Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ze tak powiem, zayebista plyta. az chyba sciagne metallice i porownam. Jetsem ciekaw czy ktos z fanow metallici oprocz oggoza sciagnie nowa gojire, i jaki procent ich stwierdzi obiektywnie ze metala smierdzi. Metalheads. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 no ja jako fan mety ściągnąłem obie i tak: gojira > meta z tym, że gojira trzyma swój poziom i nic ponadto, natomiast meta odbiła się od dna, ale jeszcze nie wypłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 w co mam kliknac na tym ruskim serwerze zeby sciagnac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 ze tak powiem, zayebista plyta. az chyba sciagne metallice i porownam. Jetsem ciekaw czy ktos z fanow metallici oprocz oggoza sciagnie nowa gojire, i jaki procent ich stwierdzi obiektywnie ze metala smierdzi. Metalheads. Ale co ty porównujesz, to różny rodzaj muzyki. Może jeszcze niech ktoś porównuje Gojirę z Robertem Johnsonem, i stwierdza obiektywnie, które lepsze. Nie jestem fanem Mety, tak poza tym, ale lubię ich posłuchać. Metallica to fajne riffy. W pewnym sensie można to nazwać popem nawet, bo status złotej płyty na długo przed premierą mówi sam za siebie. Gojira to metal napierdalany, w stylu Mastodona albo Meshuggah. Dla mnie są nieco poniżej Mastodona, nie mają aż tak dobrych riffów, ani aż tak dobrego perkusisty, z takimi trampkami. Poza tym są nieco bardziej monotonni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Ja też jako fan mety powiem ze DM to fajna plyta ale i gojire'a zayebysta coż gusta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 z tego co slucham, to najblizej metallice do mastodona i gojiry, choc dlugo nie myslalem nad tym. Tez uwazam ze mastodon jest lepszy od gojiry. Ale watpie byly gojira byla blizsza Johnsonowi niz metallice. I nie mam zamiaru sie klocic, bo wiem ze metallica to punk, a gojira to metal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 http://rapidshare.com/files/143944652/tb_w...iaportal.ru.rar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) ladna okladka. huehue, nowa stronai znowu nikt nie zauwazy linka ;] Edytowane 14 Września 2008 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 w co mam kliknac na tym ruskim serwerze zeby sciagnac ? kroki po kolei: http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder1.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder2.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder3.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder4.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder5.jpg http://xs216.xs.to/xs216/07240/ifolder6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 dziękóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza
oranjefan 3 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) To proponuje porownac Iron maiden z Soulfly Edytowane 14 Września 2008 przez oranjefan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Dobra, nie mędrkuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 z tego co slucham, to najblizej metallice do mastodona i gojiry, choc dlugo nie myslalem nad tym. Tez uwazam ze mastodon jest lepszy od gojiry. Ale watpie byly gojira byla blizsza Johnsonowi niz metallice. I nie mam zamiaru sie klocic, bo wiem ze metallica to punk, a gojira to metal. Nie mieszaj do tego wspaniałego gatunku, jakim jest punk. Jeśli chodzi o zespoły grające muzykę podobną, to ja bym wymienił raczej Trivium, Hatchet, Testament, czy choćby Slayera i Megadeth. Gojira to coś znacznie bardziej kompleksowego, dla mnie dostarcza po prostu innych emocji. Więc nie porównuję z Metą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość andertejker Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 to ja bym wymienił raczej Trivium Trivium to tylko te z płytki The Crusade, bo 2 poprzednie to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 ladna okladka. huehue, nowa stronai znowu nikt nie zauwazy linka ;] zawrzyj dupę piotruś meta to country nie punk, a nowy berzerkerek daje ognia, takie małe bak to de bejziks z tymi remiksami zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 z tego co slucham, to najblizej metallice do mastodona i gojiry, choc dlugo nie myslalem nad tym. Tez uwazam ze mastodon jest lepszy od gojiry. Ale watpie byly gojira byla blizsza Johnsonowi niz metallice. I nie mam zamiaru sie klocic, bo wiem ze metallica to punk, a gojira to metal. Nie mieszaj do tego wspaniałego gatunku, jakim jest punk. Jeśli chodzi o zespoły grające muzykę podobną, to ja bym wymienił raczej Trivium, Hatchet, Testament, czy choćby Slayera i Megadeth. Gojira to coś znacznie bardziej kompleksowego, dla mnie dostarcza po prostu innych emocji. Więc nie porównuję z Metą. no tak, ale to Twoja opinia, ja mysle inaczej, pytanie sie rodzi: co mnie to obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 kolejnym pytaniem jest: a (pipi) mnie to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 za(pipi)isty ten nowy berzerker. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 weź nie (pipi) że ci się podoba, od kiedy ty takiej napierdalanki słuchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 no co Ty gadasz, animosity mi sie podobalo, tyle ze od tamtej nic nie sciagalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 animosity to poprzednia płyta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 no to pisze ze dobra. Graja lepiej niz Metallica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 i ted nugent Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) O nie, nie, nie. Ted Nugent oraz Def Leppard ftw! ps.Gojira rozk'urwia ! Edytowane 15 Września 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 co to znaczy ftw? austin mi to napisał na plakacie i nie potrafie rozkminić, zawsze myślałem, że "fuck the world" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi