Scorp1on 8 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ma moze ktos ta muzyczke jak zlatuje Valkiria po nas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kurde ani widu ani słychu o kolejnej części, a końcówka pierwszej zapowiada niezły hardcore przecież :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 jeszcze tylko 60 do acziwmenta ; ] ale ja jak poraz pierwszy gre przechodze to nigdy nie atrze na achi : p I denerwuje, mnie to ze chyba taki cienias jestem i co chwila gina :< Moze teraz bedzie lepiej bo mam w printsach pomaranczowa bron na moja klase do wykucia Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wy tez w tej gierce gineliscie jak szczur? : p Mam juz ten tak jakby ostatni rozdzial i ponad 40 dedow : o Nie martw się, też mi się często zdarza. Chyba norma , co jest spowodowane brakiem mozliwosci blokowania (chyba , że jestem lewy) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
beavisbathol 1 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Too Human miał być grą za 100 dużych banieczek. Potem okazało się, że tylko 80. A ostatecznie to te 80 milionów jest przeznaczonych na całą trylogię. W tej grze najważniejsze to obejść ją choć raz. Potem gra się zupełnie inaczej - lepiej. Fakt grafika jest mocno nierówna. Cyberspace wygląda jak z epoki PSOne. Zwykłe lokacje czasami walą rdzą, ale mosty są gitarowe. System walki miał być intuicyjny, ale nie jest. Jak się okazuje odpowiednia taktyka grania może zmienić machanie gałkami w coś naprawdę prostego. Zwłaszcza jeśli walczy się dwuręcznym mieczem. Strzelanie jest ok. System parametrów i innych pobocznych czynników nie jest skomplikowany. Tak się tylko wydaje. Wystarczy tylko trochę z nim pobuszować i wszystko wiadomo jak działa. Customizacja ekwipunku jest fajna. Aż chce się tworzyć potężny sprzęt. Jeśli chodzi i klimat, to początkowo jakoś tak średnio było. Ale z czasem okazało się odwrotnie. Silicon Knights umiejętnie połączyli mitologię nordycką z cyberpunkiem. A jeśli wam Too Human nadal nie odpowiada to proponuje zdobyć muzykę z niego i posłuchać w domowym zaciszu. Odpowiedzialny jest za nią Steve Henifin. To ten sam koleś co tworzył muzykę do Blood Omen: Legacy of Kain. One God enters, One God leaves. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam. 1.Co bardziej opłaca się wybrać: humanity czy cybernetic?? 2.Czy można normalnie grać po skończeniu fabuły?? Albo czy chociaż jest coś takiego jak ng+?? No bo pakować postać na jedno podejście to trochę bez sensu IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
KevONEin 0 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) ad 1. to chyba zalezy od tego kim sie gra. ad 2. o ile pamietam (dosyc dawno temu w to gralem), to po skonczeniu gry dana postacia, mozemy jedynie rozpoczac nia gre od nowa (np. na wyzszym poziomie trudnosci). Edytowane 24 Września 2009 przez KevONEin Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ale można się telepurtnąć do dowolnej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
beavisbathol 1 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Teleportacja powoduje opuszczenie gry właściwej i odpalenie lokacji w trybie multi. Czyli jesteś sam, a wrogów jest więcej. Raz zniszczony kontener lub aktywowany ołtarz zostają na poczet gry w trybie dla wielu. Wyjście do kampanii (powrót) powoduje ponowne włączenie normalnych zasad gry. Uwaga w trybie z teleportem istnieje możliwość pominięcia walk z bossami. Chodzi dokładnie o tych w trakcie poziomu nie na końcu. I tak zamiast rozwalać Garma rozwaliłem powietrze. Nikogo na platformie nie było. Gra toczyła się jakbym grał już po walce. ad 2. o ile pamietam (dosyc dawno temu w to gralem), to po skonczeniu gry dana postacia, mozemy jedynie rozpoczac nia gre od nowa (np. na wyzszym poziomie trudnosci). Too Human ma tylko wbudowany poziom trudności. Żadnych hardów, czy extreme'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymen 2 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ok dzięki. Nie wiedziałem na jakich zasadach działa kontynuacja gry daną postacią, ale już wiem. A gra w sumie nie jest nawet taka zła jak mówią, mnie nawet wciągnęła i całkiem przyjemnie się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja bawię się świetnie. Grafika fajna, system walki przyzwoity, dużo itemów, fajny świat, fajna sieka. Dobra gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 no imo grafika jest slaba, gra sama w sobie tez szalowa nie jest, ot takie 7/10 poki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi