Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Przez 2 lata czytalem nie majac zadnej konsoli, po sprzedaniu xboxa przestalem czytac Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Czytam PE, mimo, że też jestem jakby bezkonsolowy- mam NDSa, a w PE raczej wiele się na temat nowości nie dowiem, bo czytam serwisy internetowe. Kupuję dla poczytania publicystyki i recenzji/zapowiedzi na duże konsole. Nieprzerwanie od kilku lat. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Jakbym nie mial zadnej konsoli to pewnie bym nie kupowal... bo troche to bez sensu Cytuj
cureman 1 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 http://www.valhalla.pl/Prosze-prase-do-gazu-komentarz23276.html Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Nie mam kĄsoli, a czasami czytam. Z nudów. Nie kupuję, pożyczam od kumpla. Nie uważam żeby to było bez sensu. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Nie mam konsoli( mój brat ma) jak jest nowy numer to chętnie poczytam, ale granie już mnie nie kręci tak jak kiedyś. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie miesiąca bez poczytania PE w klopie Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 A skąd ja mam wiedzieć skoro życie moje od małego kręci się wkoło gier wszelakich. Nie wyobrażam sobie nie mieć konsoli więc nie znam odpowiedzi Cytuj
ubol 59 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ciężko sobie wyobrazić abym nie miał konsol, ale jakby była taka sytuacja to raczej bym zaprzestał kupowania gazety. Teraz to kupuję ją głównie z przyzwyczajenia, ale są wyjątki. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 Ostatnio kupiłem PE a konsoli nie mam dobre 5 lat. Z 20 numerów w ciągu tych lat kupiłem, kupywałem PE nawet jak miałem szaraka a kasy na ps2 nie było, później na ps3 czy żydboksa, ale kupowałem. Potem jakoś tak wyszło, że nie chciało mi się czytać o gierkach to nie kupowałem do tego miecha. Ale nowego numeru chyba znów nie kupie. Cytuj
shinobi 1 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 - Kupuje gazetkę choć nie mam żadnej współczesnej konsoli, ale przydadzą się jeżeli na jakąś się zdecyduję (tak jak to było z Ps2 kiedy miałem jeszcze szaraka). Recenzje np. czytam do tych gier których nie ma jeszcze na Pc, a na konsolę wychodzą wcześniej. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 ja zanim kupilem x360 dlugo kupowalem psxe bo fajnie sie czyta Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 mam kĄsole, a nawet kilka i nie kupuje, ale czasem czytam po tym jak ukradne koledze ;] Cytuj
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 pewnie nie chodz pewnosci nie mam lubiłem was czytać gdy nie grałem a konsola sie kuzyła Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 czytam, bo przydadza sie w przyszlosci, mam zwyczaj nadrabiac zaleglosci w grach, duze zaległości. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Przed studiami sprzedałem konsolę, przez ponad 2,5 roku nie miałem styczności z grami i nie czytałem PSX Extreme. Dopiero od jakiegoś roku jak brat zakupił PS3 znowu zacząłem kupować gazetkę. Choć nie kupuję jej co miesiąc tylko jak zawartość mnie zainteresuje (czyli tak 2-3 numery na kwartał). Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Był taki krótki okres, kiedy nie miałem konsoli. Gdzieś tak w połowie 2001 roku i Extreme dalej kupowałem. Jestem od tego uzależniony i dopóki PE nie upadnie, to zawsze mogą na mnie i na moje drobniaki liczyć. :potter: Cytuj
Gość coopa Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Gość ALIEN_ALIEN Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Gdybym nie miał to bym nie czytał . Ale że konsolę miałem długo przed powstaniem magazynu to ich szczęście że kolejne 8 pln mają 1 Cytuj
jarko van basten 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 a ja zaczełem od 5 numeru,gdy miałem psx - później z powodu wyjazdu do pracy za granicę była przerwa,no i wcięło mi te stare extrimy teraz kupuje i będę kupował nawet jakbym pozbył się konsoli,bo czuję sentyment do tego pisma:) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Nie miałem PS2 a czytałem PSX,marząc jakby to było grać w te cudne gry Także w pewnym sensie PSX działał na mnie jak konsola Cytuj
phunkracy 1 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 ^j.w. Nie miałem konsoli, ale PSXa czytało mi się świetnie w końcu, zmotywowany tymi wszystkimi grami kupiłem sobie Xa, zacząłem kupować również "konkurencję" i rok po premierze kupiłem X360. Jak wspominam moje pierwsze nr. to aż się łezka w oku kręci Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Nie wiem to zależy od kilku rzeczy Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Zacząłem czytać Wasze pisemko nie pamiętam od którego numeru (było to jednak w czasach świetności PSone, ze Spice Girls na okładce).Nie mając konsoli, jedynie PC czytałem te wspaniałem recenzje i peany wynoszące PSXa na wysokości i...wsiąkłem.Po kilku/kilkunastu numerach stałem się szczęśliwym posiadaczem szaraka (na nie pamiętam które urodziny - kupił tata...DZIĘKI STARUSZKU!!!) - nie mogłem się przez Was powstrzymać.Wasze pisemko traktuję jak swego rodzaju wyrocznię, wg której planuję swoje kolejne zakupy i...ani razu się nie zawiodłem.Rozpisałem się trochę, a chiałem tylko napisać, że zacząłem czytać Extreme'a nie mając konsoli i dalej bedę czytał, nawet gdybym jakimś kosmicznym sposobem jej nie posiadał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi