=PiT= 13 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Krotki kaszel: livebox z xlinkiem podziala si? Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Tak, tylko musisz odczytać WEP z tyłu skrzynki i wpisać go przy konfiguracji połączenia. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Mogę się dowiedzieć o co chodzi z tym patchowaniem Killzone'a jeżeli chce się grać online? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 (edytowane) sciagasz patch'a do gry i grasz online tyle. nie pat(pipi)esz iso tylko sciagasz oryginalnego patcha pakujesz chyba do folderu z save'ami - odpalasz przez menu gry i koniec jak masz wersje euro to łap linka http://coati.enetia.pl/PSP/Dodatki%20do%20...i%20%5bEuro%5d/ Edytowane 27 grudnia 2008 przez Coati Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 ok to zamawiam ten shit od TP. jak mi nie podziala to bede Cie winner scigal o 10 zl miesiecznie ;v Cytuj
winner 183 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 E tam, musi działać PS: Coati - ms0:/PSP/GAME Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 dzięki bardzo Winner. Mogę jeszcze się dowiedzieć, czy każdą grę trzeba patchować oraz jakie są jeszcze godne uwagi online? Czy muszę posiadać konto na yourgamingname? Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Konto na YGN.com musisz posiadać do niewielu gier np. Killzone(chyba najlepsza gra MP na PSP). Do gier od EA musisz posiadać uniwersalne konto, które otrzymujesz po jednorazowym zarejestrowaniu się do obojętnie jakiej gry od Electronic Arts. Co do gier, polecam: Killzone, SOCOM FTB2 i Tactics, MOH(chociaż jest dużo cziterów i tak jest sporo serwerów więc nie ma problemu) oraz MGS:PO+. Jak lubisz gry sportowe to pograj w NFS, tam zawsze ktoś siedzi, ewentualnie w FIFE czy PES bo tam serwery są wręcz oblegane przez ludzi :F. Jeżeli gra wymaga patchowania do gry On-Line to zostaniesz o tym poinformowany, więc tym się nie przejmuj(mało gier tego wymaga) Pozdro Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Konto na YGN.com musisz posiadać do niewielu gier np. Killzone(chyba najlepsza gra MP na PSP). Do gier od EA musisz posiadać uniwersalne konto, które otrzymujesz po jednorazowym zarejestrowaniu się do obojętnie jakiej gry od Electronic Arts. Co do gier, polecam: Killzone, SOCOM FTB2 i Tactics, MOH(chociaż jest dużo cziterów i tak jest sporo serwerów więc nie ma problemu) oraz MGS:PO+. Jak lubisz gry sportowe to pograj w NFS, tam zawsze ktoś siedzi, ewentualnie w FIFE czy PES bo tam serwery są wręcz oblegane przez ludzi :F. Jeżeli gra wymaga patchowania do gry On-Line to zostaniesz o tym poinformowany, więc tym się nie przejmuj(mało gier tego wymaga) Pozdro Dzięki, ale zarazem jest to trochę dziwne, ponieważ przy Undercoverze nawet nie wiem gdzie jest opcja online Zaczyna się pierwszy wyścig, a potem każe mi kupować auto itd. Odnośnie YGN miałem dzisiaj dzwonić do SONY, ale kuźwa za mało czasu. O 4 wróciłem z trasy, potem o 7 już miałem znowu trochę roboty i tak mi zeszło, że jak sobie przypomniałem o tym to już było po 18 <_< ale dzięki za info Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 W niektórych grach tak jest Zapisz stan gry i w menu będziesz miał tryb INFRASTRUCTURE w Multiplayer Mode. Pozdro Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Ale niestety przy Midnight Club LA Remix nie ma opcji online, a szkoda, bo dało by to jej żywotności, że hej. Chyba, że ja o czymś nie wiem? Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Bardzo fajnie zrobiony AD-HOC - tyle. Możesz sobie pograć w NFS, tam jest infrastructure ze statystykami, często ktoś siedzi(prawie non-stop jest te kilkanaście osób) Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Bardzo fajnie zrobiony AD-HOC - tyle. Możesz sobie pograć w NFS, tam jest infrastructure ze statystykami, często ktoś siedzi(prawie non-stop jest te kilkanaście osób) Gralem zanim odpalilem MC wlasnie. Z polakow kogo tam widzialem to nie jaki Pawpl jakos tak nie pamietam konkretnie ksywki ^_^ Tylko dlaczego Rockstar dalo ciala i nie dala online do MC Tak czy siak zaraz obstukam killzone, bo wreszcie 4gb mi przyszlo, wiec moge hulac hyhy. Swoja droga, siedzac dlugo (ok1,5h) na necie przez psp zauwazylem, ze nagrzewa mi sie strasznie ta czesc pod lewymi palcami jak sie ja trzyma, pod prawymi natomiast jest mniejsza zdecydowanie temperatura czy to jest normalne? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 tak normalne... sieciowka sie grzeje. np w iPhone'ach tez tak jest Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 kuzwa, nie wiem co jest nie tak z tym Killzonem. Mam wersje z polskim jezykiem do wyboru, przerzucam patcha tam gdzie trzeba, wlaczam gre i klikam "do sciagniecia", przez chwile czarny ekran i nagle konsola sie wylacza. To samo kiedy chce wejsc na killzone.com. Moze ma ktos jakies pomysly? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) masz ripa gry najlepiej kup oryginal.... Edytowane 10 stycznia 2009 przez Coati 1 Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 masz ripa gry najlepiej kup oryginal.... Jest to zripowany oryginał mojego kumpla, chcieliśmy razem poszpilać. Czyli inaczej się nie da w takim razie? Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 JA, póki nie zakupiłem oryginalnej gry tez grałem na kopii, również z językiem polskim do wyboru - nie było żadnych problemów. Możliwe, że źle zrobiony obraz, spróbuj "zdobyć" inny. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 (edytowane) czy do grania online potrzebny jest ten kod z czerwonej kartki?Bo będę miał używaną konsole i nie wiem czy pogram na niej online Edytowane 11 stycznia 2009 przez Master JIN Cytuj
winner 183 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Tylko do gier które tego wymagają np. Killzone. Cytuj
DOOMinator 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 witam. czy moglby mi ktos krok po kroku napisac jak do cholery polaczyc psp z tym xlinkiem. linki z pierwszego posta nie dzialaja. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 mam nadzieje, ze pierwszy link z google'a nie bedzie dla ciebie obrazą... http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=5649 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Chwilowo mam livebox`a da się z tego ścierwa pograć? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 a dlaczego nie? to jest router z wifi jak 'wszystkie inne'... Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Taka mała uwaga: gdybyś szukał klucza to jest on zapisany z tyłu routera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi