POSNANIAK 50 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 ja osobiscie 1 raz przechodzilem z kolega, jednak aby zaliczyc cale pro na S i z czasem ponizej 3h to juz sam. panience daje tylko kamizelki i biegnie za mna przez cala gre. leczenie nie jest potrzebne, ani jej pomoc 8) Cytuj
triboy 973 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 I sama tak biega? Bez przywoływania? U mnie na początku biegnie do tych pomieszczeń na górze, bo jak sama mówi "Musimy się chować!". A następnie zawsze, powtarzam ZAWSZE, leci "Zająć się Jill". No i ginie po 3 sek. Pomogło dopiero przywoływanie co 0.5 sek;) A przeszedłem to w następujący sposób: najpierw Jill na glebę, następnie strzelanie do Weskera, powrót do Jill/gleba, Wesker i tak kilka razy. Z tym, że musiałem cały czas "kółkować" A jeszcze sprawa leczenia. W pierwszej fazie z leczeniem miałem tak: Sheva leczyła się raz, pomimo posiadania 7 apteczek, mnie leczyła loteryjnie. Czasami tak, czasami stała obok i nic nie robiła. W drugiej zaś fazie z leczeniem nie miała żadnych problemów. Ilekroć dostałem baty, podbiegała i używała apteczki. Dziwne. Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) sposob dzialanie panienki zalezy chyba od tego co ustawisz w opcjach podczas kreowania gry. przejscie 2 fazy walki (nie bede spojlowal) jest banalnie proste na pro. potrzebne 8 flash grenade , 7 magnum bullets (dodam tylko ze wszystko trzeba robic "na stojaco" zeby dostac master of removing) . przy malej wprawie i moim sposobie apteczki sa nie potrzebne. Edytowane 17 sierpnia 2009 przez POSNANIAK Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Pro na singlu to była katorga - z Hyszem w co-opie to jest prościzna Bo Hysz ma plan . Ale w sumie racja, jak grałem z Hyszem to z palcem w pupie przebiliśmy się do końca gry na pro ( jak już ktoś napisał - ta gra jest stworzona pod coopa ), jasne zdarzyło się zginąć i zaklnąć pod nosem ( bo jesteśmy na jednego hita...), ale nie było źle. Fakt faktem, że mieliśmy dopakowane bronie, ale wcześniej przechodziłem professionala z bratem z podstawowymi broniami i też nie było źle. Btw. Polecam Mercenaries na coopie - co się tam dzieje to poezja - jak z Hyszem przywaliliśmy prawie 60 combo to mi już ręce drżały, żeby się nie dać zabić. Generalnie to wolę pograć sobie właśnie w Mercenaries z jakimś kumplem niż wbijać na versusa.... Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 w 100% popieram Krisa. Merc jest dość trudny, przeciwnicy są agresywni, dużo zależy od teamwork [mam dla Ciebie naboje xD]. Ja to zawsze mam podniesione ciśnienie jak widzę tego czerwonego kata w ostatniej planszy, po prostu wypasik. Ale do tego trzeba odpowiednią osobnę, znać ją trochę, żeby potrafić współpracować, na ulicy takich się nie znajduje Cytuj
Julita 17 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Może mi ktoś wytłumaczyć jak klonować wymieniać się jajami Rotten Eggs na ps3 dla two players na jednej konsoli? Nie przez internet. Bo widziałam na youtube ale u mnie nie działa. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 A to się chyba nie da na ps3, bo nie ma logowania na dwa profile, ergo - save jest wspólny i nie da się zapisać "jednego plecaka" - tak mi się zdaje przynajmniej. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Kris jak zwykle bystry, popieram. BTW moje JAJA gdzieś wcięło w ogóle..., Kris? ;> Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Hmm, pewnie dlatego, bo Ci zgniły . Jaja znaczy się . Zresztą już nie potrzebujesz przecież . A tak na serio to nie wiem co z nimi zrobiłeś. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 w ktorym chpt. najlepiej zbijac kase? Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 cht. 4-1 do znudzenia lub z kims online Cytuj
Gość konstant Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 6-3 walka z dwoma Gatling Gun Maniji - jakas taktyka na to? Czy po prostu nawalac ile wlezie? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Najlepiej zaopatrz się w rakietnicę, dojdź do momentu, gdzie wyjdą i wystrzel pocisk, nawet jeśli trafisz w jednego, to padnie i drugi, bo są blisko siebie. I wtedy problem z głowy. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 6-3 walka z dwoma Gatling Gun Maniji - jakas taktyka na to? Czy po prostu nawalac ile wlezie? Jak masz jakieś Magnum ( najlepiej dopakowane na maxa ) i amunicję do niego to bez problemów ich położysz ( rakietnica też chyba dobra jest ). A jak nie masz to: Jak te dwa grubasy z gatlingami wyskakują to się otwiera krata przed Tobą ( tam gdzie są te dwie wajchy ), jak dobrze popatrzysz to za nią po lewej i po prawej stronie są działka, z których bez problemu ich rozwalisz. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 thx, jeszcze jedno lamerskie pytanie: jak wydawac komendy Shevie? (atak/obrona) Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Gra co prawda nie jest pierwszej nowosci, ale obczajcie ta recenzje, rewelacja... Cytuj
triboy 973 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Rewelacja? To mało powiedziane;) "Ashley! Duck! Sheva! Duck!....." Prawie pękłem Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Nie wiem dlaczego się przyczepili tego AI. Jeśli ktoś nie potrafi opanować systemu dwóch komend to jego problem. Jak wyskakuje dużo przeciwników wystarczy dać Sheva'ie shotguna lub karabin i wybrać "attack". Wiele osób o tym zapomina. Gdy wybrana jest opcja "defence" Sheva zawsze będzie strzelała z najsłabszej broni (zazwyczaj jest to pistolet) chociaż będzie miała upgrade'owany karabin. Oczywiście niezbędna jest amunicja. Niech ktoś się nie dziwi, że Sheva ginie jeśli wszystkie bronie zatrzymuje dla siebie. Wiele osób narzekało też na brak amunicji. Jeśli ktoś ma celność bliską zeru to oczywiste, że w którymś momencie zabraknie amunicji. Opcja "attack", machine gun, zapas amunicji i nie ma problemu. Właściwie nic nie musimy wtedy robić bo AI załatwi wszystkich za nas. Mowa oczywiście o poziomie "normal". A co do ilości slotów to 9 jest optymalną liczbą. 3 sloty na broń, 3 na amunicję, 1 na kamizelkę i 2 na apteczki. Ziół jest od groma więc nie ciułamy, tylko zużywamy w razie potrzeby. Sheva'ie dajemy dwie bronie co daje nam dwa dodatkowe sloty na amunicję do naszych broni lub dodatkowy FAS. Raz grałem z idiotą, który trzymał w ekwipunku trzy karabiny maszynowe i dziwił się, że mu brakuje miejsca. Jedna broń danego typu jest tylko potrzebna. Edytowane 17 września 2009 przez rkBrain Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Rewelacja? To mało powiedziane;) "Ashley! Duck! Sheva! Duck!....." Prawie pękłem Jeszcze początek, porównanie czwórki z piątką (CHICKEN). Świetna recenzja Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) Haha ta recka bije na łeb wszystkie profesjonalne. Sama końcówka z Jessica S. mnie rozwaliła. Sheva! Duck!!! Edytowane 18 września 2009 przez Slupek88 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 ogladnijcie inne jego recki, np. far cry 2. koles ma talent... ps. sorki za OT. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 jest naprawde swietny!! trzeba mu to przyznac ze ma do tego smykałkę swietne wstawki. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Musiałem po sobie posprzątać po obejrzeniu recki RE5 . Kolo uderza w bardzo czułe punkty tej gry, a porównując ją do RE4 (skojarzenia nasuwają się same) można po prostu siedzieć i płakać ze śmiechu. Nie tylko komentarz jest świetny (plastyczny rzekłbym nawet ). Edycja, wstawki i ogólny obraz są po prostu na najwyższym poziomie. Ktoś powinien tego kolesia zatrudnić... Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tbsmcx1vCZwt=7m03s Wywiad z Patricia Ja Lee (voice actor dla Jill w RE5 i UC). Paniusia nie jest za bardzo rozgarnieta ale zdazyla wypaplac, ze nagrywala kwestkie do wersji rezyserskiej RE5. "Assignment: Jill"? Dawac mi to! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi