Banny 2 656 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 o.o FU dla mnei takie ślamazarne, jakby ktos robil kopie GOW, ale zrobil to 100 x gorzej :// Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 To już Lego Star Wars jest pierdyliard razy lepszy od Force Unleashed. Ale o to raczej nie trudno. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 25 maja 2010 Opublikowano 25 maja 2010 Nie wiem czy Lego Star Wars jest lepsze od czegokolwiek, ale Force Unleashed dawał radę na PS3. W konwersję niestety nie grałem, ale widziałem wersję na PSP - całkiem żwawą warto dodać. Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 Jeżeli chodzi o grywalność to polecam: PES5, Tekken 5 i San Andreas. A co możecie powiedzieć o Wipeout'ach na PS2? Dają radę? Cytuj
Shunsui93 0 Opublikowano 16 czerwca 2010 Opublikowano 16 czerwca 2010 Polecam gorąco perełki na PS2 Tekken 5 Gow 1,2 Seria Ratchet&Clank SSX 3 z FPS'ow Killzone Black Cytuj
Szymki 0 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Hej, właśnie odkurzyłem swoje PS2 i wrzuciłem pod TV. Tak się zastanawiam, w co by tu zagrać? Szukam RPGa z choćby poczuciem nieliniowości, takim na miarę Persony 4, ciekawym system walki i najlepiej jakimś scenariuszu choć trochę zbliżającym się do normalności, lecz to najmniej istotne. Możecie mi polecać wszystkie klasyki: w wiele grałem, ale przeszedłem tylko nieliczne. Jak na razie na oku mam Suikodena V, nie wiem czy spasuje mi, ale popróbuje w nim sił. No i rozglądam się za grami z serii Shin Megami Tensei i dwoma tytułami z "Tales of..." w tytule - Abyss i Legendia. Grałem w: Persona 4 (9+/10 dla mnie, chociaż te dungeony mogliby wypieprzyć - nie lubię tej formy rozgrywki) Final Fantasy X (choć nie przeszedłem, bo mało mnie przyciągnęło - jednak leży na półce i czeka) Rogue Galaxy (też dobre) No, i jeszcze czeka na mnie w czytniku Ar Tonelico, ale początek niemrawy jakiś. Spadam, bo burza mnie zaraz strąci, a Wy chociaż spróbujcie się zastanowić, co by mi tu polecić. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 11 lipca 2010 Opublikowano 11 lipca 2010 Bierz się za Abyssa i nawet się nie oglądaj - rewelacyjna gra, zdecydowanie jeden z najlepszych erpegów w jakie miałem przyjemność szarpać na czarnulce. Skoro zaliczyłeś już Personę 4, to zwyczajnie nie wypada też nie zaznajomić się z częścią trzecią (która przynajmniej w mojej opinii jest ciut lepsza od czwórki). Cytuj
mikis123 0 Opublikowano 13 lipca 2010 Opublikowano 13 lipca 2010 Jaką byście mogli mi polecić grę na ps2 w stylu Gothica ale nie w japońskich klimatach? Najlepiej z czasów średniowiecza. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 (edytowane) Tak naprawdę to nic mocno "Gothicowego'"nie ma na PS2, ale zainteresuj się tym co poniżej (bez klimatów japońskich) TPP klimatach średniowiecznych - Knights of the Temple 1 i 2: http://www.youtube.com/watch?v=YXoIMpFfNc0 Pośrednio w stylu Gothica to Summoner; spory świat do zwiedzenia, dodatkowo możliwość sterowania drużyną (dość długa gra, świetne recenzje) Nic innego do głowy mi nie przychodzi Edytowane 15 lipca 2010 przez Andreal Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 27 lipca 2010 Opublikowano 27 lipca 2010 Knights of the temple jest nawet dobre, fajnie zrobiony jest system walki, gra czasami frustruje i jest nawet trudna ale potrafi wciągnąć, porównania do Gothica nie ma bo to inne "bieguny" ale gra jest ciekawa, posiada dobrą fabułę i mroczny klimat, mnie tam się podobała, ja mam tylko 2 wiec na temat jedynki się nei wypowiem ale warto w to popykać, jest przesiąkniete walkami i średniowiecznym klimatem ! Cytuj
joseph 1 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 którego Tonego Hawka wybrac?? najlepsza część? poradźcie prosze;) Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Pro Skater 3 lub Pro Skater 4 i Underground również jest bardzo dobry Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Bierz trzeciego. Później z każdą kolejną odsłoną seria coraz bardziej się wypalała. Chociaż jeszcze czwórka i Underground były dobre. Cytuj
MozayKnows 55 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 (edytowane) Oj, pomyliły mi się działy [ Nie wiem czy jest opcja usunięcia postu bo mi nie działa przycisk użyj pełnego edytora, potem sprawdze i usunę jak się będzie dało] Edytowane 9 sierpnia 2010 przez Empro Cytuj
joseph 1 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 jaka piłka kopana jest godna zagrania?? przez ostatnie dwa lata grałem na x260 i tam królowała FIFA ale za czasów ps2 liczył się tylko PES..co lepiej wybrać obecnie na czarnulce? która aktualna odsłona tych serii jest lepsza? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Na PS2 to tylko seria Pro Evolution Soccer, co innego Xbox 360, czy PS3. Najlepsze części to PES 3 i PES 5. Cytuj
White 23 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Serio żadna z tych nowszych Fifek na PS2 nie trzyma poziomu? A co do PES'a... jakie są różnice między 3 a 5? Też jestem zainteresowany jakąś kopaniną na PS2 i moim priorytetem jest realizm rozgrywki. Cytuj
joseph 1 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 ja bym również chciał coś na czasie bo nie lubię nieaktualnych składów (tak wiem , bolączka PESa ale chodzi mi o w miarę aktualną edycję) jaki był ostatni pes który wyszedł na ps2? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Opublikowano 13 sierpnia 2010 PES 2010. Najnowsze odsłony "piłek" od Konami i EAsport z nr 11 również pojawią się na PS2 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Persona 3 czy Persona 3 FES ? W ogole warto zaczynac grac od czesci 3-ej skoro nie gralo sie w poprzednie? Jest jeszcze jakas Persona na PSP, ktora wlasciwie chyba jest Persona 3 stworzona na miare mozliwosci konsolki. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 sierpnia 2010 Opublikowano 22 sierpnia 2010 (edytowane) Widzę, że świeżynka jesteś Persona 3 FES to Persona 3 + dodatkowa ścieżka fabularna będąca bezpośrednią kontynuacją z podstawowej wersji. Oczywiście Persona 3 FES. Na PSP mamy P3P i Persona 1. P3P to generalnie Persona 3 bez FES, ale ze sporymi zmianami jeśli chodzi o rozgrywkę i trochę dodatkowego stuffu. Wcześniejszych Person nie trzeba znać. Persona 3 FES to osobna historia. Bierz Persona 3 FES. Później kup Persona 4, a jak masz PSP to musisz też obowiązkowo zainwestować w P3P. U nas na forum jest normalnie kult Persona 3 i 4 Dla mnie to najlepsze gry EVER. Porównałby je wręcz do narkotyku PS. Persona 3 FES na najwyższym poziomie trudności przy pierwszym przejściu zajmuje tak średnio ze 150h Edytowane 22 sierpnia 2010 przez donsterydo Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Witam, mam taką sprawe- niby czekają dziesiątki nieogranych gier na X360, ale coś mnie wzięło na odkurzenie PS2. Swego czasu totalnie oczarował mnie Silent Hill 2, wstyd przyznać ale była to jedyna część w którą grałem- chciałbym nadrobić zaległości i wgryźć się w całą serię. Najsensowniejszym wydaje mi się sięgnięcie po jedynkę- tu pojawia się zagwozdka- ze względu na grafikę i sposó gry wolałbym wziąć Shattered Memories- czy jest ona (fabularnie) identyczna bądź przynajmniej bardzo podobna do 'jedynki' z szaraka??, czy jednak żeby ogarnąć całość lepiej zagryźć zęby, przeboleć archaizmy i zagrać w oryginalną jedynkę??? Cytuj
Adan 7 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Project Zero 3 (aka Fatal Frame) jest dobre? Opłaca się zagrać? I czy fabuła to kontynuacja poprzednich części? Nie grając w poprzednie FF da się w pełni zrozumieć fabułę i czerpać max przyjemności z gry (o ile można mówić o przyjemności graniu w survivale ;])? Cytuj
White 23 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 (edytowane) Witam, mam taką sprawe- niby czekają dziesiątki nieogranych gier na X360, ale coś mnie wzięło na odkurzenie PS2. Swego czasu totalnie oczarował mnie Silent Hill 2, wstyd przyznać ale była to jedyna część w którą grałem- chciałbym nadrobić zaległości i wgryźć się w całą serię. Najsensowniejszym wydaje mi się sięgnięcie po jedynkę- tu pojawia się zagwozdka- ze względu na grafikę i sposó gry wolałbym wziąć Shattered Memories- czy jest ona (fabularnie) identyczna bądź przynajmniej bardzo podobna do 'jedynki' z szaraka??, czy jednak żeby ogarnąć całość lepiej zagryźć zęby, przeboleć archaizmy i zagrać w oryginalną jedynkę??? Nie jest identyczna. Pewne rzeczy z fabuły zmieniono bądź w ogóle wycięto, rozgrywka przebiega zupełnie inaczej. Jednakże jest to najlepsza obok SH2 część gry na PS2. Proponuję byś poznał część pierwszą na PSX- również sięgnąłem po nią po przejściu SH2 i myślę że warto, chociażby dla klimatu. Ale Shattered Memories to pozycja obowiązkowa. Więc podsumowując: zagraj w obie, to zupełnie inne gry. Edytowane 26 sierpnia 2010 przez White Cytuj
joseph 1 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 w której części burnouta można było spychać zwykłe auta na przeciwników? myślałem ze to revenge ale to nie to.. jakie części jeszcze wyszły na ps2? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi