NerkoWiktor 52 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 ale przeciez to nie jest prawda ze skrocenie kabla moze pomocprzez was mozliwe ze straci pieniadze ktore wydal na klawe jesli to zrobi tym zdaniem udowodniłeś, że jesteś kompletnym laikiem jeśli chodzi o zmniejszanie pingu skrócenie kabla pomaga, a jeśli się nie znasz lepiej nie udzielaj porad bo możesz kogoś wprowadzić w błąd. Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 7 stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 stycznia 2008 Kurde, spronuje to chyba zrobic. Tylko jak sie juz obetnie to w tą wtyczke to trza jakos specjalnie te mini kabelki powkladac czy jak? Jak s(pipi)e to kupie nowy (krótszy kabel) Cytuj
Gość Oran Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Nie ma co tam popsuć przecież to proste jest, wtyczki nie ucinaj - masz fotke od RoLa - utnij gdzieś na środku kabel co by było łatwo końcówkami operować i sobie to połączyć! Po ucięciu kabla po prostu łączysz kabelki które tam widzisz Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 chcecie zrobic z tego cos jak http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopi...;f=230&st=0? Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 serio ? o jaaaa.... .. ale fakt faktem, ze tamten zart się udał Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Musi ktos przyjsc i zje.bac zabawe. Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 8 stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 stycznia 2008 LOL. Czyli Wy wkrecaliście? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 W zadnym wypadku. :closedeyes: Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 dante niezły z Ciebie detektyw monk :closedeyes: nie ma to tamto - rozgryzłeś nas Cytuj
Gość Oran Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 LOL. Czyli Wy wkrecaliście? To zabrzmiało jakby już obciął Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 11 stycznia 2008 Autor Opublikowano 11 stycznia 2008 LOL. Czyli Wy wkrecaliście? To zabrzmiało jakby już obciął Tiaa. Nie obciąłem. Nie jestem głupi. Dzieki za pomoc Cytuj
Masher 2 Opublikowano 13 stycznia 2008 Opublikowano 13 stycznia 2008 Od kilku dni cos kiepsko mi flashget i bitcommet sciagają, ustawien nie zmieniałem, a samo sie cos s(pipi). Wie ktoś przez co może to być powodowane? Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Od kilku dni cos kiepsko mi flashget i bitcommet sciagają, ustawien nie zmieniałem, a samo sie cos s(pipi). Wie ktoś przez co może to być powodowane? będę strzelał... za długi kabel? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Wireless A po drugie jak mi od kilku dni kiepsko działa to w momencie gdy sie zwalilo zadnych ustawien nie zmieniałem i neta mam tego samego Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 moze cos u dostawy ew cos po stronie serwerow (flashget) czy seedow (slabe lacza) Cytuj
Masher 2 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Z tego co mi mowiono to moze troche potrwac zanim sie naprawi DZIEKI Neo... Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Zna ktos strone z optymalnym ustawieniamu utorrenta?? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 ale jest crack ktory umozliwia dalsza droge gry Cytuj
J.D 0 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 mam problem z bitcometem na dole w oknie programu widze yellow light your listen port is unreachable to public domain peers, please check your firewall and NAT Router configurations. I widze ze czesto bitcomet ma problemy z polaczeniem, firewall mi nie blokuje programu . Hmm prosze o rade Cytuj
J.D 0 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Zrobiłeś przekierowanie? to znaczy ? nie wiem za bardzo o co chodzi gdy kliknalem na komunikat z okna to laduje sie strona bitcomet resource browser i jakis blad o tresci : wystąpil bląd w czasie wykonywania, czy chcesz debugować ? Wiersz: 1 Bład: Nieprawidlowy znak i inne błedy... Yellow A yellow light means your client can reach other clients but other ones can not reach your client. Your can still download with BitComet in this case, but your speed can not be as high as in green light status. The most possible reason of a yellow light status is that your pc is in an intranet. So you have to configure a NAT (Network Address Translation) for BitComet listening port on your gateway. Another reason is the firewall used by your system or your ISPs system blocked this port. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 http://portforward.com/routers.htm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi