Skocz do zawartości

wielkie powroty...

Featured Replies

Opublikowano

Najczęściej Pro Evolution Soccer 2 (oczywiście tryb Master League :rolleyes:) oraz wszystkie części Spyro i Crash'a.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 18,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Najczęściej do wszystkich Residentów z PSXa. Takich powrotów zaliczyłem już kilka. Oprócz tego Legacy of Kain, Crashe, Twisted Metal, Medievil i kilka innych znanych serii.

• Bardzo często do MediEvil 2 i Toy Story 2 .

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja najczęściej wracam do Crash Bandicoot , Vigilante 8 , Syphon Filter i Silent Hill . To są gry które już do końca życia będą u mnie Numer 1 8)

Opublikowano

C&C Red Alert Retalation, C&C, Legend of Mana, Dune 2000, Gran Turismo 2, Theme Hospital, Vandal Hearts 2, Civilization 2.

Opublikowano

Kupiłem sobie Crash'a 3. Super fun :thumbsup:.

Opublikowano

Ja najczęściej wracam do Crash Bandicoot , Vigilante 8 , Syphon Filter i Silent Hill . To są gry które już do końca życia będą u mnie Numer 1 8)

Opublikowano

Najchetniej wracam do gier z serii Crash Bandicoot - to jedna z moich ulubionych gier na Playstation. :)

Ostatnio naszla mnie chec zagrania w gry Resident Evil, a przede wszystkim Resident Evil 2 - najlepsza ze wszystkich czesci. Niestety ich nie mam, ale chcialbym zeby jeszcze dolaczyly do mojej kolekcji. :)

Opublikowano

Crash Team Racing - jakiś czas temu skończyłem ponownie singla, a jak ktoś ze znajomych wpadnie to obowiązkowy szpil w multi :woot:

Na swój powrót czeka jeszcze MGS i Resident Evil.

Opublikowano

Kula World :) kiedys to skoncze :turned:

Opublikowano

Jak już gram na PSXie to w Nightmare Creatures 2, Silent Hill, Resident Evil 1 lub Metal Gear Solid. :)

Opublikowano

ja postanowiłem wrócić do stareńkiego pleyaka

znów gram w colina 1i2,trick n snowboarder,toca ,f1 97 i ridge racer type 4

ostatnio zaczełem uzupełniać kolekcje gier na psx,niestety na allegro wkoło te same gry więc teraz kupuje na e-bay

Opublikowano

Tekken 2 i 3, FF VIII, Crash 3, MGS, RE2,ISS,Soul Reaver

Opublikowano

Wipeout 2097 i Wip3out

Vagrant Story

Final Fantasy 7, 8, 9

Silent Hill

Dino Crisis 2

Resident Evil 1, 2, 3

MGS

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że Persona 2: Innocent Sin ma łatkę odkszaczającą, już się ciągnie :P. Teraz pykam w BoF IV, w kolejce czeka P 2: Eternal Punishment, Dragon Warrior VII, Legend of Mana, może jeszcze FF: Tactics sobie przypomne. Current- genowe full- wypas- HD hity muszą poczekać na swoją kolej :)

Co jakiś czas miewam nieodpartą chęć zagrania w Alundre, coś ta gra ma w sobie takiego, że co parę lat przychodzi moment i MUSZĘ w nią zagrać i zawsze kończy się tak samo- rozwijam postać na maxa, zbieram wszystko co możliwe, dochodze do ostatniego bossa, sejwuje i...nie chce mi się już grać. Nie moge się zmusić żeby skończyć heh.Nie wiem nawet jak wygląda ostatni boss :P

• 11 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na dzień dzisiejszy regularnie powracałem do Silent Hill, prócz tego seria Spyro, oraz Resident Evill

Opublikowano

Dzięki PSS powroty w moim przypadku są nader częste. Ostatnio odnawiam przygody w Dino Crysis, RE 1&2 czy Soul Reaver'ze. Przekozackie gierki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

DestructionDerby 2, Gt 2 i Spyro the yaer of dragon, tego niestety nie mam ale powrót by się przydał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

głownie rpg, final fantasy 9, chrono cross i inne perełki z lat swietnosci square

Opublikowano

Przede wszystkim trylogia RE oraz wszelakie gierki residentopodobne - Dino Crisis, Countdown Vampires, Silent Hill, Alone in the Dark: 4. Poza tym oczywiście Crashe i niektóre jRPG.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja najczęściej powracam do Mat hoffman pro bmx, Tony Hawk Pro Skater 2 oraz 4 i do shoot them upów