Gość GaScAn Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 (edytowane) Dwie tanie kurwy. Czyli walka na "kto pierwszy wsadzi supera po c.mk". Taki jest właśnie turniejowy SF3S. Edytowane 30 marca 2009 przez GaScAn Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Dwie tanie kurwy. Czyli walka na "kto pierwszy wsadzi supera po c.mk". Taki jest właśnie turniejowy SF3S. Lepiej jak 2 Raju "strzelają" kulkami z przeciwległych stron ekranu Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Ej, slaba ta walka. Tyle dMK niewykorzystanych zostalo. W ogole to jakis chun fest byl to cale evo2k8 Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Dobra walka i zakończenie. Koniecznie podgłośnijcie komputery. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 @UP. Świetne parry, tak mało energii ... a jednak w 3S wszystko jest moźliwe. Zapodajcie jakieś dobre walki Q, chętnie obczaję kilka fajnych sztuczek. Mam zamiar nim grać, ale coś mi idzie na GGPO Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 @UP. Świetne parry, tak mało energii ... a jednak w 3S wszystko jest moźliwe. Zapodajcie jakieś dobre walki Q, chętnie obczaję kilka fajnych sztuczek. Mam zamiar nim grać, ale coś mi idzie na GGPO Na YT szukaj "Kuroda" Gascan - stareee Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 My NIGDY nie bylismy noobami... tak jak Herod nigdy nie byl mlody... Cytuj
kowal 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 (edytowane) btw aby wsadzic SAIII brabie po SRK lepiej dawac jak sie zdazy normalnie 2xQCF po SRK czy od razu po SRK zrobic 1xQCF tylko szybko 1QCF i tak pamieta z SRK. Edytowane 6 kwietnia 2009 przez kowal Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 btw aby wsadzic SAIII brabie po SRK lepiej dawac jak sie zdazy normalnie 2xQCF po SRK czy od razu po SRK zrobic 1xQCF tylko szybko 1QCF i tak pamieta z SRK. Gdzie tkwi haczyk kowalu bo węższę podstęp... Cytuj
kowal 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 nie nigdzie po prostu sie pytam bo nie gram w SF a jak gralem to nie kenem XD a dzis jak był Xeda u mnie to mu musiałem pokazac na czyms ze jednak seimitsu łapie łatwiej od sanwy a ze on w 3rd gra no to na tym sprawdzałem. i jedna z rzeczy było własnie wsadzenie SAIII po SRK 1hit. i mi srednio wyłaziło 1/4 proby probowałem obu metod a ze miałem wraznie ze obiema robie z takim samym bolem to sie pytam ktora lepiej robic? albo zebys nie wietrzył podstepu to jak ty robisz? po SRK walisz pełne 2xQCF do SAIII czy pod SRK dajesz 1xQCF tak szybko aby kopa od niego wpisac niewiele pozniej jak puscisz P od SRK. Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 nie nigdzie po prostu sie pytam bo nie gram w SF a jak gralem to nie kenem XD a dzis jak był Xeda u mnie to mu musiałem pokazac na czyms ze jednak seimitsu łapie łatwiej od sanwy a ze on w 3rd gra no to na tym sprawdzałem. i jedna z rzeczy było własnie wsadzenie SAIII po SRK 1hit. i mi srednio wyłaziło 1/4 proby probowałem obu metod a ze miałem wraznie ze obiema robie z takim samym bolem to sie pytam ktora lepiej robic? albo zebys nie wietrzył podstepu to jak ty robisz? po SRK walisz pełne 2xQCF do SAIII czy pod SRK dajesz 1xQCF tak szybko aby kopa od niego wpisac niewiele pozniej jak puscisz P od SRK. Ja? Ja to robię przypadkowo A tak na poważnie to przecież wiadomo, że łatwiej to bufferować i po srk kręcić qcf+K (a właściwie dół, dół-przód+K). I rób to tak szybko jak tylko potrafisz (chociaż to SF3). Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Nowy tier list z arcadii. Info ukradłem z tego blogu S+ - Chun-Li S - Yun A+ - Ken, Dudley A - Makoto, Yang A- - Urien, Akuma, Ryu, Oro B+ - Hugo B - Elena, Ibuki, Alex C - Necro, Twelve, Remy, Q D - Sean Jak widać trochę się pozmieniało od ostatniego czasu (jak kogoś interesują poprzednie tier listy - przeszukajcie forum) Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Jeśli patrzeć na to pod kątem polskich realiów to imo Yun powinien zamienić sie miejscami z Kenem, bo jednak manuala i jakiegoś tam skilla trzeba do tej postaci mieć, w przeciwieństiwe do Kena Troche dziwi mnie Urien za Yangiem, ale ja sie tam nie znam. To chyba jedyna gra do której wciąż powstają tierlisty 10 lat po premierze ;] Ostatni update to TL sf4 bedzie pewnie w 2011 ;f Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jeśli patrzeć na to pod kątem polskich realiów to imo Yun powinien zamienić sie miejscami z Kenem, bo jednak manuala i jakiegoś tam skilla trzeba do tej postaci mieć, w przeciwieństiwe do Kena Troche dziwi mnie Urien za Yangiem, ale ja sie tam nie znam. To chyba jedyna gra do której wciąż powstają tierlisty 10 lat po premierze ;] Ostatni update to TL sf4 bedzie pewnie w 2011 ;f Yun jest na dobrym miejscu to nie podlega dyskusji (Hi Marek ) A o sf 4 w 2011 już nikt nie będzie pamiętał Za to nowe TL do sf3s pewnie i tak będzie wychodzić. Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 A o sf 4 w 2011 już nikt nie będzie pamiętał Smutna prawda Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Bez kitu. Od dluzszego czasu nie gram juz w sf4 i nawet mi sie nie chce. W sf3 za to zawsze mam ochote pograc ; ) Tylko czekac az wypuszcza sf3 na psn/livie i bedzie git. Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Ja zazwyczaj polubiałem Kena od Całej serii SF i jednak bedzie mojo postacio Ken Ken Rulezzzz! P.S. Szukam ludzi grających na 2df. Jeśli ktoś gra na 2df w 3s to pisać na gg 9042353 Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 FAQ jak rozpieprzyć auto w serii SF in real life Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 15 sierpnia 2009 Opublikowano 15 sierpnia 2009 (edytowane) Wyniki z SBO LCQ Winners (two spots): Spot 1: MOV (CH) / Kuroda (Q) - Ino was their 3rd, but he was a no show. Spot 2: Match (AK) / Mester (YU) / Ma Junior (KE) LOOOL Kuroda znowu gra Q i dostał się w last chance qualifiers dwuosobowym teamem z MOV! Mam nadzieję, że wygrają, rok albo 2 lata teamu MOV wygrał finał (chyba OCV) grając z ręką w gipsie. (pipi) MOOOC Go go Mester! To chyba najstarszy gracz 8) 1st round results: A Block Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) vs. Yoiyami (IB) / Gussan (MA) / Hiroshi (DU) Shouhei (DU) / Afro (UR) / Dot (AK) vs. Nomoto (AK) / Inzai Sensei (CH) / Maikeru Tan (KE) DED (KE) / Shirokuro (CH) / Derun (Music Note) (YU) vs. Justin Wong (CH) / Marn (YU) / Hsien Chang (KE) Jam Ojisama (NE) / Oroyan (YA) / Shie (KE) vs. Ikego (EL) / Roku (KE) / Genki (AL) Pierwszy raz słyszę o tym teamie, który wyeliminował Amerykanów B Block PinoAB7 (NE) / Messatsu Yarou (UR) / Thanatos (OR) vs. Pierrot (RE) / Tokura (YA) / Aiku (DU) MOV (CH) / Kuroda (Q) vs. Rockpon (KE) / zato918 (AK) / asahy (MA) Kopun (IB) / Nihiro (UR) / Macho Banana (CH) vs. Umezono (CH) / Matano (DU) / Yuki Otoko (AK) Nuki (CH) / Akahori (HU) / Yakkun (YU) vs. Yamakofu (DU) / Yutori (YU) / Magu (RY) Szkoda teamu Pino/Mesatsu/Thanatos, teoretycznie najbardziej agresywnego i ryzykującego C Block Tetsugoshi (Q) / Hiroemon (KE) / Suzu (CH) vs. Futon (YA) / Iyun (YU) / Burubon (AK) Eriru (CH) / DAI-CHAN (YU) / Shuu (Q) vs. RX (UR) / Vanao (RY) / Koushun (CH) Kokujin (DU) / Yaoichi (KE) / Saru (YU) vs. Yuurei (YA) / Koji (UR) / CHAP (MA) Kazuya (AL) / Mimora (MA) / Shuu (AK) vs. Uraken (AK) / Hirochan (OR) / ? (YU) D Block Tsubo (CH) / M2C (MA) / KZ (AK) vs. Izumi (CH) / Hanabishi (YU) / Tsumun (RE) Ricky Ortiz (CH) / Deadeye (YA) / Emphy (UR) vs. Ruu (RY) / Y.S.B. (HU) / TM (Q) Takami (CH) / Yusuke (YU) / Muro (KE) vs. K (CH) / Chinta (KE) / Shiro Itachi (MA) Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) vs. Match (AK) / Mester (YU) / Ma Junior (KE) Team Tuu/YSB/TM 2 low-tiery, mam nadzieję, że zajdą daleko 2nd round results: A Block Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) vs. Nomoto (AK) / Inzai Sensei (CH) / Maikeru Tan (KE) DED (KE) / Shirokuro (CH) / Derun (Music Note) (YU) vs. Ikego (EL) / Roku (KE) / Genki (AL) B Block Pierrot (RE) / Tokura (YA) / Aiku (DU) vs. MOV (CH) / Kuroda (Q) Umezono (CH) / Matano (DU) / Yuki Otoko (AK) vs. Nuki (CH) / Akahori (HU) / Yakkun (YU) C Block Tetsugoshi (Q) / Hiroemon (KE) / Suzu (CH) vs. RX (UR) / Vanao (RY) / Koushun (CH) Kokujin (DU) / Yaoichi (KE) / Saru (YU) vs. Kazuya (AL) / Mimora (MA) / Shuu (AK) D Block Izumi (CH) / Hanabishi (YU) / Tsumun (RE) vs. Ruu (RY) / Y.S.B. (HU) / TM (Q) K (CH) / Chinta (KE) / Shiro Itachi (MA) vs. Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) 3rd round results: A Block Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) vs. DED (KE) / Shirokuro (CH) / Derun (Music Note) (YU) B Block MOV (CH) / Kuroda (Q) vs. Nuki (CH) / Akahori (HU) / Yakkun (YU) Kuroda pojechał cały team NUkiego Podobno to już jego trzecie OCV na turnieju! Q!!!!!! :lol: C Block RX (UR) / Vanao (RY) / Koushun (CH) vs. Kokujin (DU) / Yaoichi (KE) / Saru (YU) D Block Ruu (RY) / Y.S.B. (HU) / TM (Q) vs. Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) Top 4: Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) vs. MOV (CH) / Kuroda (Q) RX (UR) / Vanao (RY) / Koushun (CH) vs. Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) (pipi)a! Kuroda odpadł <_< Finał Boss (YU) / Rikimaru (CH) / Momochi (MA) vs. Ochibi (YU) / Tokido (CH) / KO (YA) Ukradłem z SRK KO znowu przegrał! Ten gość jest przeklęty. Tyle razy w finale i ani jednej wygranej na sbo... @Nemuś - zamawiam dvd w tym roku Edytowane 15 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Ja pierdziele! Wlasnie wrocilem z weekendu i czytam posta. Masakra. Superowo, ze wrocily gwiazdy sf3. No i w tym mester : **** Cytuj
siemien 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Siema. Przeszukałem forum i posty, ale nie znalazłem FAQ do Ryu z 3rd Strike. Jak możecie to zapodajcie jakieś. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 http://www.eventhubs.com/guides/2008/may/0...haracter-guide/ PS. graj Kenem. Cytuj
siemien 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) hehe a powiedz mi skąd taka rada? P.S. Taki poradnik już mam W sumie to jedyny Edytowane 18 sierpnia 2009 przez siemien Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 A tak sobie tylko napisałem. Ryjem też da sie coś ugrać Cytuj
siemien 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Spokojnie Ja tylko casual Nie będę raczej jeździł do Japonii na turnieje^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi