Skocz do zawartości

Linki do szatanowej muzyki

Featured Replies

Opublikowano

ze tak powiem, zayebista plyta.

az chyba sciagne metallice i porownam.

Jetsem ciekaw czy ktos z fanow metallici oprocz oggoza sciagnie nowa gojire, i jaki procent ich stwierdzi obiektywnie ze metala smierdzi.

Metalheads.

• Odpowiedzi 930
  • Wyświetleń 152,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• COBALT   SLOW FOREVER     Dwa kawałki do odsłuchu. 320kbps   http://uploaded.net/file/2hh4ihyw https://filejoker.net/0gjp5sw1f2nn http://gerfan.rusfolder.net/files/44854127

• Poprostu zamieniłeś się w ciotę i pedała. Niektórym przychodzi z wiekiem.

• 01. Rat 02. Decay 03. No Chance 04. Pigeon 05. Metropolis 06. Ghost 07. Don’t 08. Stuck 09. Roach 10. Ha Ha Ha         http://depositfiles....files/ztigjf5te   !!!

Opublikowano

no ja jako fan mety ściągnąłem obie i tak:

gojira > meta

z tym, że gojira trzyma swój poziom i nic ponadto, natomiast meta odbiła się od dna, ale jeszcze nie wypłynęła

Opublikowano
ze tak powiem, zayebista plyta.

az chyba sciagne metallice i porownam.

Jetsem ciekaw czy ktos z fanow metallici oprocz oggoza sciagnie nowa gojire, i jaki procent ich stwierdzi obiektywnie ze metala smierdzi.

Metalheads.

Ale co ty porównujesz, to różny rodzaj muzyki. Może jeszcze niech ktoś porównuje Gojirę z Robertem Johnsonem, i stwierdza obiektywnie, które lepsze.

Nie jestem fanem Mety, tak poza tym, ale lubię ich posłuchać. Metallica to fajne riffy. W pewnym sensie można to nazwać popem nawet, bo status złotej płyty na długo przed premierą mówi sam za siebie. Gojira to metal napierdalany, w stylu Mastodona albo Meshuggah. Dla mnie są nieco poniżej Mastodona, nie mają aż tak dobrych riffów, ani aż tak dobrego perkusisty, z takimi trampkami. Poza tym są nieco bardziej monotonni.

Opublikowano

Ja też jako fan mety powiem ze DM to fajna plyta ale i gojire'a zayebysta coż gusta...

Opublikowano

z tego co slucham, to najblizej metallice do mastodona i gojiry, choc dlugo nie myslalem nad tym.

Tez uwazam ze mastodon jest lepszy od gojiry.

Ale watpie byly gojira byla blizsza Johnsonowi niz metallice.

I nie mam zamiaru sie klocic, bo wiem ze metallica to punk, a gojira to metal.

Opublikowano

ladna okladka.

huehue, nowa stronai znowu nikt nie zauwazy linka ;]

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

To proponuje porownac Iron maiden z Soulfly :P

Edytowane przez oranjefan

Opublikowano

Dobra, nie mędrkuj.

Opublikowano
z tego co slucham, to najblizej metallice do mastodona i gojiry, choc dlugo nie myslalem nad tym.

Nie mieszaj do tego wspaniałego gatunku, jakim jest punk.

Jeśli chodzi o zespoły grające muzykę podobną, to ja bym wymienił raczej Trivium, Hatchet, Testament, czy choćby Slayera i Megadeth. Gojira to coś znacznie bardziej kompleksowego, dla mnie dostarcza po prostu innych emocji. Więc nie porównuję z Metą.

Opublikowano
to ja bym wymienił raczej Trivium

Trivium to tylko te z płytki The Crusade, bo 2 poprzednie to inna bajka

Opublikowano
ladna okladka.

huehue, nowa stronai znowu nikt nie zauwazy linka ;]

zawrzyj dupę piotruś

meta to country nie punk, a nowy berzerkerek daje ognia, takie małe bak to de bejziks z tymi remiksami zrobił

Opublikowano

Nie mieszaj do tego wspaniałego gatunku, jakim jest punk.

Jeśli chodzi o zespoły grające muzykę podobną, to ja bym wymienił raczej Trivium, Hatchet, Testament, czy choćby Slayera i Megadeth. Gojira to coś znacznie bardziej kompleksowego, dla mnie dostarcza po prostu innych emocji. Więc nie porównuję z Metą.

no tak, ale to Twoja opinia, ja mysle inaczej, pytanie sie rodzi: co mnie to obchodzi?

Opublikowano

kolejnym pytaniem jest: a (pipi) mnie to?

Opublikowano

za(pipi)isty ten nowy berzerker.

Opublikowano

weź nie (pipi) że ci się podoba, od kiedy ty takiej napierdalanki słuchasz?

Opublikowano

no co Ty gadasz, animosity mi sie podobalo, tyle ze od tamtej nic nie sciagalem.

Opublikowano

no to pisze ze dobra.

Graja lepiej niz Metallica.

Opublikowano

O nie, nie, nie.

Ted Nugent oraz Def Leppard ftw!

ps.Gojira rozk'urwia !

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

co to znaczy ftw? austin mi to napisał na plakacie i nie potrafie rozkminić, zawsze myślałem, że "fuck the world" ;).