sir_ryszard 80 Opublikowano 2 stycznia 2008 Opublikowano 2 stycznia 2008 (edytowane) Przeżywam kryzys, zatraciłem już sens, mam już dosyć, prawie to samo, miesiąc w miesiąc. Zawiewa mi nudą na kilometr. Schemat niezmienny (wstępniak, co nowego, recki... >wybredny matoł ;p). Muszę odpocząć od szmatławca i wziąć się lepiej za jakąś ciekawie napisaną książkę. Jakaś odskocznia jest tutaj potrzebna. Kolejny powód który mnie skutecznie odpycha od PE to taki, iż w dobie internetu mogę być praktycznie na bieżąco z konsolami, grami i tym co wokół nich. Czytam Ex'a od ośmiu lat, miech w miech (no, była jedna paromiesięczna przerwa na przełomie 60-70 numerów) i nigdy jeszcze nie dopadła mnie taka monotonia, jak ostatnimi czasy. Nie wiem czym to jest spowodowane... w ogóle nawet nie mam chęci na granie. Może tu tkwi powód. Nie mam pojęcia, ale wiem jaką przyjmę taktykę. Nabędę może raz czasem siakiś egzemplarz, w ten sposób przynajmniej będę bardziej spragniony i żądny czytania. :\ Konsole mam ale czytać już mi się nie chce - paradoks tego tematu. ;p Edytowane 2 stycznia 2008 przez sir_ryszard Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 4 stycznia 2008 Opublikowano 4 stycznia 2008 przez długi czas nie miałem konsoli a mimo to kupowałem PE Interesuje się grami, a ta gazetka pozwala mi być na bierząco z nowinkami Cytuj
Tom19 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Ja nie mając konsoli a zagrywając u qmpli bardzo rzadko,czytałem PSXy pożyczone od wujka,a gdy ów wujek postanowił dać mi te z 40 numerów wtedy zaczęło sie jeszcze większe czytanie i zlewanie z listów:debil miesiąca itd.Pamiętam jak kuzyn do mnie wpadł na tydzień to w nocy nic tylko czytanie listów,rodzynów itd.beka śmiechu o 23.00 przy śpiących rodzicach bezcenne A dopiero od jakiegoś 110 numeru nabyłem konsole PS2 i wtedy nie musiałem obeznawać sie w gry ...która dobra,jaki to gatunek,czy ona jest na PS2? po prostu wcześniejsza lektura psxa zapewniła mi odpowiednią wiedze na temat gier ...A i tak przyżekłem sobie ,żę nabęde PS2 -może dlatego co ciekawsze recki czytałem ,ale także z ciekawości ,bo i na kompa w SPlinter celly,NFSy i inne Prince of persie sie grało Więc na pytanie :czy gdybyś nie miał konsoli czytałbyś PE już odpowiedziałem Cytuj
zelda155 0 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 nie miałem 3 lata żadnej konsoli a magazyn kupowałem rok temu kupiłem i oprócz czytania gram Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Przez długi czas nie miałem konsoli, a PE i tak było na półce co miesiąc Cytuj
Paulek L 0 Opublikowano 21 stycznia 2008 Opublikowano 21 stycznia 2008 Ja mam tylko PSone, ale mimo to czytam Extrima od '03 (z kilkoma przerwami). Jako że dla wielu PSone zdechł, to ja chyba też nie mam konsoli, a czytam ^_^ Cytuj
mackal 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Gry to moje hobby,a PSX EXTREME to wspaniała lektura,która pozwala być na bieżąco z konsolowymi grami. W tej chwili nie posiadam żadnej konsoli(tylko pieca,który gierki też ma wspaniałe),a mimo to czytam ikstema i będę go czytał aż do odwołania. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Teraz jestem bez konsoli bo kilka dni temu sprzedałem xboxa na rzecz PSP (na przeczekanie do uzbierania kasy do PS3), teraz kurczę nie mam co robić w domu poza czytaniem książek i PSX Extreme także raczej jestem uzależniony od tego magazynu ;] Cytuj
Gość Fear Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Nie na pewno nie nawet jak bym miał konsolę to po kij ? skoro w necie mam wszystko i to w formie filmików. Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 Konsoli nie mam od 1,5 roku a czytam dalej. Czekam na odrodzenie w postaci PSP i X360. Cytuj
blizzball 0 Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 pewno nie... bo zbierał bym na konsole Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2008 Opublikowano 14 lutego 2008 śmieszne tłumaczenie, 8 złotych miesięcznie by cie nie zbawiło... Cytuj
des3 1 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 (edytowane) Pewnie ze tak. Siedze na emigracji i mam tu psp. Psx ps2 i ps3 zostalo w kraju ale za m-c w maju przywioze wszystkie konsole do nowego domu na obczyźnie a narazie czytam psx-a gram na psp i daje rade ps: w kraju przez 2 lata zagrałem w 5 tytulów na emigracji (3m-C) zagrałem juz w ok 14 gier oczywiście gier na psp Edytowane 12 kwietnia 2008 przez des3 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Nie posiadam żadnej konsoli (pomimo DSa), a mimo to czasem kupię PE. W ogole chciałbym skolekcjonować wszystkie 100 pierwszych numerów - kilka mi brakuje. A zbieram ich od '99 roku. Co prawda mialem PSXa, PSP, (i kilka starszych konsol) - to jednak zostałem przy DSie i... dobrze mi z tym:) tlyko "Ekstrim", jakoś słabo podchodzi do konsolek od wielkiego N. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 do tej pory nie kupiłem PsxExtrema najnowszego, dzisiaj byłem w empiku i... też nie kupiłem. Zdałem sobie sprawę, że gdzieś od roku kupuje tylko z sentymentu, a od paru miesięcy może po parę stron przeczytałem. Także chyba to jest już koniec mojej przygody z tym pismem, było miło, ale trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o gry i nie jara mnie to tak bardzo. Od 49 numeru kupowałem, co daje ponad 6 lat. Dość długi okres i pismo zapamiętam jako bardzo dobre, aczkolwiek pomimo tego, że robię się coraz starszy, to wcale nie jarałem się przejściem pisma w bardziej poważne i profesjonalne klimaty. Pamiętam jak bardzo dawno temu Ściera pisał w wstępniaku że nie wie co pisać, a przecież nie będzie streszczał spisu treści. Jak widać od paru lat tak czyni co miesiąc. No ale co kto woli. W każdym razie powodzenia w dalszym rozwoju pisma. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 27 czerwca 2008 Opublikowano 27 czerwca 2008 jak nie miałem konsoli to czytałem, teraz jak mam ich... chwila muszę policzyć... 6 to nie czytam bo nie mam czasu. Zresztą sam lepiej wiem jakie gry mi odpowiadają, nie potrzebuję, żeby mi ktoś to mówił. Cytuj
robson33 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ja przez parę miesięcy czytałem psx, gdy nie miałem konsoli ale zaraz potem dostałem ps2. Cytuj
wisza 5 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ja czytałem PE przez 3 lata nie mając konsoli ani PC'a czyli zero gier, no i tak czytałem i jarałem się wszystkimi grami Nowej generacji (wcześniej miałem tylko PSone) Kiedy zobaczyłem Burnouta 3 Takedowna to namówiłem dziadków na ps2 + Burnout 3 (taki bundle jakby) , no i tak do dziś , potem namówiłem ich na PS3 a za rok na LCD , a gdybym nie miał konsoli żadnej to też bym czytał PE bo po pierwsze to moje hobby a po drugie N+ imo to shit! Zarucha*i mi radio z samochodu jak raz kupiłem (bo nie było PE , a była premiera GoW II) i pojechałem nad jezioro , no i zostawiłem gazetke w aucie, wracam ani N+ ani radia Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Przez jakieś 6 lat czytałem, nie mając żadnej konsoli... Cytuj
Gość Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Oczywiście że bym czytał - nie wyobrażam sobie przestać Cytuj
xiii-13 0 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 W sumie to teraz mam stan jakby bezkonsolowy. No i czytam dalej W marcu sprzedałem Xboxa, mam DSa, w czerwcu kupuje ps3. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Kiedy nie miałem jeszcze PS3 a na PS2 prawie nie grałem(styczeń tego roku)to was czytałem.Nie przeżyłbym bez was,wiecie ;D?? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 Nie czytałbym PSX-a gdybym nie miał konsoli,bo po co? Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 (edytowane) Czytałem PE za czasów ich królowania na rynku, gdy byłem szczęśliwym posiadaczem PSX'a tak samo jak cztełem ich mimo braku ps2. Jednak z czasem moja miłość zbladła, stałem się bardziej wybrednym czytelnikiem. Teraz, gdy jestem ochu'jałym ze szczęścia posiadaczem PS3 czytam popierdółki nt x-droida i innych nds'ów to po prostu mam mdłości. Nie kupuję już przez to PE, a skupiam się na zagranicznych magazynach pokroju PSM3, Play, PSW, czy OPM. Przynajmniej tam dowiaduję się ekskluzywnych wiadomościach odnośnie konsoli, na którym opierają swoją nazwę, czyli PLAYSTATION. PSX EXTREME to dla mnie cień własnego JA. Smutne... I przestańcie wbijać we mne te igły,to MOJE zdanie. W (pipi)e to mam, czy się z nim zgadzasz. Edytowane 18 maja 2009 przez POL_SouL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi