Skocz do zawartości

wielkie powroty...

Rafael_Sorel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tekken 3, ISS 2, czy choćby FFVII to 3 największe gry, do których wracam po jakimś czasie "nieobecności". Może jeszcze do tego grona zaliczyłbym Silent Hill'a, ale na podium się niestety nie znajduje xD

Kiedyś jeszcze było Gran Turismo 2, ale od jakiegoś czasu pozostawiłem tą grę, porzuciłem ją w niepamięć...

• 1 rok później...
Opublikowano

Najczesciej wracam do gier multiplayerowych, jak koledzy przyjda to czasem chce mi sie pokazac im mje stare gry. Oni maja juz na poczatku problemy ze wzrokiem (udawane) ale potem przechodzi.

Tekken 2&3

Syphon Filter 2&3

Star Wars: Jedi Powe B.

FIFA 2002

Point Blank

Opublikowano
Nie będę oryginalny: Final Fantasy VII oraz Metal Gear Solid.

Tak samo tutaj, umnie zawsze sa te 2 gry mile widziane w konsoli

Gran Turismo 1 - ja pinkole, co to jest za gra... że o łajpałtach nie wspomnę. Generalnie wyścigi.

uff, nie dawno odpalilem GT1 i musze powiedziec ze nie umiem juz jezdzic w tej grze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nawet teraz ma mojej ps3 60GB czarnulce zapuszczam:

tekken3

silent hill

medal of honor

resident evil

metal gear solid

bloody roar

pozdrawiam...

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Syphon Filter od jeden do trzy, niezła gierka, :P najwięcej głowy traciłem przy pierszej misji w trójce, :P heh ci azjaci zawsze mnie rozwalili, ale w końcu nabrałem wprawy, tylko nie udało mi się tego terrorysty uratować :P bo jak go się uratuje to dostaniesz od niego Granatnik.