=PiT= 13 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 http://www.psxextreme.info/topic/79942-granie-po-sieci/ Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 gdybys najpierw zapytal google'a to wiedzialbys, ze przeprowadzana jest konserwacja serwerow... serwery kz nie dzialaja od tygodnia. Cytuj
dexter 19 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Mógłby ktoś podać tytuły gier i/lub demek w które można pograć przez neta ? Chciałem wczoraj z kumplem w coś pograć i czego byśmy nie ściągnęli to zawsze wychodziła lipa Killzone(ale tu akurat widzę w czym problem), MGS Portable Ops... edit. chodziło o wersje demo z ściągnięte z PSS a nie o piraty Edytowane 15 listopada 2009 przez dexter Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 http://psp-team.pl/forumpsp/index.php?showtopic=6653&st=0&start=0 Cytuj
radar 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Jestem nowicjuszem (mam w domu neostrade za pare dni netie jeśli to ma jakieś znaczenie) jeśli chodzi o granie przez neta na psp i mam pytanie czy gdybym miał takie coś: http://www.allegro.p...strada_itp.html to po podłączeniu tego i konfiguracji mogę mieć neta, grać z innymi na psp i będę mieć dostęp do PS Store itd. wszędzie gdzie tylko pójdę? pozdro i zgóry dzięki za pomoc P.S. Czy takie coś działałoby też na PS2 i laptopie? I czy tylko taki router starczy czy trzeba coś jeszcze? Edytowane 22 listopada 2009 przez radar Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 wszystkie pytania na TAK. przy czym kup cos lepszego. w dziale pc jest taki temat "jaki router" Cytuj
radar 0 Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 A tak z ciekawości: na jakiej zasadzie to działa? Że mam taki router w domu podłączony do neta, konfiguruję do odpowiednich urządzeń czyli sprawiam że będą łapać jego sygnał i wtedy będzie na nich internet działać gdziekolwiek nie pójde? Czy dobrze to rozumiem? A co złego jest w tym routerze, bo wiesz jest w miare tani a ja jakoś cierpie na brak kasy Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 W aukcji tego routera jest napisane, ze zasięg modułu radiowego: Wewnątrz budynku do 200m Na zewnątrz budynku do 830m. Troche temu daleko do 'gdziekolwiek' :> Cytuj
radar 0 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 A co do zabezpieczenia tego routera bo nie chcę żeby mi sąsiad za darmo korzystał to jak? Na aukcji pisze o haśle lub "filtrze Mac". Co to jest? Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 idź mi z takimi pytaniami do dzialu pc... filtr mac - dopuszcza jedynie urządzenia, ktorych mac zostal wpisany na liste w routerze haslo - to poprostu haslo.. wep/wpa/itp kup sobie jakiegos linksysa lub netgear'a. btw. google masz? Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 (edytowane) Ja przez Wi-Fi grałem z kumplem tylko w GTA: VCS i gra się znakomicie, w PES'a 2009 - ogólnie nie jest źle ale czasami są lagi i w NFS: Shift - no to to jest po prostu cudo A co do zabezpieczenia tego routera bo nie chcę żeby mi sąsiad za darmo korzystał to jak? Na aukcji pisze o haśle lub "filtrze Mac". Co to jest? Co do hasła to można je łatwo złamać. Szczególnie w/w przez CoATI wep. Z wpa jest już wiekszy problem. Mimo to na złamanie obydwóch haseł są odpowiednie programy na PC, jak również na PSP. Jednak wątpię, aby twój sąsiad był "mądry" na tyle, by któreś z tych haseł złamać 8) Edytowane 21 grudnia 2009 przez schab0795 Cytuj
