Seigaku 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Od razu zaznaczam, że w Killzona jedynke grałem jakieś 4 lata temu, więc możliwe że coś źle zapamiętałem. - laserków-blasterków raczej w tej grze nie uświadczysz - sporą część czasu gry spędzisz na rozwalaniu Helghastów wraz z kompanami do pomocy - elementów horroru brak - czas gry idealnie zbalansowany (ok. 10h + spore replay-ability) - klimat świetny, fabuła zdawkowa, humor nieobecny w skrócie - grać albo w ryj Cytuj
White 23 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Zgadzam się z przedmówcą. Grać albo w ryj. Ale humorzaste fragmenty też można znaleźć w Killzonie. Szczególnie z udziałem Rico aka "Who the fuck is Shakespeare?" Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Powoli czuję się przekonany Mam nadzieję, że nie skończy się u mnie tak samo jak w przypadku Black, w którym irytowało mnie wręcz chodzenie samemu, ew. we dwójkę. Black jest świetne pod wieloma względami, ale w tym punkcie u mnie leży. Cytuj
White 23 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Spoko spoko. W Killzone na początku szlajasz sie z jakimiś oddziałami, a po kilku misjach aż do końca gry jesteś członkiem czteroosobowej grupy więc o brak towarzystwa się nie martw. Tylko w ostatniej misji powalczysz troche sam. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Killzone trochę za mozolne ;/ W multi to nawet nie da sie grac przez to ;/ Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Przesadzasz, ja tam z braciszkiem ostro szalałem w multi. Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Mówicie o multi na splicie czy online? Jest w ogóle opcja 1vs1 na splicie w Killzone? Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Wiesz, praktycznie z fps'ów wydanych na ps2, to tylko Cod'y ni posiadały split'a, wiec wnioski wyciągnij sam . Ja tam Killzone traktuje jako zbugowany, przehypowany psełdo hit, którego ratuje głownie klimat w singlu, ewentualnie możliwość zapodania sobie kilku botów w multi , co wcale nie jest takie oczywiste na jakie mogłoby się wydawać. Serio, jeśli nie chcesz się ograniczać tylko do shooterów w realiach II WŚ i pochodnych to polecam niszowe Cold Winter w singlu, a pod multi ( czy to w co-opie czy versus) to definitywnie Timesplitters 3 , ewentualnie Darkwatch'a. W życiu trzeba wszystkiego spróbować, nawet zagrać w takiego Beverly Hills Cop Edytowane 8 lutego 2009 przez consoleboy Cytuj
ZABIELek 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Zainteresowało mnie ostatnio ZoE. Mam jednak co do tego wątpliwości, coby zamiast przyciągnąć mnie do ekrany nie zrobi na odwrót. O samą rozgrywkę się nie boje bardziej o klimat, trudność oraz grywalność. Jestem raczej zwolennikiem ścigałek (choć takie Ace Combat, Killzone też mi odpowiada) i chcę spróbować czegoś nowego Niekoniecznie rpg, niekoniecznie bijatyki ale właśnie coś z gatunku akcja/przygoda Żeby była jasność, mówie o ZoE 1, The 2nd Runner skutecznie odpycha mnie cenami choć chętnie wysłucham opinii również nt. tej części pozdrawiam Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Zainteresowało mnie ostatnio ZoE. Mam jednak co do tego wątpliwości, coby zamiast przyciągnąć mnie do ekrany nie zrobi na odwrót. O samą rozgrywkę się nie boje bardziej o klimat, trudność oraz grywalność. Jestem raczej zwolennikiem ścigałek (choć takie Ace Combat, Killzone też mi odpowiada) i chcę spróbować czegoś nowego Niekoniecznie rpg, niekoniecznie bijatyki ale właśnie coś z gatunku akcja/przygoda Żeby była jasność, mówie o ZoE 1, The 2nd Runner skutecznie odpycha mnie cenami choć chętnie wysłucham opinii również nt. tej części http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1717760 Cytuj
ZABIELek 0 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 O cholercia, jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy itd Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Wie ktoś może, czy The Red Star PAL ma przełącznik na 60 Hz? Jeśli nie ma, to czy są paski i zdeformowany obraz/spowolnienie? Cytuj
Damian50 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Który lepszy PES 5 czy PES 6 Cytuj
21stPBfAn 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Zdecydowanie PES 5, nawet pomijając ten żałosny polski komentarz w pro evo 6 wszystko inne cofnelo sie o krok do tylu wzgledem PESa 5. Grywalnosciowo nie ma porownania. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Full spectrum warriors - fajne to? plusy i minusy? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 jakie gry multi polecacie do grania z dziewczyną w długie zimowe wieczory takie jak teraz ? Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 jakie gry multi polecacie do grania z dziewczyną w długie zimowe wieczory takie jak teraz ? Jakieś z trybem co-op. Dobrze mi się grało z jedną taką w Diablo, ale PC-towe Diablo online zawsze będzie miało przewagę nad wersją PSX, więc może warto przetestować konsolowe do szpiku kości Baldur's Gate: Dark Alliance. Tu jest wątek o grach z co-opem na PS2. Cytuj
White 23 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Jak z dziewczyną to ICO. Tylko żeby odblokować opcję kooperacji trzeba najpierw przejść grę samemu, ale to się da zrobić w dwa wieczory jak się postarasz. Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Worms 3D. Prosta formuła, więc powinna wejść w to od razu (chociaż chyba bardziej odpowiednia byłaby jakaś ze starszych, dwuwymiarowych części z psx'a). Ale i tak w temacie szarpania z laską nic nie może równać się z szarakowym Crash Team Racing i Crash Bash. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Resident Evil 4 czy Yakuza 2? Cytuj
Seigaku 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 To i to. A tak nas serio - zależy czego oczekujesz od tych gier. Re4 jest piękny, klimatyczny i mega miodny, ale też dosyć krótki (pomijając bonusowe tryby, które niekoniecznie mogą cię wciągnąć) i ma beznadziejną fabułę. Yakuza II z pewnością wystarczy ci na znacznie dłużej, ilość side-questów i wszelakich mini-gierek zawartych w tej grze autentycznie poraża, sama fabułka też jest niezła, a grafika stoi na całkiem przyzwoitym poziomie, jednak sam główny trzon gry jakim jest obijanie ryjów może w pewnym momencie zmęczyć. Ja w każdym razie wziąłbym Re4, naprawdę wstyd nie zagrać w ten tytuł. Cytuj
Damian50 0 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 TRUE CRIME STREETS OF L.A czy JUST CAUSE Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Jak na PS2 to True Crime jest lepsze. Just Cause na PS2 jest skopane i nie zawracaj sobie tym głowy nawet, Cytuj
Gość coopa Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) o Samurajach Way of the Samurai czy inna lepiej? Edytowane 2 marca 2009 przez ogicool Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi