Opublikowano 27 stycznia 201015 l Gdybym sugerował się adresem tegoż obrazka to napisałbym, że Final Fantasy IV, ale nijak mi ten screen go przypomina
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Miałem ni psuć zabawy, ale widzę, że Burgund trochę nieczysto sobie pogrywa xD To jest Vectroman, gra która... nigdy się ni ukazała Oddaje i ni grzeszyć mi tu bo na raz następny zadam taką zagadkę na którą sam ni bydę znał odpowiedzi i znowu zrobi się zastój w temacie na następnych kilka lat Edytowane 28 stycznia 201015 l przez C-Boy
Opublikowano 28 stycznia 201015 l To co, że gra się nie ukazała? Raz na jakiś czas można coś trudniejszego zadać. Poza tym widać, że nie było zbyt trudne skoro przecież odgadłeś.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Z dedykacją dla Burgund'a Edytowane 28 stycznia 201015 l przez C-Boy
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Ni. Podpowiem tylko żeby nie wyjść na totalną świnię , iż ta zagadka opiera się na takim samym założeniu co vectroman Burgund'a Edytowane 28 stycznia 201015 l przez C-Boy
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Ni, podpowiem tylko żeby nie wyjść na totalną świnię , iż ta zagadka opiera się na takim samym założeniu co vectroman Burgund'a Czyli projekt który nie wyszedł ? Edytowane 28 stycznia 201015 l przez fristajlo
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Stargate SG-1: The Alliance Przykro mi C-Boy, próbuj dalej. Oddaję. Edit: Albo jednak zadam coś łatwego: Edytowane 28 stycznia 201015 l przez Burgund