garam 0 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Dżizus, jak można mówić, że w PESa 2009 gra się dobrze, ja jeszcze nigdy nie miałem meczu bez lagów (czy też raczej jednego wielkiego laga...) <_< Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Umiesz czytać? <_< Napisałem, że ,,ogólnie nie jest źle ale czasami są lagi " - widzisz gdzieś tu słowo dobrze? Poza tym siedziałem koło kumpla, więc może dlatego lagi były małe. Jednak w żadnym stopniu nie utrudniało to rozgrywki. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Ja wytrzymałem półtora mecza online w PES 2009 - tamtejsza gra to jeden wielki lag, czeski film, nikt nie wie co się dzieje, sytuacje pokroju biegniemy przez pół boiska i dowiadujemy się, że 30 sekund temu dostaliśmy bramę to normalka. Co jak co, ale takiego trybu online to powinno się zabronić. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Hehe raven półtora to i tak dobrze Ja zagrałem jeden mecz i podziękowałem. A nie wiesz jak to jest w PES 2010? Bo w 2010 online jeszcze nie grałem... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Nie miałem styczności z PES 2010 niestety. Cytuj
DevilQ 0 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Witajcie mam pytanko Czy ktoś używa Router GSM/HSDPA Wi-Fi Huawei D100 USB do łączenia PSP z netem ? A może ktoś się chociaż orientuje czy to będzie funkcjonować ? Pozdrawiam All :-) Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 skoro inne urządzenia dzialaja to dlaczego psp miałoby sie buntowac? mysle, ze bedzie dzialac bezproblemowo. posiadaczy takich routerow raczej trudno bedzie sie szukac ;] 1 Cytuj
Labik 10 Opublikowano 22 czerwca 2010 Opublikowano 22 czerwca 2010 (edytowane) Ponawiam moje pytanie sprzed roku bodajze. Jest jakies MMORPG na PSP? Takie zeby mozna bylo sobie zarywac nocki w cieplutkim lozeczku przez neta? Albo chociaz jakies ciekawe gry do grania po sieci? Gralem w MoH na Infrastructure ale straszna bieda. Edytowane 22 czerwca 2010 przez Labik Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 26 czerwca 2010 Opublikowano 26 czerwca 2010 Square Enix czyta forum PE i posty Labika! tylko nie umieją się zarejestrować więc odpowiadają Ci na E3 Ogolnie jak przez neta chcesz pograc to jednak PSP nie ma startu do stacjonarek / pieca. Cytuj
BattlefieldPL 0 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Powiedzcie mi jak to jest z SOCOMem. Gdy już raz wykorzystałem kod z tyłu instrukcju na jednym końcie, to na innym już se nie pogram w multi? Zmieniłem konto na PSP i nie mogę grać multi w SOCOM FB3. Jest szansa skąś załatwić ten kod ? Cytuj
Ken Marinaris 372 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Potrzebujesz drugiego kodu, tamten juz wykorzystales. Taki kod mozesz od kogos kupic. Ponoc kiedys Sony sprzedawalo kody, ale nie wiem czy nadal to robi. Poszukaj na google. Cytuj
czajnick 0 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 (edytowane) Próbował ktoś użyć laptopa z wbudowanym wi-fi jako access point'a dla swojego PSP? Edytowane 11 stycznia 2011 przez czajnick Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Potrzebujesz drugiego kodu, tamten juz wykorzystales. Taki kod mozesz od kogos kupic. Ponoc kiedys Sony sprzedawalo kody, ale nie wiem czy nadal to robi. Poszukaj na google. jesli chodzi o kod z 'czerwonej karteczki' to wystarczy zadzwonic do sony. Próbował ktoś użyć laptopa z wbudowanym wi-fi jako access point'a dla swojego PSP? ps: jeśli już było o tym, to sorrki. Prosze o link na forum a temat do kosza. jesli karta ma funkcję Access Point (AP) to tak. Zainstaluj pełny sterownik do karty wifi, podłacz internet kablem do lapka i sprawdz ;] Cytuj
czajnick 0 Opublikowano 11 stycznia 2011 Opublikowano 11 stycznia 2011 Dodam że używam windows 7 home.Neta mam podłączonego kablem do laptopa. Próbowałem ustawień sieci w widowsie ale nic nie osiągnełem. Ściągnełem darmowy program connectify. Konsola widzi sieć ale nie mogę się połączyć bo w security wyświetla not supported. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi