Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

kotlet_schabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Revenge można spychać samochody na przeciwników, bo tylko w tej części dostajemy jeszcze dopalacz za uderzanie postronnych aut, w każdej innej części kończy się to dzwonem (w Revenge też, ale tylko z samochodami jadącymi z naprzeciwka).

Co do Burnoutów, to na PS2 jest 5 części. Burnout 1 (średniak ze słabą oprawą), Burnout 2 (pierwszy dobry z najlepszym trybem Crash), Burnout Takedown chyba najlepsza część serii, Burnout Revenge i Dominator.

Opublikowano

SSX 3 chodzi w 60 klatkach i chyba najlepiej czuć szybkość, podczas szalonych zjazdów.

On Tour choć wyszedł później, to już chodzi tylko w 30fpsach, przez co dynamika trochę spadła, za to są dorzucone narty i wrzucili jeszcze bardziej cartoonowy styl oprawy.

Jedna i druga są bardzo dobre, jedynki i Tricky nie polecam, bo kiepsko dzisiaj wyglądają.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bijatyka : Tekken 5 , Soul Calibur 3

FPP : Killzone , Black

Horror / Akcja : RE4, Silent Hill 3

Wyścigi : NFS Most Wanted, Bournout

Extreme Combat : God of War, Devil May Cry

• Minusik 1
Opublikowano

To są według Ciebie bijatyki 2D ?? :no:

Opublikowano

To są według Ciebie bijatyki 2D ?? :no:

Sorka, przeoczyłem te 2D :P

Opublikowano (edytowane)

Co do bijatyk 2D poleciłbym jeszcze Street Fighter Alpha Anthology (ewentualnie Street Fighter Alpha 3). Trochę mniej efektowna od Marvel vs. Capcom 2, ale mi osobiście sprawia więcej frajdy.

Edytowane przez White
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zagląda tu ktoś jeszcze? ;]

Chciałem ograć Yakuzy, więc pomyślałem, że może zacznę do części na PS2. Słyszałem wiele dobrego o 3 i 4 na PS3, a jak wygląda to z 1 i 2? Też są dobre czy crapy? Opłaca się w dalszym ciągu kupić?

Opublikowano

Dokładnie, ja na przykład z wielką frajdą skończyłem 1 i 2, ale po nich na następne odsłony kompletnie nie miałem już chętki (to samo miasto, niezmieniony system walki, powtarzające się mini-gry i questy itp.). Dobra, ale bardzo schematyczna seria.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na PS2 tylko Pro Evolution Soccer!

Dla mnie najlepszą starszą częścią jest PES6, "piątka" też jest dobra ale inaczej się gra (wolniej,dokładniej).

Z nowszych mam PES2009 i polecam, świetnie się w to gra, lepiej niż w PES2010. PES2010 kupiłem dla Champions League i aktualnych składów ale za chwilę sprzedałem bo rozgrywka była słabsza od poprzedników.

• 3 tygodnie później...
Gość Drozdoo
Opublikowano

witam..nie wiem czy ktos sie tu jeszcze udziela;) naprawiłem sobie ostatnio ps2 i zacząem sie rozglądać nad grami.. po ograniu ostatnio wszystkich czesci GOW na ps3 pomyslałem o jakimś innym ciekawym uniwersum..i moją uwagę przykuła Onimusha..i teraz pytanie czy warto kupywać tą serie?? chodzi mi o gameplay, historie, postaci, muzykę.. prosze o radę..

Opublikowano

Mi sie gralo bardzo dobrze. 1-2 czesci skonczylem na PC a reszte na ps2. Jak mozna kupic w rozsadnej cenie to tylko brac i grac:) Grafika stoi na dosc wysokim poziomie, muzyka i grywalnosc rowniez. Co do opowiedzianej historii to zalezy od tego kto jakie klimaty lubi;)