Gość Siwy_ Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) Jaki tennis na dwoch ? Najlepiej prosty, zeby kazdy ogarnial ;p Gralem na Xboxie w Sega Superstars Tennis, nawet fajne i proste, ale moze ktos zna cos fajniejszego ? Edit: Doloze jeszcze dwa pytania. Fight Night Round 2 czy 3 ? Dwojka bardzo mi sie podobala, w trojke nie gralem. SSX 3 czy jakis inny ? Edytowane 21 lutego 2010 przez Siwy_ Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Virtua Tennis 2 - z tego co pamiętam licencjonowany i było kilku znanych tenisistów, no i jak dla mnie najlepsza seria tenisa z gier:) Cytuj
Tomcat_ 0 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 SSX 3 mi bardzo pasował zależy też czego oczekujesz, ja lubiłem się odchamić przy SSX Tricky Cytuj
Alien00 14 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Witam,myślałem ostatnio aby zagrać w strategię Romance of the Three Kingdoms,tylko zastanawiam się od której części zacząć,która,a może które odsłony są najlepsze i warto w nie zainwestować.Jeśli ktoś mógłby doradzić to byłbym wdzięczny,pozdrawiam. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 9 marca 2010 Opublikowano 9 marca 2010 nikt nie wie;[ chyba tylko kali w polsce w to gra, a szkoda. Cytuj
Pablos1989 0 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Tak się spytam miał ktoś możliwość grać w Ferrari Challenge Jest to jakaś wyścigowa z Ferrarkami całkiem spory ich wybór http://www.igcd.net/movie.php?id=10000185&width=1280 Ale czy fajna to nie wiem, bo ostanio grałem w coś podobnego na PC Ferrari Virtual Race http://www.igcd.net/movie.php?id=10000290&width=1280 I to jest niczego sobie, w końcu to robil Synetic. Cytuj
Re 6 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Tak wiec odpowiadając na niektóre pytania. Jeśli chodzi o kierownice DFP, nie wiem czy to ta która ma 900stopni, ale tak czy siak Numer uno to Gran Turismo 4 i Richard Burns Rally, która to jest symulacją prawie 1:1 auta rajdowego:) Kosmos, wychodzi na jaw, że tak naprawdę nie umie się jeździć pareset konnym autem i trzeba najpierw odwiedzić genialną szkołe jazdy Burnsa, żeby ogarnąć tego potwora. Fizyka jest masakryczna, na kierownicy czuć każdą dziurę na drodze i koleiny, także polecam. Tutaj fajny filmik z replayów przedstawiający gierke. Kierownica właśnie została do takich gier stworzona. A mam pytanko z innej beki, a nie wiedziałem gdzie napisać. Czy Lego Harry Potter wyjdzie na PS2?? Edytowane 27 marca 2010 przez Re Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Wyjdzie w maju http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13499 Chyba ze pytasz o Polske to nie wiadomo;) Edytowane 27 marca 2010 przez LOKI7777 Cytuj
Re 6 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) Nie, nie po Polskę Ogólnie mi chodzi, bo na oficjalnej stronie gry nie ma nawet wzmianki o PS2 stąd moje obawy:) Edytowane 28 marca 2010 przez Re Cytuj
Mateusz91 7 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Zdecydowanie GTA SAN ANDREAS,mówiąc krótko gra na setki godzin Cytuj
Gość kufir Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Który NFS lepszy? Most Wanted czy Carbon ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Most Wanted zdecydowanie fajniejszy :] Cytuj
Mace 170 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) hm... nie wiem gdzie zapytac wiec zapytam tu. czy jest moze na ps2 gra w stylu dj max na psp? moze byc nawet na wskros japonska . i zeby nie wymagala jakis kontrolerow z kosmosu. z gory dzieki za odp! Edytowane 16 maja 2010 przez Mace Cytuj
Gość kufir Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Most Wanted zdecydowanie fajniejszy :] Dzięki kupiłem i chyba jestem zadowolony. Grafika mnie mocno rozczarowała. W Carbonie tez jest tak cienko ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 W oba NFSy grałem tylko na kompie. Z tego co pamiętam to Carbon miał taką cukierkową grafikę, cała gra odbywała się w nocy a samochody świecił jak psu jaja, ale w bezpośrednim porównaniu nie pamiętam grafik obu gier. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Most Wanted zdecydowanie fajniejszy :] Dzięki kupiłem i chyba jestem zadowolony. Grafika mnie mocno rozczarowała. W Carbonie tez jest tak cienko ? Ograłem na PS2 oba NFSy,pod względem graficznym zdecydowanie lepiej wygląda Most Wanted,w Carbonie mało co widać przez nocną scenerie jedynie to auta świecą się. Wybrałeś właściwie między Carbonem a Most Wantedem! MW jest dla mnie najlepszą częścią NFS jak i dla wielu fanów (oczywiście jeżeli chodzi o NFS na PS2) Grafika dziś w MW jest mocno średnia,ale naprawdę rewelacyjny gameplay z ciekawym scenariuszem jak na wyśćigi nadal ten sam!! , jeżeli chodzi o szybkie arcadowe wyścigi most wanteda stawiam przed Barnout:dominator. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Idealną ściganką dla mnie było by pomieszanie Dominatora z Most Wanted. Z Dominatora chciałbym: grafikę, płynność gry, poczucie predkości i dopalacze, muzykę z NFS: Trasy, fabułę, samochody i tuning oraz spowolnienie tępa podczas wchodzenia w zakręty. Co do Carbona, stanowi on kontynuację historii opowiadanej w Most Wanted? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Co do Carbona, stanowi on kontynuację historii opowiadanej w Most Wanted? Nie. Opowiada inną historie,słabszą i mniej napędzającą do przechodzenia trybu kariery. Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 (edytowane) No czy ja wiem, czy nie... Carbon zaczyna się tam gdzie fabularnie Most Wanted się kończy, a że powiązań z poprzednikiem jest tyle co na lekarstwo to już inna sprawa ( ale są xD). Zresztą, od kiedy to w nfs'a fabuła odgrywa jakąś role, tudzież wybija się poza trywialny, Fast & Furious'owki sposób prowadzenia scenariusza ? ( śmiem nawet stwierdzić,że do tego im daleko ) Teoretycznie, EA w Undercover podeszło do tematu niczym Reflections Interactive do swojego pierwszego Driver'a, ale nie mnie przyszło to oceniać. Undercover ukończyłem tylko na Ds'ie a fabuły z statecznych obrazków nie chciało mi się czytać Edytowane 17 maja 2010 przez C-Boy Cytuj
Gość kufir Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 Mam jeszcze jedno pytanie. Jestem na 12 miejscu na czarnej liscie, wszystko wygrywam bez problemów za sprawą nitro. Nie zauwazyłem aby przeciwnicy z tego korzystali. Strasznie mnie ten fakt wkurza bo to olbrzymie ulatwienie. Czy tak będzie już do końca gry ? To jakieś niedopracowanie ? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Z tego co pamiętam to przeciwnicy będą jeździć jak lamy do 7 miejsca na black list :confused: Ogólnie "bossi" z czarnej listy są banalni,wyzwanie w wyścigu jest bardzo niskie,dopiero od 3 miejsca "bossowie" zaczną się ścigać poważniej wszystkie rodzaje wyścigów w Most Wanted dopiero przy końcówce kariery zaczynają mieć wyższy stopień trudności.Za to gwarantuje że końcowe zaliczenie kamieni milowych może napsuć ci trochę nerwów,szczególnie zadania z celem wartości zniszczeń i ucieczką przed policją na najwyższych stopniach poszukiwania albo czasowe przetrwania przed złapaniem przez "przyjaciół" Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 Świetny ten NFS ale grafika momentami mnie załamuje, czuć tez podczas zabawy z policją spadki FPS Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 jaka gre polecicie z uniwersum STAR WARS na czarnule?? gralem w star wars: force unleashed i lipne dosyc, wszytsko takie wolne ;] Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 SW:FU to najlepsza cześć na czarnule nic lepszego nie znajdziesz z uniwersum Star Wars na PS2. są jeszcze 2 części Star Wars: Battlefront ale gra jest biedna,nudna strzelanina taktyczna Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 No coś ty... Zawsze można sobie załatwić Dark Forces na PSOne; gra świetna i ponadczasowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi