Opublikowano 28 września 201014 l Little Britain: The Videogame (na przyszłość proponuję zmienić całkowicie nazwę wrzucanego obrazka, utrudni to zadanie ) Edytowane 28 września 201014 l przez Raziel81
Opublikowano 28 września 201014 l Autor myslalem, ze bawimy sie fair ;] legion chaos? chaos legion? nie wiem xD
Opublikowano 28 września 201014 l myslalem, ze bawimy sie fair ;] Ofkoz... ale coś mnie dziś natknęło, żeby wpisać w wyszukiwarce i zobaczyć co się stanie ^_^ legion chaos? chaos legion? nie wiem xD Tak! To Chaos Legion, zadajesz!
Opublikowano 28 września 201014 l gra na "S" jakos tak mi sie kojarzy, a guglowac sie nie chce Leń <_<, a ja czekam dalej na podanie prawidłowego tytułu ^_^
Opublikowano 9 października 201014 l Obscure 2, a ode mnie coś równie łatwego: Edytowane 9 października 201014 l przez Linek