biszkopt78 1 Opublikowano 18 czerwca 2009 Opublikowano 18 czerwca 2009 Nieskończone ammo do "Bazzoki" to przejscie gry poniżej 5h . Można nawet na amatorze i nawet specjalnie się spieszyć nie trzeba. żeby dostać pucharek za przejście veterana trzeba wszystko po kolei przechodzić , czy moge skakać po czapterach i zaliczać jak mi się podoba? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Skończyłem doszczętnie bo z platyną w tle Gra świetna, jedna z bardziej miodnych na ps3, szczególnie w multi , grafa rządzi( świątynia :o), bronie, dodatki, ale .... daleko jej do "czwórki", może dlatego, że wtedy było to coś nowatorskiego, szokowało. Po za tym pozostaje sentyment.Mam nadzieje, że do tej części też pozostanie. 9/10 (żeby nie było re4 to dla mnie 11/10 ) Cytuj
Cykomaton 99 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 po demku podchodziłem do gry sceptycznie, ale zaryzykowałem i nie żałuje grafika i grywalność na wysokim poziomie. Szkoda tylko że mało zostało w tej grze z serii Resident Evil. Ogólnie 8/10. W konwencji w jakiej stworzony jest RE 5 chętniej bym zobaczył nową część Dino Crisis, tropikalna wyspa i sieczka z dinozaurami to było by świetne, wogóle sam RE5 niektórymi schematami przypominał mi DC 2 np. walka z bossem na łodzi i strzelanie z działek do macek. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Uuu.. fakt. Rzeznia z dinusiami w stylu RE5 bylaby niezla Oczywiscie obowiazkowo z co-op Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Najnowszy RE5 nie nadaza,niestety i DEAD SPACE bije go bez wysilku. Dla niezdecydowanych,polecam najpierw zapoznac sie z gra od EA(tym bardziej,ze sa tam pol. napisy),RE5 na pozniej. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) RE5 solo to porażka, taką grę to tylko na prof lub veteranie, ale niestety AI kuleje na tych poziomach...mimo nieskończonej amunicji w najbardziej za(pipi)istych pukawkach mój partner potrafił niezłe numery odwalać co kończyło się reloadem... W Coopie z obowiązkowym HS gra się wyśmienicie. Edytowane 27 lipca 2009 przez sakiu Cytuj
Gość konstant Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Dzis zaczynam RE5, jak polecacie - grac solo czy od razu przez psnetwork? Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Jak masz partnera do coop to dawaj coop, za(pipi)ista sprawa natomiast solo mi w ogóle nie podeszło, więc moja opinia jest dosyć spaczona Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Tylko masz ten problem, grając solo będziesz się wkurzać na Sheve, grając przez psn pewnie trafisz na ludzi z pełnym eq, czyli nic się nie namęczysz bo partner będzie śmigał z bazook`ą i nieskończoną amunicją w magnumie. Cóż cięzki wybór najlepiej poszukaj kogoś kto jeszcze gry nie przeszedł i graj z nim. Świetna zabawa gwarantowana. I miejcie HSy ! Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 imo najbardziej idiotyczny patent , szukaj ludzi z inf ammo na off. co to za przyjemnosc przejsc cala gre z rocket launcherem i magnum Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 Jak przeszedłeś grę naście razy to w końcu chcesz sobie tylko postrzelać ;p kilka razy tak miałem , ale fakt najlepiej się grało jak trzeba było liczyć amunicję na wyższych poziomach trudności Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 chodzi mi o sytuacje : " nie-potrafie-przejsc-professional-wlacze-sobie-inf-ammo-do-rocket-launchera" :) Cytuj
Gość konstant Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Tylko masz ten problem, grając solo będziesz się wkurzać na Sheve, grając przez psn pewnie trafisz na ludzi z pełnym eq, czyli nic się nie namęczysz bo partner będzie śmigał z bazook`ą i nieskończoną amunicją w magnumie. Cóż cięzki wybór najlepiej poszukaj kogoś kto jeszcze gry nie przeszedł i graj z nim. Świetna zabawa gwarantowana. I miejcie HSy ! Nom dokladnie... Probowalem grac przez co-op ale co ktos dolaczal to mial 'bogwiejakie' giwery, wiec chyba ten pierwszy raz spedze solo. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 No ja za pierwszym razem grałbym tylko w pojedynkę. Online to najlepiej w The Mercenaries grać, bo najszybciej można odkryć postacie. Samemu trochę się trzeba namęczyć, ponieważ te Mercy są trudniejsze niż w RE4. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Mogli dać do meca jakieś dodatkowe trophies Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 masz trophy za VERSUS (ktory notabene ssie na maxa), po co pucharki za nawalanie botow? Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Po co pucharki za nawalanie do botow ? Żeby się jeszcze fajniej nawalało do botów RE5 najlepszą grą wiosny ! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 grajac na splicie dlaczego partner nie moze upgradeowac broni? nie dosc, ze gra ssie, chrupie i co tam jeszcze, na splicie to dodatkowo nie mozna robic tak prostej czynnosci... na x360 chyba nie ma z tym problemu. jest ktos chetny do grania w co-opie? normala zaliczylem [tez online] teraz chcialbym powalczyc na veteranie ;] no i brakuje mi 3 emblemow Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 chcialbys sobie gre ulatwic : D ? tzn szybszy upgrade broni. ja gram ciagle , jak cos to daj inv Cytuj
Gość konstant Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Jestem obecnie w drugim chpt. - mam pytanie: w jakie bronie warto inwestowac kase? Warto kupic kamizelke? (az 1000g). Musze przyznac ze gra jest dosc ciezka (normal), RE4 skonczylem wielokrotnie i myslalem ze nie bede mial zbytnio problemow z piątką, a tu niespodzianka. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Na początek pakuj w te giwery, które masz (dopakuj na maksa oba Handgun'y), warto także upgrade'ować MP5 i Shotgun'a a w przyszłości Sniper Rifle. Jeśli chcesz szybko zdobyć kasę na upgrade tych broni do zalicz ze trzy razy chapter 4-1 (nawet na Easy) i zbieraj wszystkie skarby (w tym chapterze jest ich najwięcej). Przy próbie scalakowania RE5 i tak musisz upgrade'ować wszystkie, ale na początek inwestuj w te, które wymieniłem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 chcialbys sobie gre ulatwic : D ? tzn szybszy upgrade broni. ja gram ciagle , jak cos to daj inv jak ulatwic? to chyba normalne, ze partner tez chce sobie powiekszyc magazynek etc... a w tym wypadku trzeba kombinowac przekladajac itemy do inventory potem do mojego plecaka i spowrotem.... strata czasu Cytuj
Gość konstant Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 skarby da sie jakos laczyc ze soba czy sprzedawac jak leci? Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Sprzedawaj, niestety zrezygnowo z patentu z czwórki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi