Opublikowano 4 kwietnia 200817 l robie to przekierowanie i mam problem z tym adresem ip routera, mam tam wpisać te ip które widze na dole w oknie bitcometa ? Pozniej serwer w lokalizacji Stats Arkus NET żada nazwy uzytkownika i hasła...
Opublikowano 10 kwietnia 200816 l Ok nieważne przerzucilem sie na Azora bo ten bitcomet zaczał mnie wkurzać juz
Opublikowano 3 maja 200816 l Czy ma ktos wolne zaproszenie na polishtracker albo torrentleech.org?? Wiem ze to sa dobre strony dlatego obiecuje ze mam do zaoferowania screeny z btgigs oraz blackcats-games które udowodnia ze nie robie sobie jaj...
Opublikowano 17 maja 200816 l Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania moje gg to 2778072
Opublikowano 18 maja 200816 l Witam poszukuje zaproszenie na polishtracker , moja wdziecznosc bedzie nie do opisania moje gg to 2778072 Tylko userzy od rangi l33t w gore maja zaproszenia - wiec jeśli jeszcze żaden znajomy cię nie wspomógł takowym, to będzie ciężko
Opublikowano 21 lipca 200816 l Takie pytanie moze ktos bedzie znal odp. Uzywam uTorenta i wszystko bylo wporzo... wlasnie, bylo.Od czasu jak sie przeprowadzilem i zmienilem router jak i dostawce zaczely sie problemy.Wczesniej predkosci oscylowaly mniej wiecej na poziomie 400-600kbs.Teraz jak jest 100 to max a do tego najwazniejsze.W momencie wlaczenia programu internet absolutnie siada.Nie ma mowy o przegladaniu jakichkolwiek stron co wczesniej nie bylo zadnym problemem.Sprawdzalem na Azerusie i jest podobnie.Nie wiem czy to przyczyna routera a moze dostawcy albo cos w ustawieniach trza zmienic?
Opublikowano 21 lipca 200816 l Pewnie musisz skonfigurować coś routerze. Może priorytety przypisane do protokołów? Coś w ten deseń.
Opublikowano 21 lipca 200816 l kurde jak poprawnie zamknąć azora ? Zatrzymuje wszystkie transfery i daje zakończ. Ale przy ponownym uruchomieniu daje komunikat że program nie został poprawnie zamknięty...
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l jakby ktos miał zaproszenie na polishtracker sprzedac zapraszam na gg
Opublikowano 13 marca 200916 l Witam. Może mi ktoś polecić jakieś fajne strony z torrentami? Nie mówię tu o takich,że jakaś gra/film wchodzi raz na pół roku i ściąga się 1kb/s,ale o porządnych serwisach.
Opublikowano 13 marca 200916 l Zainstaluj sobie pod przegladarke : http://torrent-finder.com/toolbar.php Jesli interesuje Cie polski stuff to http://torrenty.org/ Rejestracja jest platna ale warto.
Opublikowano 9 października 200915 l Problem stary jak torrenty, azureus wywala mi wiadomość Błąd NAT - Connection to 92.25.195.xxx.xxxx (your computer) refused. Normalnie to bym zmienił ustawienia firewalla/routera i po sprawie. Jest tylko jeden problem, nie mam ani jednego ani drugiego! Więc czemu mam taką wiadomość. Co ciekawe stalo się to od tak, najpierw było w porzadku, a następnego dnia koniec. Jakieś pomysły o co biega temu (pipi)nietemu programowi? Z uTorrent'em to samo.
Opublikowano 12 października 200915 l ok, juz w porządku, okazało się, że ten modem jednak ma wbudowany router, dzieki Edytowane 12 października 200915 l przez skyblue
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Zczajcie Torrentrush.info albo iLoveTorrents.com Edytowane 29 grudnia 200915 l przez Solek69
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l Czy emule jeszcze działa? Używa ktoś? Co z serwerami? Kiedyś tego sporo używałem, ale z chwilą pojawienia się torrentów wiadomo...
Opublikowano 28 marca 201213 l Czy emule jeszcze działa? Używa ktoś? Co z serwerami? Kiedyś tego sporo używałem, ale z chwilą pojawienia się torrentów wiadomo... Nadal działa i ma się dobrze. Innym działa dobrze innym trochę mniej. Trzeba dobrze skonfigurować i będzie śmigać.