Skocz do zawartości

Ninny 64

GnOOsny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło.

Opublikowano
8 minutes ago, Mari4n said:

Spróbuję, może coś da. Jak sam szukałem, to mi wyskakiwały tylko problemy z jumper pakiem, ale mój jest na pewno w porządku, i objawy są inne. Jak coś to w edicie tego posta dam znać co z tego wyszło.

Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują. 

Opublikowano
28 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jak masz możliwość to sprawdź z Extension Packiem, pomimo tego, że gry takie jak Zelda go nie obsługują.

Mam i sprawdzałem. To samo. Duke nukem zero hour go wykorzystuje

Dobra, rozkręcam. Mam trochę papieru ściernego i IPA

Opublikowano

Niby Duke chodzi normalnie, ale to potrafi w różnych momentach mi się zwiesić. Armorines cały czas zawiesza, i od początku tak z nią miałem. Wydaje mi się że cart jest walnięty, może trzeba kondensator w nim wymienić.

Ehhh... i po co kiedyś sprzedawałem swoje wcześniejsze N64 z grami? :nosacz2:

Duke'a nie planuję sprzedawać, bo sam go mam niecały rok, ale jakbym zmienił zdanie to się odezwę

Edit: przeczyszczenie styków w konsoli pomogło, zero zawieszek. Już raz czysciłem ale bez skutku, więc chyba za słabo to wtedy zrobiłem. Tylko Armorines dalej robi problemy, ale ewidentnie wina carta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszłym tygodniu ogłoszono wyniki The N64Brew Game Jam 2024, czyli konkursu na gierkę na Nintendo 64. Motywem przewodnim było stworzenie minigierki w której rywalizować musi czterech graczy. Te minigierki zebrane jako całość razem do kupy w jeden rom robią fajne wrażenie.

• Plusik 3