Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 537,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• (pipi)ć z tym murzyńskim gównem. I tak nie czaicie o czym tam (pipi)ą. Co jeden to (pipi)a znawca afroamerykańskiej kultury hip-hopowej, a tak naprawdę mama mu zabrania słuchać polskiego rapu, bo prze

• ja yebie ale to dobre

• http://www.youtube.com/watch?v=4I7v4tx7zKw   lol.

Opublikowano

Tylko bit mi się podoba, ale to wiadomo w końcu Matek robił.

Pomyślałem, że trochę rozbuduję wypowiedź. To nie jest tak, że cały kawałek jest do dupy. Ten pierwszy typ nawet nieźle nawija, widać że skillsy są. Ale wejście drugiego koleżki o (pipi)ch co nie chciały dać wsparcia totalnie sprowadza ten kawałek do parteru. No bez jaj, głupszą nawijkę słyszałem chyba tylko w legendarnych Brudnych Sercach i ich tekście o jaraniu skóry banana.

Jak na 7 lat roboty, to ja nie jestem zainteresowany.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Nasłuch przysłonił trochę solowe dokonania Orzeu'a, więc wrzucam kawałek. Jaranko.

Haha to orzeu ma jakieś dokonania poza spier.doleniem każdego koncertu na którym był hypemanem?

Nowy klip Bonsona. Wrzucam bo widzę, że niektórzy się jarają. Dla mnie to zwykły wack.

Plus grubas z łysym dzieciakiem:

Opublikowano

Nowy klip Bonsona. Wrzucam bo widzę, że niektórzy się jarają. Dla mnie to zwykły wack.

No chyba cię popi.erdoliło. Poza tym klip już jest stary dość, a kawałek jest chyba najsłabszym na płycie.

EDIT: Jak będziesz piep.rzyć głupoty nadal to będę czarnuchu.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Watch-The-Throne-300x300.jpg

Zaraz odpalam i sprawdzam co wysmażyli West razem z Jay'em. Do nabycia we wszystkich dobry " sklepach" muzycznych;)

Edytowane przez szaden

Opublikowano

bity świetne, tekstowo i nawijkowo różnie - momentami nieźle, a momentami lipa (szczególnie Yeezy), w ogólnym rozrachunku spoko płyciwo.

Opublikowano

rydaseblast.jpg

jest numer na bicie do lollipop :D. no i do składu powrócił sawed off.

Edytowane przez tk___tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyszedł nowy mixtape Wu-Tangu na podkładach Jimiego Hendrixa:

wutanghendrix_back.jpg

http://hulkshare.com/hv69aofjpl64

<ok>

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

[media='']

[/media]

Nawet się jaram.

Opublikowano

Jak dla mnie zawód po całej linii, mając w pamięci takie Documentary. Nie spodziewałem się, że Game może wydac aż takiego gniota.

EDIT: sorry, zapomniałem o Martians vs Goblins, a to niezły kawałek

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

nie wiem czy słyszeliście, ale ukazał się czwarty carter. proszę oto okładka:

Tha-Carter-IV_Cover-HIRES-1024x1024.jpg