Andreal 2 123 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Z tego, co słyszałem zarówno Siren jak i Rule of Rose do dobrych horrorów nie należą. Na ign były w czołówce (chyba w piątce) najgorszych, najbardziej skopanych tytułów - o czymś to musi świadczyć. Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Domyślam się, że to nie są tytuły z wyższej półki, no ale od biedy raczej się zagra. Chyba, że znacie jeszcze jakieś inne fajne horrorki. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Chyba, że znacie jeszcze jakieś inne fajne horrorki. A Cold Fear zaliczyłeś? Gra jest naprawdę klimatyczna, naprawdę dobry survival-horror (bardziej co prawda leci na akcję) - polecam. I właśnie w oko mi wpadł tytuł - The Thing, na kanwach filmu o tym samym tytule. Na gamerankings 80%, kiedyś widziałem na PC, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne (cholernie mało amunicji). Edytowane 26 października 2009 przez Andreal Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Cold Fear'a próbowałem, ale niespecjalnie mi podszedł. Może dlatego, że po RE4 poprzewracało mi się w tyłku. Za to fajnie, że przypomniałeś mi o The Thing, jakiś czas temu czaiłem się na tą grę, ale później kompletnie wyleciała mi z głowy. Trzeba nadrobić. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Akurat Cold Fear bardziej mi się podobał niż RE4 Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Z tego, co słyszałem zarówno Siren jak i Rule of Rose do dobrych horrorów nie należą. Na ign były w czołówce (chyba w piątce) najgorszych, najbardziej skopanych tytułów - o czymś to musi świadczyć. IGN? Recenzent owego szacownego serwisu ocenił God Hand na 3 z 10. "O czymś to musi świadczyć", indeed. Był taki horrorek pt. Extermination, jedna z pierwszych gier na PS2. Nie zrobił wtedy furory, ale podobno (osobiście jeszcze nie grałem) daję radę nawet teraz. P.S. Jeszcze w Gregory Horror Show Capcomu zamierzam zagrać. Ponoć to jest wbrew pozorom horror pełną gębą. Edytowane 26 października 2009 przez Sonotori Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 IGN? Recenzent owego szacownego serwisu ocenił God Hand na 3 z 10. "O czymś to musi świadczyć", indeed. Gotów jestem stwierdzić, iż ten recenzent nie ma pomarańczowego pojęcia o co chodzi w grach wideo. W takim razie i Rule of Rose chętnie obczaję. P.S. Jeszcze w Gregory Horror Show Capcomu zamierzam zagrać. Ponoć to jest wbrew pozorom horror pełną gębą. Wiesz, może jestem ociupinkę podejrzliwy, ale to nie wygląda za bardzo jak horror pełną gębą: Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Cóż, Gregory Horror Show to tzw. cult classic, co w praktyce może oznaczać zupełnego knota, ale Capcom miał szczęśliwą rękę do gier na PS2 (i spore doświadczenie w temacie survival horrorów), więc zaryzykuję. Gra jest na licencji tego anime, stąd taki a nie inny dyzajn postaci. Cytuj
Grzes!ek 37 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 (edytowane) Jakie gry są warte uwagi, podobne do Gothic , Risen lub Oblivion?? Edytowane 1 listopada 2009 przez grzes!ek*ps2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Zakładam, że potrzebujesz gry na PS2 , akurat też lubię serię Gothic oraz TES, więc może mamy podobne gusta. Polecam Drakan: Ancient Gates, jest to co prawda druga część (jedynka była na PC), ale wprowadzenie wszystko wyjaśnia, troszkę może odrzucić graficznie. Latanie na smoku i naprawdę duży teren do zwiedzania jest ogromnym plusem tej gry. I pewnie ktoś mnie zaraz zjedzie, ale zagraj też w Final Fantasy XII (o ile nie miałeś tej przyjemności), walka w czasie rzeczywistym + niezła konfiguracja postaci + dobra fabuła zapewnią mnóstwo wyśmienitej zabawy. Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Jeśli chodzi o takie pseudo-euro-średniowiecze, jest parę gier From Software (tych od Demon's Souls), w które co prawda nie grałem: Eternal Ring, Evergrace, Forever Kingdom (Evergrace II), King's Field IV, Shadow Tower Abyss (wygląda całkiem owszem, ale wyszła tylko w Japonii). Z rzeczy w które grałem, z Gothikiem trochę kojarzył mi się Dragon Quest: The Journey of the Cursed King (czyli DQVIII), ale tylko trochę (podobna swoboda eksploracji). Cytuj
Szulerr 2 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Farenheit ICO Shadow of Collosus Resident Evil 4 Devil May Cry 1-3 Silent Hill 2 Okami Beyond Good & Evi Metal Gear Solid 2 i3 Prince of Persia 1-3 Onimusha 1-4 Pro Evolution Soccer 3 (ewentualnie 5) Final Fantasy X I jeszcze wiele innych:D Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Ale żeś przesadził... Idąc tą drogą można podać wszystkie tytułu TPP na PS2. A co ma do tego PES?????? Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Kolega Szulerr chyba myślał, że w temacie wymieniamy polecane przez nas pozycje na PS2. Usunięcie postów starszych niż 2008 wprowadziło jednak niemały burdel na forum. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 (edytowane) Który Need For Speed najlepszy na PS2 ? Oraz ktory wrc ? Edytowane 28 listopada 2009 przez kufir Cytuj
Damian50 0 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Która gra lepsza Pride Fc czy UFC: Sudden Impact Cytuj
Gibson 0 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Witam:P Mam następujące pytanie(pytania), która części Dynasty Warriors są najlepsze i dlaczego, oraz ile czasu może mi zająć ich przejście(tak na oko). Z góry dziękuję za odpowiedzi :] Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 15 stycznia 2010 Opublikowano 15 stycznia 2010 Od czwórki wzwyż każda część jest w zasadzie identyczna (nie licząc drobnej kosmetki), więc nie ma za specjalnie znaczenia którą wybierzesz. Czas gry potrzebny do wymaksowania danej odsłony liczony jest w dziesiątkach, a nawet setkach godzin. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) W jakie gry obecnie można pograć online ? Są jeszcze jakieś tytuły na ps2 w których działa ten tryb ? Edytowane 24 stycznia 2010 przez zajman Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Ja bym tu raczej postawił pytanie - czy ktokolwiek jeszcze gra online na ps2? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 W jakie gry obecnie można pograć online ? Są jeszcze jakieś tytuły na ps2 w których działa ten tryb ? Chyba pierwszy Killzone. Nie jestem pewien. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Raczej w Killzone nie pograsz, tak jak i pozostałe gry ze stajni Sony, serwery są wyłączone już od jakiegoś czasu; pograsz natomiast (chyba) w Area 51, którego serwery są niezależne od Sony. Jak się poszpera to wyskoczy może jeszcze kilka tytułów. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Pytam tak bo często z Wrocławia jade do chaty na weekend i wtedy nie zabieram ze soba ps3(ciężka szmata:P) bo i po co skoro siedzę z dziewczyna to prze cały weekend zagram 3 godzinki. Mimo to jednak przez te 3 godzinki bym coś przykatował na poczciwej ps2 :] Myślałem nad jakimś pesem 5,6 lub 2008 ale raczej wszystkie mają już zablokowane serwery (choć możliwe że 2008 będzie działał muszę sprawdzić ) . Jak by w jakiejs bijatyce działało online to tez by mnie to urządzało . Właśnie pytanie czy ktokolwiek jeszcze gra na sieci . Cytuj
Mobius One 0 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Od dłuższego czasu szukam gry trochę bardziej wymagającej niż Ace Combat. Ostatnio na You Tubie widział filmik z gry ENERGY AIR FORCE AIM STRIKE i muszę przyznać, że gra spodobała mi się. Jednak obawiam się czy średnio zaawansowany użytkownik poradzi sobie z tą grą, ponieważ na jednej ze stron wyczytałem, że gra podchodzi już pod symulator. Wcześniej próbowałem swoich sił w innych symulacjach na pc z samolotami w roli głównej jednak szybko się zniechęciłem. Może, któryś z użytkowników grał w tą grę i może mógłby powiedzieć coś więcej na temat tej gry. Wprawdzie gra kosztuje tanio (20 - 30 zł ) jednak nie chciałbym wyrzucić pieniędzy w błoto, zwłaszcza, że nie mam pewności czy gra ma chociaż instrukcję pl. Cytuj
PP89 0 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Siema! Czy ktoś może mi powiedzieć z jaką gierką typu rally (np. colin mcrea) będzie mi dobrze współpracować kierownica DFP? Tzn. jaka gra wrc najlepiej wykorzystuje możliwości DFP? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi