aux 3 784 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 To prawda, nie miałem w RE5 problemów z amunicją. Można farmić ammo sposobem opisanym przez Zwyrodnialca, albo dokupić różne rodzaje ammo do granatnika. Dzisiaj zaliczyłem wersję Gold z PSN i muszę ponarzekać na dźwięk. Jest tragiczny, mam wrażenie że ktoś przesadził z kompresją. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 (edytowane) Kicz to jeden z tych elementów, który definiuje RE od początku. http://www.youtube.com/watch?v=a41TAy7RfVI Blah, gdyby największym grzechem ostatnich odsłon miała byc jakośc voice acting'u, to byłby ogień w szopie harcerzy. Zresztą, to chyba mało uczciwe porównywać fabularny kicz wysokobudżetowych produkcji (jak RE4&5) z jakością dialogów niskobudżetowych tytułów tworzonych z autentycznej pasji twórców. >.> Noc... G. Romero z 68' też miała kieprawe dialogi. Edytowane 1 listopada 2012 przez nobodylikeyou Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 robie wlasnie 3 podejscie do tej gry i cos czuje, ze znow ja odpuszcze. granie z tym glupim botem mnie wykancza. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 To graj z kimś, jest o niebo lepiej. Gra była teraz w plusie to dużo ludzi w to pogrywa, nawet tu na forum. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 robie wlasnie 3 podejscie do tej gry i cos czuje, ze znow ja odpuszcze. granie z tym glupim botem mnie wykancza. Daj jej tylko jakiś karabin i niech zbiera wszystkie roślinki. Da się spokojnie z nią u boku grać, poza professional. Cytuj
izon 995 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 heh..ja po ograniu dema RE 6 kto by pomyślał ale... co raz bardziej doceniam 5 część serii. Ok "piątka" wygląda jak dopakowany (graficznie) mod czwartej częśći, ale przede wszystkim ta gra nie była debilna. Nie było latania na pałe i sprzedawania każdemu zombiakowi kopniaka z pół obrotu. Zabicie zombiako-murzyna dawało jakąś tam satysfakcje, bo nie pojawiali się oni hordami ( oczywiście do pewnego momentu). Jak tak zastanowić się nad tym dłużej, to jak by 5 miała więcej klimatycznych miejscówek i pod tym względem była by również kopią czwórki to nikt by na ten tytuł nie narzekał. 1 Cytuj
maztika 36 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 re5 zaliczyłem już wcześniej, ale ściągnąłem z plusa wersje gold, aby obadać dodatki: lost in nightmares i desperate escape. po włączeniu nigdzie w menu nie mogę ich znaleźć. muszę ponownie przechodzić grę, żeby się aktywowały? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 (edytowane) W dodatkach są oba tryby umieszczone. Jeśli dobrze pamiętam to w Bonus Features. Edytowane 14 listopada 2012 przez Kyo Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 ale zeby w nie grac trzeba je odblokowac. lost... odblokuje sie jak dojdziesz do chaptera 3, ten drugi chyba po przejsciu calosci. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 Jeśli ich nie ma, a nie masz save'a z podstawowego RE5 to tak: -Lost in Nightmares odblokowujesz po przejsciu chaptera 3.1 -Desperate escape po przejściu jednokrotnym gry. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 14 listopada 2012 Opublikowano 14 listopada 2012 dzięki za informację. niestety, gra do skasowania. szkoda mi czasu na ponowne przejście. Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 A nie można sobie czasem sejwa skołować z Sieci i załadować, co by odblokować te dwa tryby? Tylko chyba później trofeów nie będzie można wbijać. Tak przynajmniej w FF XIII miałem, gdzie mój sejw poszedł mi się kochać, a na netowym nie mogłem sejwować i wbijać trofików. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 nawet o tym nie pomyślałem. rozumiem, że trzeba byłoby znaleźć go w sieci, zgrać na pendrive'a i wgrać do konsoli (nigdy tego nie robiłem). dzięki za pomysł, ale tak czy siak gra już skasowana, a na osłodę leci do mnie re6 ;- ) Cytuj
Gość Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 Miałem ten sam problem. RE5 skończyłem na premierę na XO, później na PS3 i trzeci raz nie chce mi się bawić, tym bardziej, ze niedawno RE6 zmęczyłem. Da się zrobić taki trik z sejwem? Będą działać puchary? Może jest ktoś poinformowany Cytuj
Berion 207 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 (edytowane) Save musiałby być przed wbiciem danego trofeum. Save trzeba przepisać pod Twój NP Account ID w przeciwnym razie system Trophy zostanie wyłączony, a SDU zablokuje możliwość nadpisywania/tworzenia nowych (oczywiście blokada dotyczy tylko tej gry i tylko na czas tej sesji). Save nie może być chroniony przez PARAM.PFD bo nie wiadomo jeszcze jak generowane są podpisy plików save'a w tym pliku. NP Account ID jest w każdym PARAM.SFO save'a który był tworzony na danym koncie użytkownika/SEN (a więc wystarczy sobie skopiować jakiś save na kartę, nie potrzeba do tego CFW i odczytywania xRegistry.sys). http://konsole.cdrin...ych/strona1.php Edytowane 16 listopada 2012 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi