Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

kotlet_schabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Drozdoo
Opublikowano

dzięki:) zresztą są strasznie tanie to i spróbować warto;)

Opublikowano

Ej, szukam najlepszej "olimpiady" na ps2. wiecie, coś na wzór Track n' Fielda, z obowiązkowym znęcaniem się nad przyciskami. W sumie nawet nie musi być "ta najlepsza". No?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze?

Gry, które można śmiało brać bez pytania:

Timesplitters: Future Perfect,

Red Faction 1 i 2,

Area 51.

Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem... :P

• Plusik 1
Opublikowano

Coś do postrzelania szukam. Blacka i KZ już przeszedłem. Znajdę coś jeszcze?

Gry, które można śmiało brać bez pytania:

Timesplitters: Future Perfect,

Red Faction 1 i 2,

Area 51.

Mam jakieś zaćmienie, bo już nie pamiętam, w co grałem... :P

Red Faction 1 i 2

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie ja się zastanawiam nad PESem 2012 i NBA2k12 na PS2. Jak wrócę z pracy i dopadnę do PS2ki to w przerwie między MGS2 a Beyond Good and Evil obadam oba tytuły. Niestety to dopiero pod koniec roku lub na początku nowego.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gry dla 4-5 latków na PS2 najlepiej po polsku, Urodziny Kubusia Puchatka, kilka gier wraz z Eye-toy i Lego Star Wars mam. Co moglibyście jeszcze polecić? Biblioteka gier na tę platformę jest naprawdę spora, dlatego mam problem...Gry na w formacie CD odpadają - laser nie wyrabia niestety, muszę w końcu go wymienić...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Naprawiłem PS2, więc Xbox 360 poszedł w odstawkę :) i mam pytanie, czy warto po tylu latach zagrać w pierwszą część The Getaway??

Edytowane przez grzes!ek*ps2
Opublikowano (edytowane)

Jasne, że warto, nawet dla samego klimatu i scenariusza, zresztą gierka nie ma tylu archaizmów (używanie osłon i odnawialna energia, prawie jak w dzisiejszych FPSach :)). Swoją drogą, pamiętam, jak w okolicach 2003-04 na forum można było przeczytać posty delikwentów, którzy przeszli The Getaway nie wiedząc o opcji odnawiania energii.

Edytowane przez kotlet_schabowy
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuję gier samochodowych z trybem jazdy bez ograniczeń po terenie ( free roam), mam już Test Drive Offroad Wide Open, coś jeszcze jest w tym temacie?

San Andreas, najlepsza gra z samochodowym free roamem na ps2

Opublikowano (edytowane)

...dla dzieci to ma być...

Grałem w GTA w wieku 7 lat i jak na razie nie wsadzam kotów do pieca jak Kuklinski.

A tak to większość NFSów i google mówi że Cars race o ram (na licencji filmu Auta)

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Nfsy nie mają trybu, o który mi chodzi: czyli sadzam dzieciaka przy kierownicy i ma ileś tam kilometrów kwadratowych do zwiedzania, a ja nie muszę co chwila łapać za kierownicę, bo samochód z drogi wypada.

Pierwsza część Cars posiada coś podobnego, druga - race-o-rama już nie, mimo wszystko dzięki za cynk, zwłaszcza że maluchy całkiem lubią Zygzaka :)

Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy ok dla dzieciaka i czy na 100% było free roam, ale duże tereny bez zamkniętych tras były w Smuggler's Run.

Edytowane przez TakeshiX
  • Plusik 1