Gość mevek Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) zakupilem owy dodatek i nie powiem wciagnelo mnie na Amen! Podoba mi powrot pokonywania drzwi, jak zaczasow Genesis'a badz nozem pojechac po calosci, jak sie nie podoba. Edytowane 19 lutego 2010 przez mevek Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 ah tak, DLC za kilka zł powinien starczyć na 16h czas się obudzić Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ja czekam na wsparcie dla nowych kontrolerów. Dopiero wtedy kupię nowe wydanie. Moim zdaniem nie warto teraz kupować tego dodatku. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 (edytowane) Ja czekam na wsparcie dla nowych kontrolerów. Dopiero wtedy kupię nowe wydanie. Moim zdaniem nie warto teraz kupować tego dodatku. o czym mowa ? P.S nie moge znalezc 3-iego Kodu do kompa, mam tylko 2-wa i zakrwawiona Kartke? Czas najwyzszy sie obudzic! JUZ MAM !!! [kominek dal sie we znaki] Uffff... Edytowane 19 lutego 2010 przez mevek Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 o czym mowa ? Będzie nowe wydanie. Na płytce znajdzie się RE5, dodatki i pewnie również tryb versus. No i ma być kompatybilne z nowymi kontrolerami Sony. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 jak moge wczytac gre z CheckPointa? bylem w podziemiach, gdzie trzeba uwiesc 4 boos'ow w miejsca pulapek i wyszedlem z gry. a tera nie moge wrocic do ost. miejsca, gdzie skonczylem Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Kupowac te DLC, czy sie wstrzymac? Wiadomo moze, ile tych DLC ma jeszcze wyjsc? Bo jesli maja byc 2-3, to wole poczekac az sie wszystkie ukaza - kupowanie w zestawie zawsze wychodzi taniej. Tak btw, to ile zajmuje to DLC? Bo na dysku niestety za duzo miejsca to ja nie mam (PS3 40gb), wiec jesli zajmuje duzo, to moze byc problem. Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Kupowac te DLC, czy sie wstrzymac? Wiadomo moze, ile tych DLC ma jeszcze wyjsc? Bo jesli maja byc 2-3, to wole poczekac az sie wszystkie ukaza - kupowanie w zestawie zawsze wychodzi taniej. Tak btw, to ile zajmuje to DLC? Bo na dysku niestety za duzo miejsca to ja nie mam (PS3 40gb), wiec jesli zajmuje duzo, to moze byc problem. DLC zajmuje coś ponad 450 MB, a co do ilości dodatków to jeszcze jeden ma wyjść + jakieś stroje Cytuj
triboy 973 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Tu masz wszystko: http://www.residentevil.com/gold/ Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Chyba zadużo oczekiwałem od tego dodatku. Jakoś tak szybko się skończył a walka finałowa to jakoś tak na siłe zrobiona. Powrót do rezydencji z pierwszej części napewno był czymś wspaniałym ale czemy zagadki są aż tak banalne i czemu nie ma zobiaków , piesków i wogole normalnych przeciwników? Myślę że drugo dodatek nie będzie już tak klimatyczny jak ten ale fajnie że są te punkty i ranking na koniec. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Będzie w Gold Edition dodatek Versus albo trzeba go niestety kupić oddzielnie ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Chyba zadużo oczekiwałem od tego dodatku. Jakoś tak szybko się skończył a walka finałowa to jakoś tak na siłe zrobiona. Powrót do rezydencji z pierwszej części napewno był czymś wspaniałym ale czemy zagadki są aż tak banalne i czemu nie ma zobiaków , piesków i wogole normalnych przeciwników? Myślę że drugo dodatek nie będzie już tak klimatyczny jak ten ale fajnie że są te punkty i ranking na koniec. Wczoraj z triboyem odpaliliśmy na pro i powiedziałem dokładnie to samo, czemu nie ma przeciwników w rezydencji? Miło było się zdziwić gdy po chwili do pokoju wlazł koleś z kotwicą . 1 Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Niezła kpina te całe DLC, niby tyle czasu je robili, a efekty mizerne. Zacznę od tego, że ewidentnie brakuje przeciwników wyskakujących znienacka czy też PSA !, który by się wbił przez szybę. 8 tych samych wrogów na całe DLC to padaka. Skandaliczna długość gry też robi swoje, a odnowiony tryb mercenaries to jawna kpina. Przede wszystkim nie można używać postaci z Reunion w zykłym merc., a 80% postaci się nie odblokowuje, bo można je jedynie KUPIĆ ! co jest lekkim syfem. Drugie DLC przyniesie pewno kolejną godzinkę gry i drugą połowę postaci do Mercenaries. Cholerna porażka, a miało być niby tak fajnie. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 A mi sie podoba Nie wiem czego oczekujecie za kilkanascie zeta? Przeciwnicy sa inni niz w podstawowej wersji,bo i miejsce jest inne.Fajnie zrobiona rezydencja,dobry pomysl z pulapkami. Nie moge tylko znowu znalezc tych 18 gwiazdek do kompletu Czekam na drugie DLC.Stroje powinny byc sprzedawane oddzielnie.Kupilbym ten dla Shevy,ale dla Chrisa nie chce. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 A mi sie podoba Nie wiem czego oczekujecie za kilkanascie zeta? Przeciwnicy sa inni niz w podstawowej wersji,bo i miejsce jest inne.Fajnie zrobiona rezydencja,dobry pomysl z pulapkami. Nie moge tylko znowu znalezc tych 18 gwiazdek do kompletu Czekam na drugie DLC.Stroje powinny byc sprzedawane oddzielnie.Kupilbym ten dla Shevy,ale dla Chrisa nie chce. Podobać mi też się podoba, świetny klimat i trochę klasycznego Residenta, gdzie jest więcej szukania niż strzelania chociaż nie jest to poziom zagadek z dawnych części, nie ma akcji z mieszaniem sprzętu itd. Zauważ tylko kiedy zapowiedzieli te episody...pół roku temu i przez pół roku zrobili chapter tak krótki, że uszy więdną. A przeciwnicy to w zasadzie ten sam x8 + ścierwo, które leży na ziemi i może cię złapać. Za 18 złotych otrzymujemy 1/4 długości Modern Warfare 2, więc nie jest źle. Stroje powinny być darmo, ale takie mamy czasy, a Capcom to chyba najbardziej pazerne na kasę typy na rynku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Ktoś wie tak w ogóle ile egzemplarzy się sprzedało? Patrzyłem na vgchartz.com, ale tam nie aktualizowali od czerwca, a do tej pory było ogółem (X360, PS3) ponad 5 mln. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Jeżeli ktoś jest spragniony klimatu z pierwszej części, to niech w DLC spróbuje otworzyć trzy razy drzwi wejściowe do rezydencji Chciałbym taki remake jedynki. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Drugi dodatek powraca do formuły podstawowej gry. Mnóstwo przeciwników (ponad 400), praktycznie każdy rodzaj z podstawki, pełno amunicji itd. Czas pierwszego przejścia w coop na veteranie z kilkoma śmierciami prawie dwie godziny. Oba dodatki spełniają swoją role, czyli odciągają od podstawki, która większości pewnie już się znudziła. Nowy Mercenaries też daje rade, jest więcej przeciwników naraz, przez co łatwiej nabić wyższe oceny (łatwo można przedłużyć combo). Nowe postacie trzymają poziom (Rebbeca rządzi). Ogólnie za tą cene nie jest źle, a nawet dobrze/bardzo dobrze . Kilka godziń gry zanim dodatki się znudzą, a na deser nowy Merc. Polecam tym, którzy znudzili się już podstawką . Cytuj
Gość mevek Opublikowano 6 marca 2010 Opublikowano 6 marca 2010 bylem pewien, ze to bedzie kontynuacja "nithmare" bo tak sie konczy... ale moze o czym nie wiem? 2 etap jest rowniez swietny, ale bez partnera nie da sie grac. komp nie jest za bystry Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Chciałbym taki remake jedynki. Już mam genialny Remake na GCN'a. Bardzo podoba mi się moty z umieszczeniem statycznych kamer w rezydencji. Osobiście jeszcze nie miałem okazji w to zagrać, ponieważ nikt nie ma do sprzedania tego dodatku w wersji US. :confused: Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Nowe DLC jest trudniejsze,o wiele.Mnostwo przeciwnikow,strzelajace dzialka,kusznicy i inni zawodnicy z pilami,toporami etc. Gra z konsola to koszmar-nie dosc,ze trzeba uwazac na siebie to jeszcze na "konsolowego kolege".Jesli ktos szuka partnera online-uderzac smialo. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7081161,A_tak_sie_gra_rozdzka_Sony_w_Resident_Evil_5.html Sprzedaż RE5 dopiero się zacznie Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7081161,A_tak_sie_gra_rozdzka_Sony_w_Resident_Evil_5.html Sprzedaż RE5 dopiero się zacznie Śmiem wątpić, że ludzie zaczną kupować 1,5 roczną grę tylko ze względu na fakt, że obsługuje Move skoro pewnie i tak padem grać się będzie wygodniej. Ileś tam kopii z pewnością się sprzeda, ale nie przesadzajmy, że będą to jakieś duże liczby. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 RE4 też swoją drogą kapitalnie przeniesiony na Wii sprzedał się bardzo dobrze, a przecież wrzucili tam tylko nowe sterowanie. No i gra miała ponad 2 lata na karku. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 [...]skoro pewnie i tak padem grać się będzie wygodniej.[...] Cały pic polega na tym, że właśnie będzie na odwrót. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi