ornit 2 991 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Snake dobrze napisał, graj Kenem Cytuj
siemien 0 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 W takim razie poproszę ślicznie faq Kena Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) W takim razie poproszę ślicznie faq Kena przeszukaj temat A zresztą...TU masz wszystko Edytowane 18 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
siemien 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 O 3rd strike faq to tam nie ma, ale jest do SFIV. A one się trochę różnią jednak co? Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) O 3rd strike faq to tam nie ma, ale jest do SFIV. A one się trochę różnią jednak co? O ja (pipi)ę! EDIT: Ale nie będę okrutny..."Zeskroluj" trochę w dół bo subforum o sf3 jest niżej...Jeśli nic nie znajdziesz w temacie o Kenie to zaznacz "odśwież od początku" i wyskoczy setka mniej lub bardziej wartościowych topiców ^_^ Edytowane 20 sierpnia 2009 przez ornit Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Jakby to kogoś interesowało, to Kuroda zaczął grać na GGPO pod ksywą HoshinoAki. Jak na razie gwałci tylko Japończyków a jego mecze ściągają całą masę "widzów" (podobno zgromadził ponad 90'ciu). Na srk w dziale o 3s pojawiły się nagrania, które można obejrzeć przez emu. Kuroda gra różnymi postaciami(głównie Akumą, choć wybiera też denjin Ryu i Seana [wszystkiego nie oglądałem]). Naprawdę jest co oglądać. Szczególnie fajnie to wygląda kiedy Akumą crossupuje quick-recoverującego(lol) się przeciwnika i linkuje supera po s.mk. albo w rogu dp+MK ze skoku, c.mk x dp xx super i linkuje qcb+LK. Do tego dochodzi sporo resetów po qcb+LK, jakiś chory zoning. Ogólnie bardzo dobrze porusza się po planszy. Ryu nie gra może jakoś niesamowicie, jednak prezentuje bardzo solidny styl bazujący na najprostszych combosach po c.mk, doprowadzeniu do rogu i odpaleniu denjina na wstającego (chociaż wydaje mi się, że czasem robi to zbyt późno[może lagi lol] i przeciwnik jest już w powietrzu kiedy on odpala supera [chociaż wiadomo, że chce zmylić tym timing]). PS Zarobił S grając Hugiem...Kręci kółka w sytuacjach, w których użyłby zwykłego rzutu - Ken podchodzi na odpowiednią odległość...SPD... PS2 całkiem dużo red parries Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Nie chce mi się zakładać konta na tym srk, mógłbyś zarzucić na sendspace kilka fajnych repów? Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) wpisz na you tube "kuroda ggpo" i wyjdzie dużo fajtów wrzuconych dzisiaj Skąd wiadomo że to kuroda? Czemu nie gra na automatach czyżby dlatego, że ostatnimi czasy w japońskich arkejdach królują takie gry i nie ma z kim w 3s grać? http://www.youtube.com/watch?v=jAoKA90WMkQ Edytowane 12 października 2009 przez GaScAn Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 (edytowane) Skąd wiadomo że to kuroda? Czemu nie gra na automatach czyżby dlatego, że ostatnimi czasy w japońskich arkejdach królują takie gry i nie ma z kim w 3s grać? Może jest już tak aspołeczny, że nie musi z domu wychodzić AAA+ to pseudonim Bossa (Kuroda pojechał jego Makoto Seanem lol) Edytowane 12 października 2009 przez ornit Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 (edytowane) z weekendowego Seasons' Beatings. Widać, że Umehara dawno nie grał, nie miał pomysłu na grę, whiffował throwy. Strasznie smutno się to ogląda, chociaż nie tak tragicznie jak EDIT: Edytowane 20 października 2009 przez ornit Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 2 walki Kurody z SBO - zastanawia mnie czy ten pierwszy juggle po hcb+K to specjalnie żeby skierować przeciwnika do narożnika. Chyba tak, skoro Kuroda nie zdecydował się przetrzymać P aby kontynuować kolejnym wyjazdem z (b),f+P (ok, teraz wiem czemu, napisałem o tym w dalszej części tekstu). Reszta standardowo kara throwy, turtling. Ale te parowanie c.hk w hcb+K wygląda bardzo ładnie. Dziwi jedynie wybór SA2 na shoto (i ta próba, on chyba chciał zlinkować supera po s.lp lol). hcb+K na midscreenie, (b),f+P, skierowanie przeciwnika do narożnika i kontynuacja z (b),f+P widuje się w CM...Po czymś takim dziwi, że nie trafił z (b),f+P po superze. - parry - fest Team z Taiwanu co prawda nie był najlepszy ale widać, że Kuroda był jak zawsze w znakomitej formie o czym świadczyć może chociażby to, że nadal "przetrzymuje" na ekranie wyboru postaci :potter: Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ma ktoś dostęp do płyt DVD Kurody? Bonusowym DVD zawierającym pokazowe walki z 3S (limitka) też nie pogardzę. RS, MU, cokolwiek PS: Ebay se możecie wsadzić w Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Na zdjęciu zestaw 16 płyt DVD Kurody z SF3S, do kupienia jedynie w Japonii w sklepie/salonie w Tokio gdzie gość wypala płyty na miejscu, można w czasie czekania pograć w 3S. Nie ma tego w sieci. Kropka. Te płyty Kurody nie istnieją to legenda taka. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Jeszcze jakiś gość z Kanady tym handluje na (pipi)ayu, zestaw czterech płyt po 50 zielonych. Za wysoka cena jak na moją kieszeń. Btw: Gra ktoś jeszcze w 3S'a? Dawno nikogo z foruma nie widziałem online, kiedyś można na 2DF/GGPO spotkać cameelaPL, Krillucha i kilku innych. Chyba wszyscy grają już tylko w SFIV ;-) Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Całość czyli 16 płyt kosztuje 4800jenów = około 50$ czyli gościa z kanady po(pipi)ało. Jaki masz nick na 2df? Kim grasz i dlaczego Kenem skoro masz Hugo w avatarze i sygnaturce? Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Jeszcze jakiś gość z Kanady tym handluje na (pipi)ayu, zestaw czterech płyt po 50 zielonych. Za wysoka cena jak na moją kieszeń. Btw: Gra ktoś jeszcze w 3S'a? Dawno nikogo z foruma nie widziałem online, kiedyś można na 2DF/GGPO spotkać cameelaPL, Krillucha i kilku innych. Chyba wszyscy grają już tylko w SFIV ;-) Chyba w Tekkena Odnośnie walk Kurody. Podobno zagroził, że w razie nielegalnego zamieszczenia jego walk (tych z wydanych dvd) na sieci odejdzie ze sceny. Na razie nikt nie zaryzykował. Sprawdź sftchina.com może tam mają... Cytuj
kowal 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 ta a razoola straszył ze nie zrobi emualtora CPS3 jak zrzuca KOF2k3 rolft obietnicy dotrzymał ale nie do konca w sposob jaki sobie zamierzył Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 ta a razoola straszył ze nie zrobi emualtora CPS3 jak zrzuca KOF2k3 rolft obietnicy dotrzymał ale nie do konca w sposob jaki sobie zamierzył To znaczy? Bo dawno o nim nie słyszałem (cps2shock nie działa) a jestem ciekawy Cytuj
kowal 0 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 jakies przejsciowe problemy chyba pare dni temu bralem stamtad schematy i było ok a z CPS3 stare dzieje jeszcze z czasow dumpow KOF3k3 i MS5 jak sie Raz spinał na wiadomosc ze wsjo leci w drodze od chinczkow ze z chwila pojawienia sie dumpu w sieci zaprzestanie prac "i nie bedzie CPS3 emulatora" a po prostu i tak nie był w stanie go popełnic na dodatek jego doroga z XORami prowadziła donikad co mu mame dev dobitnie przy kazdej okazji wytykało. no ale i tak szacun mozna było przynajmniej pograc w CPS2 kilka ladnych late wczesniej zanim Naive to faktycznie rozgryzł ot tyle po prostu synonim grozb bez pokrycia przestanie grac i co? kolesiowi z drugiego konca swiata bedzie to i tak zwisac serdecznie na dłuzsza mete jak bedzie darł to z torenta o zakonczeniu kariery gracza decyduje tylko rodzina albo utrata skilla, taka prawda szukanie innych wymowek jest załosne no chyba ze mu jeszcze reke z jajami w tryby wcigneło Cytuj
Azaroth666 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Tu macie dobrą analizę DVD Kurody http://2dfighter.com/forums/t/2402.aspx?PageIndex=1 część dalsza na blogu renegade'a http://3rdstrike.wordpress.com/ Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 . W porównaniu do Kurody to tak na oko robi użytek z większej ilości ciosów W każdym razie rzadko się widzi aby ktoś korzystał z c.HP. jest też kilka walk dobrych Dudleyów, jest Nuki (nie hit confirmuje jak dawniej ale tak to jest jak się gra w sf4 :potter: ).Są też inne walki, a po ostatniej posusze w sf3 to najlepsze co można aktualnie obejrzeć. . Kuroda i MOV vs Momochi. qcb+PP (sparowane) xx SA2 wygląda mega tanio na whiffującego rzut Kurodę ale to mind game Boss i jego Makoto vs Chun Rikimaru. Mocarny comeback Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 oo, super kaktuar. Ty zawsze wygrzebiesz jakies fajne filmiki, ktorych nie widzialem (szczegolnie z mesterem) : ** btw. musimy umowic sie na granie w sf3, bo na 4 patrzec juz nie moge ; ) Cytuj
ornit 2 991 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 oo, super kaktuar. Ty zawsze wygrzebiesz jakies fajne filmiki, ktorych nie widzialem (szczegolnie z mesterem) : ** btw. musimy umowic sie na granie w sf3, bo na 4 patrzec juz nie moge ; ) Yang! (pipi) 2d! Napierdalamy w Tekkena. Wybierzesz Larsa, tą postacią gra się PRAWIE jak Viper Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Proponuje BOBa - PRAWIE Ryu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi