Opublikowano 7 lutego 201411 l Na ebay-u znalazłem i teraz w drodze do mnie jest o taki Kunio-kun kart, Goal 3, Dunk Heroes, River City Ransom i Downtown Edytowane 7 lutego 201411 l przez Labtec
Opublikowano 30 maja 201410 l Mam pytanie dotyczące grania w gierki z Japonii/USA na europejskim Snesie.Czy oprócz tej zabawy w przełącznik 50/60Hz trzeba coś jeszcze robić? A może lepiej kupić przejściówkę jak np taka: http://www.ebay.pl/itm/Super-Nintendo-SNES-Converter-Adapter-USA-Japan-Spiele-NTSC-auf-PAL-/111361068199?pt=PC_Viedeospielzubeh%C3%B6r&hash=item19eda30ca7 No chyba, że znacie jeszcze inne sposoby aby odpalić gry z jap na pal'owskiej konsoli:)
Opublikowano 30 maja 201410 l Z przełącznikami i tym bardziej przejściówkami, rożnie bywa. Gdy trafi się markową przejściówkę, to idzie odtworzyć większą część gier, lecz nigdy nie odtworzymy całej biblioteki. Najlepsze, ale i najkosztowniejsze wyjście, to kupić Japońskiego i Hamerykańskiego SNESa
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Co może być przyczyną tych zielonych pasów? Dodam iż mam to tylko na tej grze czyli Super Mario World 2. EDIT: Problem rozwiązany, były to zakłócenia od wifi/telefon bezprzewodowy. Już mam czysty obraz w SMW2 Edytowane 22 czerwca 201410 l przez czapa
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Tylko na tej. Chyba jednak zasilacz nie wyrabia bo z biegiem czasu pasy znów się pojawiły mimo wyłączenia wszystkiego obok. Edytowane 22 czerwca 201410 l przez czapa
Opublikowano 22 czerwca 201410 l A kartridz przeczyszczony? bo jeśli tylko w jednej grze, to tak jak by na to wychodziło ze wina gry
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Wyczyszczony. Jak włączyłem po pewnym czasie na zimnym zasilaczu to obraz był idealny więc myślałem że wszystko ok, ale po pewnym czasie wróciło. Zasilacz nieoryginalny i to by tłumaczyło. Jeszcze sprawdzę, teraz zasilacz stygnie EDIT: Winny zasilacz! Edytowane 22 czerwca 201410 l przez czapa
Opublikowano 3 lipca 201410 l Jakie musiałbym spełnić warunki, żeby móc poprawnie grać na NTSCowym SNESie?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Jesli poprawnie to sadze ze mowa o CRT TV? to taki co będzie odbierał 60hz zasilacz EUi sadze ze już można bez kłopotów grac edit: aha i miec jeszcze kupe kasy na tytuly jak Earthbound, Super Mario RPG i Chrono Trigger Edytowane 5 lipca 201410 l przez Labtec
Opublikowano 26 lipca 201410 l Jesteś pewien, ze zasilacz EU? ;P Dzięki za odpowiedź, teraz dopiero zauważyłem.
Opublikowano 26 lipca 201410 l Ogrywam Ploka, całkiem niezłe. Jakie jeszcze są dobre gry na snesa, których cena na allegro nie przekracza 30 ewentualnie 40 złotych?
Opublikowano 26 lipca 201410 l Super Tennis, hehe. SimCity jest kultowe i tanie. F-Zero jest tanie i dobre. ( http://allegro.pl/f-zero-i4440192574.html ). Pac Attack, też tanie i dostępne. Buster Bust Loose jest fajne, polecam jeśli lubisz takie platformerki. No i Król Lew.
Opublikowano 27 lipca 201410 l SNES to wspaniała konsolka, włączam konsolę i kiedy się uruchamia gra? Natychmiast. Szkoda tylko, że te najlepsze/najciekawsze gry są takie drogie, przez to Super Metroida, Actraisera czy FFVI będę ogrywał na emulatorze.
Opublikowano 27 lipca 201410 l SNES to wspaniała konsolka, włączam konsolę i kiedy się uruchamia gra? Natychmiast. Szkoda tylko, że te najlepsze/najciekawsze gry są takie drogie, przez to Super Metroida, Actraisera czy FFVI będę ogrywał na emulatorze. Nie, problem ze Snesem jest taki, ze te najlepsze gry nie wyszły w Europie. To znaczy, może przesadzam, but still. Edytowane 27 lipca 201410 l przez Figaro
Opublikowano 27 lipca 201410 l Nie każ mi zaczynać. Kartridże na Snesa EU to druga zbrodnia po braku lokalizacji gier Square. Czemu, ale czemu amerykańskie mają grzbiety z tytułami, a europejskie nie.
Opublikowano 27 lipca 201410 l Masz Journey to Silius na NESa? Ta gra ma jeden z moich ulubionych 8-bitowych soundtracków
Opublikowano 27 lipca 201410 l Nie mam. Nawet niezbyt słyszałem o tym tytule. Muzyka jest klimatyczna. Myślałem że to jakiś indyk, hehe. Co do muzyki, Batman na NESa ma prześwietną:
Opublikowano 27 lipca 201410 l A mi tam się SNES USA zupełnie nie podoba za to SNES PAL <3 btw. jak ktoś ma jakieś gierki na sprzedaż to chętnie coś zakupię bo niedawno zacząłem przygodę ze Snesem
Opublikowano 12 września 201410 l Jezu, Jezu: http://www.emuparadise.me/reviews/SuperUFO/ Jest taki sprzęcik, który podłączamy do SNESa i dzięki karcie microsd, możemy mieć milion gier. Z 10 lat temu, pewnie byłoby to moje marzenie, dziś ciekawostka.
Opublikowano 29 października 201410 l Zaczynam grać teraz w Lion King i Super Mario World na SNES. Jak wygląda tam sprawa save? W królu lwie to pewno trzeba za jednym zamacyem przejść, a jak w smw? Tylko na koniec świata po zamku można zapisać?
Opublikowano 29 października 201410 l w Lion King chyba byl kod na odblokowanie wszystkich leveli i wybor ich a w SMW to po zamku, dom duchow i specjalnych level-ach
Opublikowano 29 października 201410 l ale można w SMW tam się wracać i zisywać czy po 1 razie? No i zamek kiedy jest ? Na koniec 1 świata?