Skocz do zawartości

Street Fighter III - Third Strike Faqs

Zero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo, super kaktuar. Ty zawsze wygrzebiesz jakies fajne filmiki, ktorych nie widzialem (szczegolnie z mesterem) : ** btw. musimy umowic sie na granie w sf3, bo na 4 patrzec juz nie moge ; )

Yang! (pipi) 2d! Napierdalamy w Tekkena. Wybierzesz Larsa, tą postacią gra się PRAWIE jak Viper :lol:

Czyścisz mi ekran.

• 1 miesiąc temu...
Gość Kasandra
Opublikowano

gra ktoś jeszcze w to na GGPO lub 2DF??

Ja pykam, Borys też czasem.

Platforma: GGPO

Postaci: Hugo, Necro, Ken

Wal popołudniami na GG: 2090705

Mój nick: cameel_PL

Opublikowano
Amerykański Capcom zadecyduje o reedycji SF3

Christian Svensson, wicprezes Capcomu na Unity Boards odpowiadał ostatnio na kilka pytań, jedno z nich dotyczyło możliwości reedycji Street Fightera 3 Third Strike na konsolach nowej generacji.

Początkowo pytanie o możliwość wydania Street Fightera 3 Third Strike w formie dystrybucji cyfrowej na PS3 i X360 kierowano do Yoshinori Ono, na co Svensson dosyć niespodziewanie odpowiedział:

"To nie zależy od Ono, tak więc pytacie złą osobę.

Taką decyzję mógłby podjąć amerykański oddział firmy i patrząc na ostatnie wydarzenia (dwa projekty, o których wspominałeś były robione przeze mnie i produkowana w naszym biurze) to taki projekt powstawałby w naszym biurze a nie w japońskim oddziale.

Niestety w tej chwili nie ma niczego nowego do dyskusji w tym temacie".

Svennson co prawda nie potwierdził możliwości wydania nowej wersji Street Fightera 3 Third Strike, ale za to okazało się, że wiele ważnych decyzji związanych z Capcomem jest podejmowanych poza macierzystym, japońskim oddziałem tej firmy.

Opublikowano
Amerykański Capcom zadecyduje o reedycji SF3

Christian Svensson, wicprezes Capcomu na Unity Boards odpowiadał ostatnio na kilka pytań, jedno z nich dotyczyło możliwości reedycji Street Fightera 3 Third Strike na konsolach nowej generacji.

Początkowo pytanie o możliwość wydania Street Fightera 3 Third Strike w formie dystrybucji cyfrowej na PS3 i X360 kierowano do Yoshinori Ono, na co Svensson dosyć niespodziewanie odpowiedział:

"To nie zależy od Ono, tak więc pytacie złą osobę.

Taką decyzję mógłby podjąć amerykański oddział firmy i patrząc na ostatnie wydarzenia (dwa projekty, o których wspominałeś były robione przeze mnie i produkowana w naszym biurze) to taki projekt powstawałby w naszym biurze a nie w japońskim oddziale.

Niestety w tej chwili nie ma niczego nowego do dyskusji w tym temacie".

Svennson co prawda nie potwierdził możliwości wydania nowej wersji Street Fightera 3 Third Strike, ale za to okazało się, że wiele ważnych decyzji związanych z Capcomem jest podejmowanych poza macierzystym, japońskim oddziałem tej firmy.

Tyle tekstu o niczym :potter:

Opublikowano

Też często wchodzę na 2df, nawet próbowałem kilka razy Pycha zachallengować, ale nigdy się nie udało:P Nick to Karpokrates, flaga brytyjska. Gram przeciętnie Q, Kenem, Akumą, Alexem itd. Przy dobrym łaczu to nawet i zrobię double parry, linka i supera, czasami nawet demona, ale to raz na miesiac:)

Polecam też mecze z Game Spota http://www.youtube.com/user/TheShend#g/c/EBC3BB41F32C7400 festiwal Bossa, Kurody i Yakkuna, no udziela się też Nukki i KO, każdy filmik to około półgodziny gry na najwyższym poziomie.

No, ale wszyscy miłośnicy 3S zapewne widzieli to już po 2 razy, jak i cały kanał The Shenda:)

Opublikowano

Jak najlepiej "wrócić" przeciwnika do ściany, kiedy stoi w rogu i zrobię mu command throwa z odpalonym Genei-jinem? Nie chce mi się przeszukiwać setek tematów na srk, a tylko tego mi już brakuje żeby być pr0.

Opublikowano

Nie działa na Kena (a w sumie tylko na tym mi zależy lol), ale już sobie poradziłem, dzienks ;)

Właśnie sobie przypomniałem że kiedyś przeglądając ten temat chyba widziałem długiego faq'a napisanego przez Zero, ale posty zostały pokasowane po nowelizacji forum a archiwum PE nie działa (i nie wiem czy w ogóle będzie działać). Ma ktoś to może? ;/

Opublikowano

(pipi) muszę zadzwonić do "Japończyka bez klimatu" i kilku innych chłopaków to może dałoby się radę ogarnąć i zagrać kilka meczyków (offline oczywiście, nie ma innego (pipi)a).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GGPO czy Supercade? Jakie sa roznice? Da rade jakos na GGPO zminimalizowac wystepowanie czarnych horyzontalnych pasow, mozna poprawic jakos grafike, zeby piksele nie walily tak po oczach?

Opublikowano

Poprzez USB? Moze to ktos potwierdzic, bo nie chcialbym wyrzucic pieniedzy w bloto.

Opublikowano

Najlepiej napisz wiadomość do sprzedającego.

Tak generalnie to z podłączaniem kontrolerów z PS3 do PC nie ma problemu, w przeciwieństwie do tych z X360.