ornit 2 993 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Ladne walki.Btw. gra ktos w Polsce (poza mna i Zero) Yunem jeszcze? Jeden gracz z Wawy, ale to nie jest jego main-character. Czuj się (ale tak aby nie czuli ciebie inni) wyróżniony. Stanowisz elytę. Poza tym grali też nim trochę Dark Ice (nie wiem czy żyje) i Proboszcz (ale on na emigracji). W sumie najlepiej zaraz po Zero grał ten ostatni z wymienionych choć jego Yun nie był tak efektywny jak Remy (najlepszy w PL, lol!). Sam bym nim grał ale 1 Yun w Wawie to już stanowczo o jednego za dużo. Zostaję w training mode, huh. Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Pamietam, ze kiedys kiedys w Arenie, jak pierwszy raz sie z Wami spotkalem to Probe gral Remym i przegral walke ze mna. Drugi raz go nie wzial ; ) To w sumie nikt nie gra Yunem juz :\ Ale to w sumie mam konkretnego Yuna przeciwko swojemu (Zero). Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Eee...Kim ty jesteś? Kojarzę Cię ? Chcesz zagrać w najbliższym czasie? Bo szukam teraz jakiegokolwiek competition żeby nie wyjść całkowicie z wprawy Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Marek - mielismy okazje pograc (Yang/Yun). Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Marek - mielismy okazje pograc (Yang/Yun). Trzeba było tak od razu Mam nadzieję, że jeszcze powalczymy bo ostatnio bardzo fajnie mi się grało. Wiesz, zawsze z tym samym dziadem a tu nagle jakaś odmiana Cytuj
Di 847 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Ornit, umów się w końcu z Padawanami Sway'a w Arenie na Streeta :wink: Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Hmmm... A co powiecie na granie w przyszlym tygodniu? Tak np. w czwartek badz piatek? U mnie w akademiku. Mam calkiem przyjemny, spory pokoj, wspolokator pracuje do ok. 22 (zalezy w jaki dzien by pracowal, od tego bedzie zalezec w jaki dzien bysmy grali), telewizor MINI HD (serio, wyswietla tak dobrze i wyraznie, ze nie wiem ; ). Kto by sie pisal? Ilosc miejsc ograniczona - na pewno: Zero (jeszcze o tym nie wie), Ornit Ty zapewne tez bedziesz chetny i Marcin - kolega od Kena ; ) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 (edytowane) Ornit, umów się w końcu z Padawanami Sway'a w Arenie na Streeta :wink: Z Areny nikt już nie gra EDIT: Krilluch, ja się na to oczywiście piszę. I te ST/HSF2 trzeba w końcu pomęczyć, heh...BTW Mogę jeszcze zapytać jednego gościa. Edytowane 25 stycznia 2008 przez ornit Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 Zapytaj, zapytaj. Gdyby co to odzywaj sie do mnie na GG - 9258499. Jestem zawsze niewidoczny i nie zawsze wiadomosci dochdza, takze gdybym nie odpisywal to jest jakies prawdopodobienstwo, ze komunikat do mnie nie dotarl. Cytuj
Zero 0 Opublikowano 26 stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 stycznia 2008 W piatek w przyszlym tyg mam pierwszy egz tak wiec odpadam i moze to wydawac sie dziwne ale tak, czasem sie nawet ucze Marek, gdzie jest ten akademik? Bo jesli mysle ze to tam gdzie trzebe omijac bramy slalomem to ja dziekuje Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 A no dobrze myslisz ; ) Ale spoko - jest tramwaj bezposrednio spod akademika na bankowy, odprowadze Cie na niego. Poza tym bedziesz ze mna a ja juz wyrobilem norme ; ) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 TERAZ TO BĘDZIE MIAŁ WYMÓWKĘ żeby nie grać! -Nie mogę! Teraz getto albo nauka! Nie mogę! A najgorsze, że zarysowałem mu obraz tej całej okolicy. Chałupy okryte strzechą czy inną papą, nagie dziei uciekające przed swoimi (chyba) starymi i elo-kolesie okupujący wszystkie bramy. Z nauki pewnie też nic nie będzie bo zawsze znajdzie się jakiś meczyk w tv, nieważne czy soccer czy też Federery będą odbijać piłkę z Nadalami...ALE JA SIĘ UCZĘ HAHAHA ! Trzecie oko czuwa! A potem Ken na Kena i...paraolimpiada jakiej świat nie widział bo tylko parowanie na pałę i 3 tech-throwy pod rząd a kara za supera to drugie mp,hp xx super na blok Ale każdy ma prawo robić to co uważa za stosowne i trzeba to uszanować Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 2d freaks sa dziwniejsi chyba nawet od warcraft i halo freaks Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 TERAZ TO BĘDZIE MIAŁ WYMÓWKĘ żeby nie grać! -Nie mogę! Teraz getto albo nauka! Nie mogę! A najgorsze, że zarysowałem mu obraz tej całej okolicy. Chałupy okryte strzechą czy inną papą, nagie dziei uciekające przed swoimi (chyba) starymi i elo-kolesie okupujący wszystkie bramy. Z nauki pewnie też nic nie będzie bo zawsze znajdzie się jakiś meczyk w tv, nieważne czy soccer czy też Federery będą odbijać piłkę z Nadalami...ALE JA SIĘ UCZĘ HAHAHA ! Trzecie oko czuwa! A potem Ken na Kena i...paraolimpiada jakiej świat nie widział bo tylko parowanie na pałę i 3 tech-throwy pod rząd a kara za supera to drugie mp,hp xx super na blok Ale każdy ma prawo robić to co uważa za stosowne i trzeba to uszanować ^_^ Nie moge, wygrales ornit ; ))) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 (edytowane) EDIT: Zrobiłem to emulując grę przez FinalBurn i wyskoczył mi error zamykający cały program AHAHAHAHA! Później sprawdzę na Xboxie jak tam to wygląda w Anniversary Collection. Dobreee EDIT2: Na Xie nie działa. Widocznie AC nie jest arcade perfect więc korzystając z retoryki Faktu czy innego SE napiszę jedno: ZGROZA! Edytowane 28 stycznia 2008 przez ornit Cytuj
Action 1 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 (edytowane) EDIT: Zrobiłem to emulując grę przez FinalBurn i wyskoczył mi error zamykający cały program AHAHAHAHA! Później sprawdzę na Xboxie jak tam to wygląda w Anniversary Collection. Dobreee EDIT2: Na Xie nie działa. Widocznie AC nie jest arcade perfect więc korzystając z retoryki Faktu czy innego SE napiszę jedno: ZGROZA! hahaha na FBA wyskakuje dokładnie takie cuś - http://xs123.xs.to/xs123/08051/sf3error389.jpg .... AMIGA?! Edytowane 28 stycznia 2008 przez Action Cytuj
kowal 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 o w linka jeszcze lepsze rzeczy widze sa http://www.youtube.com/watch?v=QhGKfd3ye3w...feature=related ale tamto moze sie zdarzyc faktycznie w potencjalnej grze Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 o w linka jeszcze lepsze rzeczy widze sa http://www.youtube.com/watch?v=QhGKfd3ye3w...feature=related ale tamto moze sie zdarzyc faktycznie w potencjalnej grze Akurat większość z tych rzeczy nie zaliczyłbym osobiście do glitchy bo wynikają z systemu gry, klatek niewidzialności podczas startu i takich tam. Mnie najbardziej zawsze rozbraja jednak glitch Remy'ego z "zamrożeniem" Uriena Nie wiedziałem też, że 12 po zmianie w 12'tkę nie może tauntować, tzn. niby tauntuje ale nie staje się niewidzialnym . Też śmieszne są te wszystkie akcje z niszczeniem samochodu ale to jednak tylko ciekawostka. PS 12 po zmianie w Dudleya i wygraniu rundy to jest to! Yamazaki, Chikyuu (chyba retired), ci goście wiedzieli czym granie tym gościem grozi szacuneczek... Cytuj
Matt-JF 0 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Jego legenda żyje wiecznie The Beast !!111111 Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Sorry chlopaki, ale ja w poprzednim tygodniu nie dalem rady. Mialem egzaminy a na dodatek w sobote sie zatrulem jedzeniem (bylem na obiedzie w Sfinxie - nie polecam) i dwa dni lezalem w lozku praktycznie. Nie daj boze w piatek bede mial ostatni egzamin i mysle, ze moglibysmy cos ugrac. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 Na KSK GVision nowy ranbat, grają teamowo (po dwóch). Trzech nowych, których pierwszy raz widzę... Matei (HU) Kokui (RY) Issei (YU) - Przejechał po wszystkich. Nawet nie wiem z kim był w teamie... Puredi (YA) - SAIII w jego wykonaniu to IMO jakiś random wyrabiał Tokido (CH) Shuutetsu (YU) Ochibi (YU) Szybki ranbat, będzie można obejrzeć też na YT Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 Na KSK...to samo co zawsze, trochę nudno ale za to na YT filmiki z Cooperation Cup #7 z 2007 roku, które można określić mianem MOV(CHU)-fest. Masakra. http://jp.youtube.com/watch?v=sYv02VT4VcA http://jp.youtube.com/watch?v=pt_tCsxBJmk http://jp.youtube.com/watch?v=zOlDA4xkqRA http://jp.youtube.com/watch?v=tjuj40Ls94g Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 3 marca 2008 Opublikowano 3 marca 2008 No, dokladnie. Ta Chun-Li nawet parrowala! Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 ostatniego ranbata z KSK GVision. Grają KO(YA) vs Boss(MA). Warto. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 czemu KO gral Yangiem? Yunem by go zmiotl jak chcial ten Makoto bez rewelacji, standard, ja tak gram nawet ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi