Gość Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 O jaki stary trup, ale pomysł ciekawy. Reaniumuje. Cytuj
R_88 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Tez kiedys nad tym myslalem. Ale mi bardzie chodzilo po glowie, zeby przedstawic historie jakiegos pisma. Jak powstawalo, jego plusy i minusy, czy zdarzaly sie jakies smieszne wpadki, o czym najczesciej pisza autorzy, zapodac okladke owego pisma, czy tworza jakies rankingi, itp. Nie mam tu na mysli wystawiac oceny tym magazynom! Ot, takie subiektywne spojrzenie Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 29 lutego 2008 Opublikowano 29 lutego 2008 (edytowane) naprawde świetne pomysły dobrze, że temat odświeżony mnie np. ciekawi co sie dzieje w światku konsolowym w innych krajach, super by było o takich relacjach poczytać w PE(choćby w kwadracikach 4x4) Edytowane 29 lutego 2008 przez ogicool Cytuj
AumaanAnubis 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 skoro masz neta to wystarczy wejsc na stronke i tam zobaczyc jaka ocene dostala dana gra w danym magazynie.Ja ocena sie nie sugeruje zbytnio wiec wisi mi jaka ocene dostala gra w innym magazynie. Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Nie chodzi o ocene, ale o info o zagranicznych magazynach konsolowych, jak to tam wygląda, jakieś skany itp. Cytuj
gta 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Mozna by rowniez zorganizowac artykul dotyczacy wiarygodnosci i rzetelnosci zagranicznych serwisow konsolowych. GameSpot, IGN itd. Zalety, wady, sprawiedliwe ocenianie... Gigant git! Jestem za. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 buahahaha <opluty monitor> Nie dość, że odpisałeś na posta sprzed dwóch lat, to dodatkowo wtopiłeś - Mazzi pisał na ten temat w poprzednim numerze Extreme Cytuj
gta 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 buahahaha <opluty monitor> Nie dość, że odpisałeś na posta sprzed dwóch lat, to dodatkowo wtopiłeś - Mazzi pisał na ten temat w poprzednim numerze Extreme Za kogo Ty się uważasz? Sugerujesz mi, że nie wiem co piszę? Wyraziłem jedynie swoją opinię, a że Mazzi pisał na ten temat to wiem. Co nie zmienia faktu, a jedynie go argumentuje, że takie artykuły mogłyby być pisane co miesiąc. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 buahahaha <opluty monitor> Nie dość, że odpisałeś na posta sprzed dwóch lat, to dodatkowo wtopiłeś - Mazzi pisał na ten temat w poprzednim numerze Extreme Za kogo Ty się uważasz? Sugerujesz mi, że nie wiem co piszę? Wyraziłem jedynie swoją opinię, a że Mazzi pisał na ten temat to wiem. Co nie zmienia faktu, a jedynie go argumentuje, że takie artykuły mogłyby być pisane co miesiąc. lolz, you fail tak, ja rowniez sugeruje ze nie masz pojecia o czym piszesz, a teraz sie tylko smiesznie tlumaczysz ;D taaa, artykul o tym co miesiac - myslisz ze naprawde jest az tyle powaznych serwisow, by co numer robic z tego jakis artykul. Zreszta Mazzi pisal o tym ostatnio, zawarl w arcie co trzeba i potrzeby rozwijania tematu nie widze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi