maciucha 11 638 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Mogę jeździć i sezon z tym, że pewnie w dupsko dostane bo gralem raptem 10h . Ale w F1 zawsze, wszędzie i z każdym . Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 E tam, nie od razu Monze zbudowali (a może to było inaczej ). Nauczysz się. Cytuj
Mick_MotoGP 0 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Dopiero wczoraj dorwałem się do F1 w wersji na PS3. Dajcie trochę potrenować to z chęcią się piszę ;-). Cytuj
rela2 2 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Witam, Z checia pogralbym z kims online, gram na padzie, ale wydaje mi sie, ze trzymam poziom:) Moje PSN ID: rela-1983 Ten kto chce pograc niech dodaje do znajomych ( w temacie f1) Czekam z niecierpliowscia Pozdro Cytuj
Krychuone 14 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Odkopuję temat, bo po kilku latach wziąłem się za tę grę i mam pytanie, czy tryb kariery można w ogóle ukończyć, czy nie i sezony będą lecieć w nieskończoność. Podejrzewam, że grę można ukończyć jedynie w trybie world championship, bo na końcu były creditsy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi