Cris 120 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Pierwszy raz spróbowałem w to zagrać niedawno na jednym z angielskich pól golfowych. Strasznie ciężka sprawa...tym bardziej , że nikt mi nie wytłumaczył jak ustawić się do piłki , jakie ruchy wykonywać itp. No ale poszczycić się mogę tym ,że kilka piłek posłałem na kilkadziesiąt yardów Ciekawy sport. Cytuj
przema 0 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 według mnie jest to sport, wybitnie nie do oglądania. W golfa trzeba grać. Mam na osiedlu miłośników, tego sportu, którzy posiadają sprzęcik i czasem z nimi chodzę na zieloną trawkę, ale idzie mi to jak krew z nosa Cytuj
Beck 3 Opublikowano 26 lutego 2010 Opublikowano 26 lutego 2010 Odkopuję temat bo sport jest ciekawy, sam gram regularnie i chętnie podzielę się spostrzeżeniami. Jeśli chodzi o oglądanie to nie jest tak źle o ile śledzi się na bieżąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi