Mari4n 600 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło. Cytuj
Czoperrr 5 410 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 8 minutes ago, Mari4n said: Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło. Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują. Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia 28 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują. Mam i sprawdzałem. To samo. Duke nukem zero hour go wykorzystuje Dobra, rozkręcam. Mam trochę papieru ściernego i IPA Cytuj
Czoperrr 5 410 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Powodzenia. Gdybyś chciał sprzedać Duke Nukem to Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Niby Duke chodzi normalnie, ale to potrafi w różnych momentach mi się zwiesić. Armorines cały czas zawiesza, i od początku tak z nią miałem. Wydaje mi się że cart jest walnięty, może trzeba kondensator w nim wymienić. Ehhh... i po co kiedyś sprzedawałem swoje wcześniejsze N64 z grami? Duke'a nie planuję sprzedawać, bo sam go mam niecały rok, ale jakbym zmienił zdanie to się odezwę Edit: przeczyszczenie styków w konsoli pomogło, zero zawieszek. Już raz czysciłem ale bez skutku, więc chyba za słabo to wtedy zrobiłem. Tylko Armorines dalej robi problemy, ale ewidentnie wina carta. Cytuj
philipo 189 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego W zeszłym tygodniu ogłoszono wyniki The N64Brew Game Jam 2024, czyli konkursu na gierkę na Nintendo 64. Motywem przewodnim było stworzenie minigierki w której rywalizować musi czterech graczy. Te minigierki zebrane jako całość razem do kupy w jeden rom robią fajne wrażenie. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi