Skocz do zawartości

Nowości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

przesłuchałem na majspejsie i chyba na tym poprzestanę chociaż jak byłem na koncercie to fajnie brzmiały te numery. dopamina dobry techno rap i jeszcze te numery depresyjne o samotności i o tym, że kobiety to ku.rwy mi się podobają.

kanye gra nowy numer na VMAs - EPIC SHIT:

http://www.youtube.com/watch?v=5c4iCDebukY

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

przesłuchałem na majspejsie i chyba na tym poprzestanę chociaż jak byłem na koncercie to fajnie brzmiały te numery. dopamina dobry techno rap i jeszcze te numery depresyjne o samotności i o tym, że kobiety to ku.rwy mi się podobają.

kanye gra nowy numer na VMAs - EPIC SHIT:

http://www.youtube.c...h?v=5c4iCDebukY

widziałem to na VMA, fajny występ, propsy dla Yeezego za samplerek wink.gif

kiedy ma się pojawić ten carter IV wayne'a?

Edytowane przez 44bronx
Opublikowano (edytowane)

af32ac798f7ea398df91c140a46ece27.jpg

kciuk w górę - tak się powinny nowoczesny hardkor robić w tym kraju tera. antykozak najprawdziwsza uliczna prawda.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Sorry, ale IMO płyta Palucha jest ch.ujowa jak barszcz.

Edytowane przez TheRozi
Opublikowano

Wiadomo, że barszcz jest dobry. To tylko taka przenośnia :turned:. To wie ktoś kiedy ten Szad?

Opublikowano

A co z kolabo 3WKasta? Pojawiło się coś oprócz tych dwóch kawałków (jeden jakiś presingiel drugi kodexIII). Mieli chłopki robić płyciwo, ale już dawno nic o tym nie słyszałem.

Opublikowano

oto co dostałem dzisiaj na maila:

SZAD - „21 GRAMÓW"

Szad to jeden z członków legendarnego już zespołu Trzeci Wymiar i Kasta Skład. Płyta "21 Gramów" to zestaw 21 utworów, nad którymi raper pracował niemal rok czasu. Jest to pierwsza z trzech zapowiedzianych bardzo oczekiwanych przez rynek hiphopowy w Polsce solowych płyt trzech frontman'ów Trzeciego Wymiaru. Za warstwę muzyczną płyty odpowiedzialni są Bedwaem, Amat, DjFast oraz jeden z najlepszych polskich producentów Dj Creon. Sama płyta utrzymana jest w konwencji klasycznego, brudnego rapu, do którego zespół zdążył już przyzwyczaić swoich fanów poprzednimi wydawnictwami. Materiał zostanie wydany nakładem wytwórni Labirynt Records i promowany będzie trzema profesjonalnymi videoklipami, z których pierwszy premierę miał będzie w listopadzie 2010 roku tuż przed premierą albumu "21Gramów".

Już wkrótce pojawi się pełna tracklista płyty z pierwszym, nieoficjalnym singlem internetowym, natomiast oficjalna premiera sklepowa krążka planowana jest na koniec listopada 2010.

Płyta w preorderze już wkrótce na www.labiryntshop.pl

Opublikowano

Zayebistość nowy PiH, zresztą do Gloria Victis też się w końcu przekonałem (choć nie całkowicie, bit ma swoje słabe strony).

Nowy materiał od Popa, uwaga :

http://www.youtube.com/watch?v=eYG5P5WPfr0

Chooy z opiniami, ja się jaram bitem, refren wpada w ucho od pierwszego przesłuchania (mimo, że ten Hijack jest na prawdę słaby), a Popek poprawił flow.

Opublikowano

Przykro mi, ale dla mnie Popek nie powinien się brać za rap. Niech bije się w tym MMA, a tworzenie muzyki zostawi dla innych. I co robi Sokół na tym marnym kawałku?