Skocz do zawartości

Linki do szatanowej muzyki

Totamten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zmuszony potwierdzić wypierdolistość nowego Samaela. Wnioski z ostatnich electro-pedalskich wystepków zostały wyciągnięte poprawnie, powrót do korzeni na pełnej kurwie. Album dla lubujących się w muzie spod znaku Emperora, Naglfar tudzież Dissection. Homoseksualistów raczej skrzywi.

Opublikowano

Nowa płyta Mastodona to prog-pop, trudno porównywać do napierdometalu. Mi się podoba. "Above" też jest spoczko, nie byłem nigdy fanem więc nie wiem, jak wypada w przekroju całej kariery.

Opublikowano (edytowane)

O ile bardzo lubię ostatnie płytki Samaela (ot, przyjemne i wesołe granie), to przyznam, ze nowy album praktycznie wgniata je w ziemię O.O

Chwała Ci Koval za wrzucenie linków ;]

Btw, , ściągnałem z http://depositfiles.com/en/files/zpx5w6l0o , i wałek Illumination jest w z deka zjebany, ma kilka chamskich ścin w środku.

Edytowane przez Zaton.
Opublikowano

o (pipi)a, nie sadzilem, ze oni jeszcze kiedykolwiek nagraja cos w tym stylu. A tego nei powstydzilby sie sam Satyr.

W ogole wyjatkowo plodny ten Samael ostatnio.

Gość _Milan_
Opublikowano

co za szajs, po 2 kawalku juz wiedzialem co mnie czeka pozniej, to jest muzyka dla neandertalow.

z calym szacunkiem.

Gość Grzehoo
Opublikowano

O kur.wa, dzięki koval.

Samael to śmieszne gotyckie (pipi) z post-rockowymi gitarami, nie słuchajcie.

Opublikowano

Dziwi mnie Obso, że najżdzasz na Mastodona a jarasz się tą płytą Samaela.

Opublikowano

No jak mam do wyboru mocna, zaj ebista sieczke i piosenke a'la linkin park+the rhapsody to wole to pierwsze. W ogole nie wiem co ma wspolnego ta nowa piosenka Mastodona z "Above", jak Samael gra metal a Mastodon cosmicgaycore. To jak sie dziwic jak ktos woli Napalm Death od Feela.