mashter 54 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 oo, super kaktuar. Ty zawsze wygrzebiesz jakies fajne filmiki, ktorych nie widzialem (szczegolnie z mesterem) : ** btw. musimy umowic sie na granie w sf3, bo na 4 patrzec juz nie moge ; ) Yang! (pipi) 2d! Napierdalamy w Tekkena. Wybierzesz Larsa, tą postacią gra się PRAWIE jak Viper Czyścisz mi ekran. Cytuj
ornit 2 990 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 A jak mu będzie mało, to zawsze może sobie Lili przerobić Cytuj
mashter 54 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 A zawsze chciałem się nauczyć grać Viper. Hmm... czyli że jednak zawsze umiałem nią grać? Cytuj
zombi 1 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 gra ktoś jeszcze w to na GGPO lub 2DF?? Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Prawie codziennie można mnie spotkać na 2dF, na GGPO nie gram już od jakiegoś czasu bo często ma zawiechy. Moj nick - samuel666 :potter: Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 gra ktoś jeszcze w to na GGPO lub 2DF?? Ja pykam, Borys też czasem. Platforma: GGPO Postaci: Hugo, Necro, Ken Wal popołudniami na GG: 2090705 Mój nick: cameel_PL Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 ja tez ostatnio znow pojawiam sie na 2df z racji tego ze znow moge hostowac gry takze mozna uderzac do mnie na GG 8431688, nick na 2df taki sam jak tutaj Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Amerykański Capcom zadecyduje o reedycji SF3Christian Svensson, wicprezes Capcomu na Unity Boards odpowiadał ostatnio na kilka pytań, jedno z nich dotyczyło możliwości reedycji Street Fightera 3 Third Strike na konsolach nowej generacji. Początkowo pytanie o możliwość wydania Street Fightera 3 Third Strike w formie dystrybucji cyfrowej na PS3 i X360 kierowano do Yoshinori Ono, na co Svensson dosyć niespodziewanie odpowiedział: "To nie zależy od Ono, tak więc pytacie złą osobę. Taką decyzję mógłby podjąć amerykański oddział firmy i patrząc na ostatnie wydarzenia (dwa projekty, o których wspominałeś były robione przeze mnie i produkowana w naszym biurze) to taki projekt powstawałby w naszym biurze a nie w japońskim oddziale. Niestety w tej chwili nie ma niczego nowego do dyskusji w tym temacie". Svennson co prawda nie potwierdził możliwości wydania nowej wersji Street Fightera 3 Third Strike, ale za to okazało się, że wiele ważnych decyzji związanych z Capcomem jest podejmowanych poza macierzystym, japońskim oddziałem tej firmy. Cytuj
ornit 2 990 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Amerykański Capcom zadecyduje o reedycji SF3Christian Svensson, wicprezes Capcomu na Unity Boards odpowiadał ostatnio na kilka pytań, jedno z nich dotyczyło możliwości reedycji Street Fightera 3 Third Strike na konsolach nowej generacji. Początkowo pytanie o możliwość wydania Street Fightera 3 Third Strike w formie dystrybucji cyfrowej na PS3 i X360 kierowano do Yoshinori Ono, na co Svensson dosyć niespodziewanie odpowiedział: "To nie zależy od Ono, tak więc pytacie złą osobę. Taką decyzję mógłby podjąć amerykański oddział firmy i patrząc na ostatnie wydarzenia (dwa projekty, o których wspominałeś były robione przeze mnie i produkowana w naszym biurze) to taki projekt powstawałby w naszym biurze a nie w japońskim oddziale. Niestety w tej chwili nie ma niczego nowego do dyskusji w tym temacie". Svennson co prawda nie potwierdził możliwości wydania nowej wersji Street Fightera 3 Third Strike, ale za to okazało się, że wiele ważnych decyzji związanych z Capcomem jest podejmowanych poza macierzystym, japońskim oddziałem tej firmy. Tyle tekstu o niczym :potter: Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ten news jest z wp.pl więc nie ma się co dziwić, że o niczym. Wkleiłem go bo mi się nudziło Cytuj
Bati 1 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Jeżeli ktoś uważa się za niezbyt wymagającego przeciwnika, to może się do mnie odezwać o partyjkę ;P gg: 5370941 Cytuj
Azaroth666 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Też często wchodzę na 2df, nawet próbowałem kilka razy Pycha zachallengować, ale nigdy się nie udało:P Nick to Karpokrates, flaga brytyjska. Gram przeciętnie Q, Kenem, Akumą, Alexem itd. Przy dobrym łaczu to nawet i zrobię double parry, linka i supera, czasami nawet demona, ale to raz na miesiac:) Polecam też mecze z Game Spota http://www.youtube.com/user/TheShend#g/c/EBC3BB41F32C7400 festiwal Bossa, Kurody i Yakkuna, no udziela się też Nukki i KO, każdy filmik to około półgodziny gry na najwyższym poziomie. No, ale wszyscy miłośnicy 3S zapewne widzieli to już po 2 razy, jak i cały kanał The Shenda:) Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Jak najlepiej "wrócić" przeciwnika do ściany, kiedy stoi w rogu i zrobię mu command throwa z odpalonym Genei-jinem? Nie chce mi się przeszukiwać setek tematów na srk, a tylko tego mi już brakuje żeby być pr0. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 GJ, rzut, MK, dash w przod, qcb+p, zawsze mozesz tez robic dp+MP az do drugiej sciany jak zrobisz rzut zaraz na poczatku Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 Nie działa na Kena (a w sumie tylko na tym mi zależy lol), ale już sobie poradziłem, dzienks Właśnie sobie przypomniałem że kiedyś przeglądając ten temat chyba widziałem długiego faq'a napisanego przez Zero, ale posty zostały pokasowane po nowelizacji forum a archiwum PE nie działa (i nie wiem czy w ogóle będzie działać). Ma ktoś to może? ;/ Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 http://archiwum.psxextreme.info/ Niestety jest znany błąd. Cytuj
ornit 2 990 Opublikowano 8 stycznia 2010 Opublikowano 8 stycznia 2010 (pipi) muszę zadzwonić do "Japończyka bez klimatu" i kilku innych chłopaków to może dałoby się radę ogarnąć i zagrać kilka meczyków (offline oczywiście, nie ma innego (pipi)a). Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Po command throw najlepiej zrobic dp+MK, bo samo MK dziala tylko na niektore postaci (Chun, Makoto, Q) Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Gdzie znajde jakies konkretne i przystepne FAQ do 3rd Strike'a dla zupelnie nowych w temacie? http://www.allegro.pl/item942496242_pad_do_ps3_street_fighter_ryu_sklep_lodz_go.html Jest wersja PC takiego pada? Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 (edytowane) Gdzie znajde jakies konkretne i przystepne FAQ do 3rd Strike'a dla zupelnie nowych w temacie? http://www.youtube.com/watch?v=goEmjS9JDTA http://www.youtube.com/watch?v=AyRE4POIGqg link Edytowane 8 marca 2010 przez Kasandra Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 GGPO czy Supercade? Jakie sa roznice? Da rade jakos na GGPO zminimalizowac wystepowanie czarnych horyzontalnych pasow, mozna poprawic jakos grafike, zeby piksele nie walily tak po oczach? Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Jest wersja PC takiego pada? Nie, ale powinien on zadziałać na PC. Cytuj
Gość Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Poprzez USB? Moze to ktos potwierdzic, bo nie chcialbym wyrzucic pieniedzy w bloto. Cytuj
Di 847 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Najlepiej napisz wiadomość do sprzedającego. Tak generalnie to z podłączaniem kontrolerów z PS3 do PC nie ma problemu, w przeciwieństwie do tych z X360. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi