Opublikowano 18 września 20177 l O matko, kompletnie zapomniałem że tam jeszcze Javier Pastore biega. Ale pozbywanie się Rabiot to chyba jakaś pomyłka, tak?
Opublikowano 18 września 20177 l Źródło pewnie jakieś z dupy i też nie wydaje mi się, że by go chcieli się pozbyć.
Opublikowano 18 września 20177 l niech przyjdzie jakieś potknięcie sportowe i jak to J E B N I E to nie będzie co zbierać z tego całego PSG
Opublikowano 18 września 20177 l Napisz samemu, że zarząd coś zapowiada. "Źródło pewnie jakieś z du'py". Trzeźwe myślenie ftw. Wiadomo że wyprzedaż by chcieli ogólnie, to co latem się nie udało. Nie ma raczej Pastore ani Rabiot na tej liście. PSG prędzej chciałoby oddać każdego niż Rabiot. Trapp - może, PSG i tak zamierza ściągnąć większego bramkarza. Draxler ewentualnie, jakby był z tego duży zarobek. PSG go lubi, ale myślę, że średnio się go da wpasować do jedenastki z całym tercetem napastników. Mecz z Lyonem znowu był ciężki i wynik lepszy niż gra, jak za Draxlera wszedł środkowy pomocnik Giovani Lo Celso to od razu lepiej, fani są zachwyceni Argentyńczykiem. Bardziej by chcieli sprzedać Di Marię, który kosztuje dwa razy więcej. Ale niechciani piłkarze zazwyczaj i tak zostają, bo nikt ich nie chce. Świetny mecz, swoją drogą, kapitalny poziom, dla którego włącza się Ligue 1 zamiast jakichś angielszczaków. Wspomniane przepychanki z Cavanim: No drama się rozwija. Cavani zły. Edytowane 18 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 19 września 20177 l Napisz samemu, że zarząd coś zapowiada. "Źródło pewnie jakieś z du'py". Trzeźwe myślenie ftw. Przeczytałem newsa, potem okazało się, że źródlo to metro.co.uk i już wszystko jasne się dla mnie stało. Ot za późna autorefleksja na napisanym postem, szkoda, że ty nie prostujesz swoich bzdur, które tak czesto się pojawiają na forum.
Opublikowano 19 września 20177 l Neymar przestał obserwować Cavaniego na Instagramie. Tak się załatwia problemy w 2017 roku
Opublikowano 19 września 20177 l Cavani nie wygląda na gościa, który przejmuję się opinią (potencjalnie) najlepszego piłkarza tej planety, ale cieszy, że to teraz problem PSG...
Opublikowano 20 września 20177 l Jak donosi bowiem dziennikarz Premium Sport, Andersinho Marques, Al-Khelaifi spotkał się zarówno z Cavanim, jak i Neymarem, po czym zadecydował, kto będzie... strzelał karne w najbliższych meczach PSG. Były piłkarz Barcelony z pewnością nie był po tej rozmowie zachwycony, ponieważ Marques twierdzi, że właściciel klubu wybrał Cavaniego jako oficjalnego egzekutora jedenastek.
Opublikowano 20 września 20177 l W cieniu Messiego, teraz w cieniu Cavaniego, kto nastepny? Transfer do City i przepychanki z Jezusem?
Opublikowano 20 września 20177 l Nie brakuje głosów, że Cavani chce zdobyć jak najwięcej bramek, by podobnie jak w poprzednim sezonie wywalczyć tytuł króla strzelców Ligue 1, za co zarobi milion euro ekstra. Z drugiej strony jest Neymar, który także ma liczne bonusy zapisane w kontrakcie. Jak twierdzi dziennik ”AS” powołujący się na radio RMC w Paryżu doszli do wniosku, że najlepiej, by zawodnicy zarabiali pieniądze współpracując. Dlatego wkrótce w życie wejdzie nowy system premiowania obowiązujący Urugwajczyka i Brazylijczyka – będą dostawać jeszcze większe pieniądze za każdą zanotowaną asystę. Włodarze PSG mają nadzieję, że dzięki temu piłkarze chętniej będą dostrzegać siebie na boisku. No ładnie Za co tym primadonnom trzeba będzie jeszcze płacić? Za regularne wypróżnianie się? Edytowane 20 września 20177 l przez Cedric
Opublikowano 21 września 20177 l To jeszcze proponuję 5000€ bonusu za każde podanie Neymar <-> Cavani i za 2500€ za każdą zbitą piątkę.
Opublikowano 26 września 20177 l Szybko idzie Jeeezzuu, ale tam się robi gnój w środku. Oczywiście jeżeli to prawda, bo gazety lubią trochę zmyślać przy takich nośnych historykach. https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-francuska/neymar-edinson-cavani-i-szatnia-psg-przeciwko-neymarowi/clnp8dn Edytowane 26 września 20177 l przez Cedric
Opublikowano 26 września 20177 l Szybko idzie Jeeezzuu, ale tam się robi gnój w środku. Oczywiście jeżeli to prawda, bo gazety lubią trochę zmyślać przy takich nośnych historykach. https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-francuska/neymar-edinson-cavani-i-szatnia-psg-przeciwko-neymarowi/clnp8dn Bardzo by mnie nie zdziwiło, przychodzi za rekordowy hajs, dostaje rekordowe zarobki i chce karne wolne i najlepiej wszyscy podawajcie do mnie.
Opublikowano 26 września 20177 l Jak w FMie kupiłem neymara do PSG to też morale w szatni momentalnie spadło
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Sędzia kopiący zawodnika Nie widziałem tego wcześniej... https://twitter.com/ELEVENSPORTSPL/status/1006068703169925121?s=19