy zabieg marketingowców .Killzone2 w trailerach miał pokazane praktycznie wszystkie lokacje w grze Cytuj
przema 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 niby powinno się grać całkiem dobrze, szkoda, że walka wręcz z zombiakami jest skopana, ciosy jak z gier z 96 roku Cytuj
Iron 18 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Jak dla mnie mogą pokazać na YT nawet Shive nago, a tym bardziej zakupię tą grę, demko mnie zniszczyło, choć po dead space i gears of war 2 zajęło mi chwilkę by przestawić się na nieruchomy tryb namierzania, twórcy mogli chociaż dodać jakieś evade actions no ale to jest Resident Evil 5 tzn must have ! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Shive tego co był kiedys w PE? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi